Αισθητική Προσώπου

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

Κάντε το πρόσωπό σας να λάμπει με την θεραπεία Diamante!

Η θεραπεία δερμοαπόξεσης Diamante χρησιμοποιεί ρινίσματα αληθινού διαμαντιού για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να ενισχύσει την παραγωγή κολλαγόνου. Δέρμα λείο και λαμπερό, χωρίς ενοχλητικές κηλίδες και διχρωμίες μέσα σε 60΄

Λεία όψη και λαμπερό πρόσωπο σας υπόσχεται άμεσα η θεραπεία δερμοαπόξεσης Diamante. Οι διχρωμίες και οι κηλίδες απαλύνονται σε πρόσωπο, λαιμό και χέρια, το δέρμα ενυδατώνεται, τα σημάδια φωτογήρανσης αναστρέφονται, τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται και το δέρμα αποκτά λεία και λαμπερή όψη ξανά.

Η δερμοαπόξεση Diamante εφαρμόζεται με ειδική κεφαλή που καλύπτεται στο άκρο της από ρινίσματα αληθινού διαμαντιού, κάνοντας παράλληλα δερμοαπόξεση και αναρρόφηση σε όλες τις επιφάνειες εφαρμογής. Η θεραπεία αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Εφαρμόζεται εξίσου σε άνδρες και γυναίκες και συμβάλλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων όπως και στη διέγερση του μεταβολισμού των κυττάρων της επιδερμίδας.

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα ορατά και δεν προκαλούνται σημάδια και ουλές κατά την εφαρμογή της. Έπειτα από την θεραπεία μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά την ροή των δραστηριοτήτων σας. Η διάρκεια της είναι μόλις 60’, και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει. Η πολυτέλεια πλέον συνδυάζεται με την αισθητική ιατρική για μια νεανική και ανανεωμένη επιδερμίδα, τη δική σας.

Εγγυημένα αποτελέσματα από το έμπειρο προσωπικό της Figura.

Επικοινωνήστε μαζί μας, ενημερωθείτε για τις προσφορές μας και κλείστε το δικό σας ραντεβού

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!