Αισθητική Σώματος

Αδυνάτισμα με Υπέρηχους Cavitation

Αδυνάτισμα με Υπέρηχους Cavitation

Αδυνάτισμα με Υπέρηχους Double Cavitation!

Το αδυνάτισμα με υπέρηχους Cavitation είναι αυτό που ψάχνετε για άμεσο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα. Η θεραπεία συνδυάζει τους υπερήχους Double Cavitation με οξυγονοθεραπεία.

Οι υπέρηχοι συμβάλλουν στη μείωση της κατακράτησης υγρών και στη σμίλευση των λιποκυττάρων, ενώ η οξυγονοθεραπεία απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες από το σώμα. Η θεραπεία περιορίζει το τοπικό πάχος σε κοιλιά, μπράτσα, μηρούς και γλουτούς.

Η θεραπεία συμβατικής αισθητικής σώματος Double Cavitation συνδυάζει τη χρήση υπερήχων που διεισδύουν βαθιά στους ιστούς και ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και οξυγονοθεραπείας.

Πως λειτουργεί το αδυνάτισμα με υπέρηχους;

1ο Στάδιο: 10 λεπτά Υπέρηχος

Ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος για να αποβάλλει ο οργανισμός τα περίσσεια υγρών (κατακράτηση) και να υποχωρήσει πιθανό οίδημα

2ο Στάδιο: 5 λεπτά Υπέρηχος

Η τεχνολογία cavitation (σπηλαίωση) έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την μείωση όγκου των λιποκυττάρων αξιοποιώντας τη δύναμη των υπερήχων. Τα λιποκύτταρα σμιλεύονται και επανέρχονται στην αρχική τους μορφή και το τοπικό πάχος μειώνεται

3ο Στάδιο: 5 λεπτά Οξυγονοθεραπεία

Με την οξυγονοθεραπεία (μη επεμβατικός τρόπος), γίνεται παλμική διείσδυση οξυγόνου που ενδυναμώνει την κυτταρική λειτουργία και μειώνει τις ελεύθερες ρίζες για λαμπερό και νεανικό δέρμα.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται η θεραπεία Double Cavitation;

Η θεραπεία εφαρμόζεται σε κοιλιά, μπράτσα, μηρούς και γλουτούς και σε οποιοδήποτε σημείο παρατηρείται συσσώρευση λιποκυττάρων.

Πόσο διαρκεί;

Η διάρκεια της θεραπείας είναι 20 λεπτά, 10 λεπτά Υπέρηχος, 5 λεπτά Υπέρηχος, 5 λεπτά Οξυγονοθεραπεία.

Τι προσφέρει η θεραπεία Double Cavitation;

  • Άμεσο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα
  • Μείωση της κατακράτησης υγρών
  • Λεία και απαλή επιδερμίδα

Πείτε αντίο στο τοπικό πάχος με την θεραπεία Double Cavitation που υπόσχεται άμεσα ορατά αποτελέσματα. Μπορείτε να τη συνδυάσετε με θεραπείες Ιατρικής αισθητικής σώματος και θεραπείες Ιατρικής αισθητικής προσώπου.

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα με το εξειδικευμένο προσωπικό των Figura και βρείτε τη θεραπεία που ταιριάζει στις δικές ανάγκες. Αποκτήστε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν και αλλάξτε την ψυχολογία σας!