Νέα

Αποτρίχωση: Τα οφέλη της με Laser το καλοκαίρι

Αποτρίχωση: Τα οφέλη της με Laser το καλοκαίρι

Φανταστείτε ότι πλησιάζει το καλοκαίρι και ότι θα είστε πάντα έτοιμοι να απογυμνώσετε ανά πάσα στιγμή οποιοδήποτε σημείο του σώματός σας,να φορέσετε το μαγιό σας και να απολαύσετε ένα μπάνιο στην θάλασσα,χωρίς να έχει χρειαστεί να προγραμματίσετε κάποια συνεδρία με κερί ή να έχετε ξυριστεί από το σπίτι σας προηγουμένως!!!

Η κολύμβηση είναι μία από τις δραστηριότητες όπου εκθέτουμε πολύ το δέρμα μας. Εάν δεν έχουμε κάνει αποτρίχωση ή εάν δεν έχουμε καλά ξυρισμένο το σώμα μας, αναβάλλουμε τη δραστηριότητα μας στην πισίνα, διότι αισθανόμαστε ότι τα βλέμματα όλων στην πισίνα είναι επικεντρωμένα στα “γούνινα” σημεία του σώματός μας.

Εάν έχετε μια έντονη τριχοφυία πχ. στο μπικίνι, υποφέρετε από ερεθισμό του δέρματος μετά το ξύρισμα. Αυτό είναι αρκετά άβολο, ειδικά κατά τους θερμότερους καλοκαιρινούς μήνες.

Σε διάφορα επαγγέλματα όπως πχ. γυμναστές,κομμωτές,όπου η εργασία περιλαμβάνει οποιαδήποτε μορφή σωματικής δραστηριότητας,η τριχοφυία και η εφίδρωση,αποτελούν ένα πρόβλημα για τους περισσότερους ανθρώπους. Οποιοσδήποτε τύπος εργασίας μπορεί να γίνει ευκολότερος με την αποτρίχωση laser.

Το self tan γλιστράει τέλεια πάνω σε απαλό δέρμα και διαρκεί περισσότερο. Συνήθως πρέπει να περιμένετε 2-3 μέρες μετά το ξύρισμα,για να εφαρμόσετε μαυριστική κρέμα σώματος,κυρίως επειδή το δέρμα σας εξακολουθεί να αναρρώνει από τις συνέπειες του ξυρίσματος,όπως είναι η θυλακίτιδα. Το μαύρισμα στα θυλάκια των τριχών κάνουν το σώμα σας να μοιάζει ότι έχει μαύρες κουκκίδες κάνοντας laser αποτρίχωσης αποφεύγετε όλες αυτές τις δυσάρεστες συνέπειες και κάνετε το σώμα σας έναν τέλειο καμβά για ψεύτικο μαύρισμα.

To διοδικό laser χρησιμοποιεί μία δέσμη φωτός με στενό φάσμα. Το laser βλάπτει επιλεκτικά την μελανίνη στα θυλάκια της τρίχας,με αποτέλεσμα τη διακοπή ανάπτυξης των τριχών,ενώ αφήνουν τον περιβάλλοντα ιστό αβλαβή.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα laser, το διοδικό laser έχει βαθύ βαθμό διείσδυσης και μπορεί να στοχεύσει ακόμα και στις πιο χοντρές ή επίμονες τρίχες.

Έχει εξαιρετική απορρόφηση μελανίνης,καθιστώντας την ασφαλή ως μέθοδο αφαίρεσης της τρίχας για όλους τους τύπους δέρματος και μαλλιών καθώς και για διαφορετικές περιοχές σώματος.

Με το διοδικό laser,απαιτούνται λιγότερες συνεδρίες θεραπείας λόγω της αποτελεσματικότητας στην μείωση των τριχών.

Όντας μια προηγμένη θεραπεία,θεωρείται ευρέως ότι είναι μια από τις πιο άνετες διαδικασίες για μόνιμη αποτρίχωση. Θεωρείται επίσης ως το “χρυσό πρότυπο” των laser αποτρίχωσης, επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως η πιο αποτελεσματική θεραπεία γρήγορο ρυθμό επανάληψης, επιτρέποντας έτσι την ταχεία επεξεργασία των μεγαλύτερων περιοχών του σώματος.

Share this Post

Προσφορά Αδυνάτισμα με

49 00 1 μήνας είναι αρκετός για να αλλάξει το σώμα σας!