Αισθητική Προσώπου

Χρωματοθεραπεία

Χρωματοθεραπεία

Ανανεώστε το δέρμα σας με Χρωματοθεραπεία!

Η Χρωματοθεραπεία χρησιμοποιεί τις ευεργετικές ιδιότητες των χρωμάτων για να αντιμετωπίσει φλεγμονές, μολύνσεις, ακόμα και την ακμή. Δοκιμάστε έναν εναλλακτικό τύπο θεραπείας και εκμεταλλευτείτε την θετική επιρροή των χρωμάτων.

Timeless, η χρωμοθεραπεία που μπορεί να εφαρμοστεί κυριολεκτικά σε όλα τα δέρματα και να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Το πρωτοποριακό πρωτόκολλο χρησιμοποιεί την ενέργεια των χρωμάτων για να δράσει ευεργετικά σε σώμα και ψυχή.

Τα χρώματα επιδρούν θετικά, το καθένα με τον μοναδικό του τρόπο στην ψυχολογία, στις φλεγμονές, στην ανάπλαση και αιμάτωση του δέρματος, στις μολύνσεις, ακόμα και στην ακμή. Τα ξεχωριστά πρωτόκολλα photo timeless μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε τύπο δέρματος σε πρόσωπο και σώμα ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, επιδρώντας θετικά όχι μόνο στο δέρμα, αλλά και στα όργανα και το είναι μας.

Ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα της χρωμοθεραπείας από το έμπειρο προσωπικό μας!

Για ιδανικό αποτέλεσμα συνδυάστε τις ευεργετικές ιδιότητες της Χρωματοθεραπείας με ενέσιμες θεραπείες, όπως μεσοθεραπεία, υαλουρονικό οξύ κ.α . Στο κέντρο αισθητικής Figura θα βρείτε το χρώμα που ταιριάζει στο δικό σας τύπο δέρματος και τις δικές σας ανάγκες και θα ανακαλύψτε τη βαθύτερη σημασία των χρωμάτων

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!