Αισθητική Προσώπου

Αντιγήρανση ματιών

Αντιγήρανση ματιών

Αντιγήρανση ματιών με τη θεραπεία Eye Speciale!

Εκτός από το αδυνάτισμα, η ιατρική αισθητική έχει πραγματοποιήσει επιστημονικά άλματα στην αντιγήρανση ματιών. Πρωτόκολλα που απαλύνουν τις ρυτίδες, βελτιώνουν τον τόνο της επιδερμίδας και μπορούν να σβήσουν χρόνια από το ανθρώπινο πρόσωπο είναι πλέον διαθέσιμα.

Το eye speciale αποτελεί εξειδικευμένη θεραπεία για την μείωση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος γύρω από τα μάτια, που ταλαιπωρούν τόσο κόσμο. Ακόμη και τα πιο όμορφα μάτια χάνουν την μαγεία τους. Οι μαύροι κύκλοι τα κάνουν να φαίνονται βαριά, άτονα και κουρασμένα. Επίσης είναι και το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσει κάποιος.

Τι προκαλεί τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο;

Η αυπνία, η έλλειψη νερού, η έλλειψη σιδήρου ή η κακή απορρόφηση του σιδήρου, οι πολλές ώρες σε οθόνη υπολογιστή χωρίς φίλτρα, είναι κάποιοι συνήθεις λόγοι για να έχει κάποιος μαύρους κύκλους. Κάποιες συμβουλές για την καθημερινότητα του ανθρώπου που αντιμετωπίζει το πρόβλημα των μαύρων κύκλων και του οιδήματος είναι να επιλέγει τακτικά την θεραπεία αυτή για την ανακούφιση των συμπτωμάτων και για μια πολύ πιο ξεκούραστη και υγιή όψη.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία αντιγήρανσης ματιών;

Μέσα από μικρές, ήπιες αναρροφήσεις στην μικρολέμφο των ματιών και του προσώπου, επιτυγχάνεται η άμεση μείωση του οιδήματος και ήπιος αποχρωματισμός των κύκλων.

Στην συνέχεια η κρυοθεραπεία ανακουφίζει τα κουρασμένα μάτια, μειώνει τα οιδήματα. Τα φύλλα κολλαγόνου και οι ειδικές μάσκες με χαβιάρι για τα μάτια, θρέφουν την περιοχή και βοηθούν στην ανάπλασή της.

Τι προσφέρει;

  • Μείωση των μαύρων κύκλων
  • Ελάττωση του πρηξίματος
  • Αποχρωματισμό των μαύρων κύκλων
  • Ανακούφιση της κούρασης στην περιοχή των ματιών

Πόση ώρα διαρκεί;

Η θεραπεία διαρκεί από 40 έως 60 λεπτά και τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα ορατά!

Για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα συνδυάστε τη μεσοθεραπεία αντιγήρανσης και με άλλες θεραπείες Ιατρικής αισθητικής προσώπου αλλά και Ιατρικής αισθητικής σώματος.