Αισθητική Προσώπου

Αντιγήρανση ματιών

Αντιγήρανση ματιών

EYE SPECIALE

Μαύροι κύκλοι, οιδήµατα

Η  αισθητική προσώπου κοντά µας είναι σαν ένα µαγικό ραβδί για κάθε γυναίκα ή άντρα που θέλει να κερδίσει τη µάχη µε το χρόνο. Εκτός από το αδυνάτισµα, η ιατρική αισθητική έχει πραγματοποιήσει επιστηµονικά άλµατα στο τοµέα της αντιγήρανσης µε πρωτόκολλα που απαλύνουν τις ρυτίδες, βελτιώνουν τον τόνο της επιδερµίδας και µπορούν να σβήσουν χρόνια από το ανθρώπινο πρόσωπο. Το eye speciale αποτελεί εξειδικευµένη θεραπεία για την µείωση των µαύρων κύκλων και του πρηξίµατος γύρω από τα µάτια, που ταλαιπωρούν τόσο κόσµο. Ακόµη και τα πιο όµορφα µάτια χάνουν την µαγεία τους αφού οι µαύροι κύκλοι τα κάνουν να φαίνονται βαριά, άτονα και κουρασµένα. Επίσης είναι και το πρώτο πράγµα που θα παρατηρήσει κάποιος.

Μέσα από µικρές, ήπιες αναρροφήσεις στην µικρολέµφο των µατιών και του προσώπου, επιτυγχάνεται η άµεση µείωση του οιδήµατος και ήπιος αποχρωµατισµός των κύκλων, οπότε θα συνέστηνα να το εφαρµόσετε πρώτα στο ένα µάτι να δείξετε το αποτέλεσµα και έπειτα να συνεχίσετε κανονικά. Στην συνέχεια η κρυοθεραπεία ανακουφίζει τα κουρασµένα µάτια, µειώνει τα οιδήµατα. Τα φύλλα κολλαγόνου και οι ειδικές µάσκες µε χαβιάρι για τα µάτια, θρέφουν την περιοχή και βοηθούν στην ανάπλασή της. Καλό είναι να προσπαθήσετε να µάθετε τι τους προκαλεί.

Η αυπνία, η έλλειψη νερού, η έλλειψη σιδήρου ή η κακή απορρόφηση του σιδήρου, οι πολλές ώρες σε οθόνη υπολογιστή χωρίς φίλτρα, είναι κάποιοι συνήθεις λόγοι για να έχει κάποιος µαύρους κύκλους, οπότε από πλευράς µας µπορούµε να δώσουµε κάποιες συµβουλές για την καθηµερινότητα του ανθρώπου που τους αντιµετωπίζει και να τον συµβουλεύσουµε τακτικά να επιλέγει την θεραπεία αυτή για ανακούφιση των συµπτωµάτων και µια πολύ πιο ξεκούραστη και υγιή όψη.

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!