Ιατρική Αισθητική Προσώπου

Αντιγήρανση και Λιπομεταφορά με Nanofat

Αντιγήρανση και Λιπομεταφορά με Nanofat

Αντιγήρανση και Λιπομεταφορά οριστικά με το Nanofat!

Αντιγήρανση και Λιπομεταφορά με το Nanofat. Το λίπος περιέχει αρχέγονα πολυδύναμα βλαστοκύτταρα με μεγάλη αναγεννητική ικανότητα. Η έγχυση τους στο δέρμα με τη τεχνική της μεοθεραπείας βοηθά στην ανάπλαση, τη λάμψη, τη λείανση των ρυτίδων και στη βελτίωση ουλών από ακμή. 

Η δράση των βλαστοκυττάρων είναι μακροχρόνια άρα και τα αποτελέσματα διαρκούν στο χρόνο. Η μεσοθεραπεία Nanofat προσφέρει λιποαναρρόφηση, αντιγήρανση και άμεση λιπομεταφορά!

Είναι γρήγορη, ακίνδυνη και αποτελεσματική!  

Τι προσφέρει η νέα θεραπεία λιπομεταφοράς “Hy-tissue Nanofat”;

-Αναζωογόνηση και ανάπλαση του δέρματος.

-Αντίσταση στα αδυσώπητα σημάδια του χρόνου, δηλαδή αντιγήρανση.

-Βελτίωση της υφής και του χρωματισμού της επιδερμίδας. 

-Αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και του περιοφθαλμικού οιδήματος.

-Επούλωση ουλών, σημαδιών και άλλων δύσκολων δερματικών προβλημάτων, που δεν έχουν ανταποκριθεί σε πιο τυποποιημένες θεραπείες.

-Εξάλειψη λεπτών ρυτίδων σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. 

-Αναγέννηση του τριχωτού της κεφαλής.

Ποια είναι τα στάδια της θεραπείας; 

-Στο πρώτο στάδιο, μετά από τοπική αναισθησία, γίνεται λήψη 10 ml λίπους από τη δότρια περιοχή (συνήθως από την περιοχή της κοιλιάς) με τη χρήση ειδικής, ατραυματικής κάνουλας.

-Στο δεύτερο στάδιο,  μια καινοτόμα συσκευή γαλακτοποίησης του λίπους, το μετατοπίζει σε δυο σύριγγες συνδεδεμένες μεταξύ τους, έως ότου ο λιπώδης ιστός υγροποιηθεί.

-Στο τρίτο στάδιο γίνεται επανέγχυση του λιπώδους ιστού, εμπλουτισμένου με βλαστικά κύτταρα (με τη μορφή του στρωματικού αγγειακού κλάσματος) στη λήπτρια περιοχή.

Πως λειτουργεί η θεραπεία Αντιγήρανσης και Λιπομεταφοράς;

Σύμφωνα με την αρχή της αυτόλογης θεραπείας, ο οργανισμός μπορεί να επιδιορθώσει βλάβες σε κυτταρικό επίπεδο, αν εφοδιαστεί με υλικά από τον ίδιο τον οργανισμό. Προκειμένου να επιτευχθεί κάτι τέτοιο – να διαδραματίσει, δηλαδή, έναν σημαντικό ρόλο στις θεραπείες αναδημιουργίας και αναγέννησης – το λίπος θα έπρεπε να χάσει τη φυσιολογική του δομή και – αντί για βιώσιμα λιποκύτταρα – να εμπλουτιστεί με μεσεγχυματικά βλαστοκύτταρα. Αυτός ακριβώς είναι και ο ρόλος της επεξεργασίας του λιπώδους ιστού που έχει συλλεχθεί από τη δότρια περιοχή πριν την επανατοποθέτησή του.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μεθόδου;

-Το αυτόλογο προϊόν της διαδικασίας είναι το καλύτερο υλικό που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας πλαστικός χειρουργός

-Οι σύριγγες που χρησιμοποιούνται είναι εξαιρετικά λεπτές κάνοντας τη θεραπεία σχεδόν ανώδυνη και αναίμακτη

-Είναι γρήγορη, καθώς διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά! 

-Είναι πλήρως ακίνδυνη!  

Για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα μπορείτε να συνδυάσετε τη θεραπεία αντιγήρανσης και με άλλες θεραπείες όπως Ιατρικής αισθητικής προσώπου αλλά και συμβατικής αισθητικής προσώπου. 

Στο κέντρο αισθητικής Figura θα βρείτε τη θεραπεία που ταιριάζει στο δικό σας τύπο δέρματος και τις δικές σας ανάγκες. Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ενημερωθείτε από το έμπειρο προσωπικό μας!