Αυξητική στήθους

Αυξητική Στήθους

Αυξητική Στήθους

Αυξητική Στήθους, η ακίνδυνη επέμβαση που τονίζει τη θηλυκότητα!

Η αυξητική στήθους είναι η δημοφιλέστερη επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, που αλλάζει το σχήμα και το μέγεθος των μαστών τονίζοντας το απόλυτο σημείο θηλυκότητας. Αποτέλεσμα φυσικό μόνο με το έμπειρο ιατρικό προσωπικό της Figura Body.

Το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας και ερωτισμού είναι το στήθος.

Για το λόγο αυτό, η δημοφιλέστερη επέμβαση πλαστικής χειρουργικής είναι η αυξητική στήθους που μπορεί να αλλάξει το σχήμα και το μέγεθος των μαστών για να τονίσει τη θηλυκότητα και να αυξήσει την αυτοπεποίθηση. Είναι άλλωστε γνωστό πως γυναίκες με μικρό στήθος έχουν την τάση να νιώθουν μειονεκτικά σε προσωπικές και ερωτικές σχέσεις.

Η αυξητική στήθους απευθύνεται σε γυναίκες με αμαστία ή μικρούς μαστούς, ασυμμετρία, δυσπλασία, υποδόρια μαστεκτομή για προληπτικούς λόγους ή στα πλαίσια αποκατάστασης, έπειτα από εγκυμοσύνη ή απώλεια βάρους.

Η προσθετική στήθους γίνεται με γενική αναισθησία συνήθως, αν και κατά το τελευταίο διάστημα μπορεί επίσης να συνδυαστεί τοπική αναισθησία με νευραληπταναισθησία. Η προσθετική γίνεται με την τοποθέτηση στρογγυλού ή σταγονοειδούς ενθέματος συνεκτικής σιλικόνης τελευταίας γενιάς, το οποίο είναι απόλυτα ασφαλές για τον οργανισμό, ή με την διαδικασία της λιποανακύκλωσης και λιπομεταφοράς (στη συγκεκριμένη μέθοδο το λίπος που έχει ληφθεί από το σώμα, εγχύεται έπειτα από επεξεργασία στο στήθος)

Πριν την επέμβαση θα χρειαστεί να λάβουμε λεπτομερές ιατρικό ιστορικό και να γίνει κλινική εξέταση ( ψηλάφηση περιοχών, μέτρηση βάρους, λιπομέτρηση, BMI). Στη Figura σας παρέχουμε πάντα αναλυτικές επεξηγήσεις πριν την επέμβαση (διαδικασία, ενδείξεις, αντενδείξεις, αποτελέσματα, επιπλοκές, μετεγχειρητική πορεία). Το είδος, το σχήμα, το μέγεθος του ενθέματος, το σημείο τοποθέτησης (κάτω από τον αδένα, κάτω από τον μυ, κάτω από την περιοτονία) και την προσπέλαση τα επιλέγουμε σύμφωνα με τη διαδικασία αντικειμενικών μετρήσεων High Five System και βέβαια σε συνδυασμό τις δικές σας επιθυμίες.

Πριν το χειρουργείο φωτογραφίζουμε το στήθος και σε περίπτωση που χρειάζεται προχωρούμε σε εγχειρητικό έλεγχο, ο οποίος περιλαμβάνει γενική αίματος, γενική ουρών, σάκχαρο, ουρία, κρεατινίνη, ηλεκτρολύτες, λιπιδαιμικός έλεγχος, κατά περιπτώσεις ορμονολογικός έλεγχος, ηλεκτροκαρδιογράφημα και ακτινογραφία θώρακος. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα χρειαστεί επίσης να υποβληθούν σε μαστογραφία ενώ δίνονται λεπτομερής οδηγίες για διακοπή ή όχι λήψη φαρμακευτικής αγωγής, καπνίσματος, καθώς και έκθεσης στον ήλιο, πριν και μετά την επέμβαση.

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία και διαρκεί 60’-90’. Η τοποθέτηση του ενθέματος μπορεί να γίνει από τη βάση του μαστού, από το όριο της θηλαίας άλω με το δέρμα, από τη μασχάλη ή πιο σπάνια από τον ομφαλό. Οι τομές εξαρτώνται από το μέγεθος του ενθέματος και είναι 4-6 εκ.

Η επέμβαση γίνεται σχεδόν ατραυματικά, ενώ δεν τοποθετούνται παροχετεύσεις. Ο πόνος είναι ήπιος και αντιμετωπίζεται με παυσίπονα, ενώ το ήπιο οίδημα υποχωρεί τις επόμενες 1-2 εβδομάδες. Ειδικός στηθόδεσμος δεν απαιτείται. Μπορείτε να γυρίσετε στην καθημερινότητα σας τις επόμενες ημέρες από την επέμβαση αλλά απαγορεύεται η άρση βάρους.

Τα αποτελέσματα συνήθως διαρκούν 10-20 χρόνια, εφόσον το βάρος παραμείνει σταθερό και δεν δημιουργηθούν επιπλοκές. Για τις περιπτώσεις ρικνωτικής κάψας και αλλαγών βάρους μπορεί να γίνει αντικατάσταση του ενθέματος. Οι επιπλοκές έπειτα από την αυξητική είναι σπάνιες και περιορίζονται σημαντικά όταν ο ασθενής ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του ιατρού (λοίμωξη του τραύματος, αιμάτωμα, ρικνωτική κάψα και προσωρινή υπαισθησία της θηλής). Η θηλή επανέρχεται αισθητικά σε 8-12 μήνες.

 

Η επέμβαση μπορεί να συνδυαστεί και με ανόρθωση γλουτών για ακόμα πιο συμμετρικό αποτέλεσμα.

Share this Post

Μια ολοκληρωμένη θεραπεία λάμψης στα

19 00 Προσφέρει βαθιά αναζωογόνηση του προσώπου, ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα ανεξαρτήτως ηλικίας