Αισθητική Προσώπου

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι και κάντε το πρόσωπό σας να λάμπει!

Η θεραπεία δερμοαπόξεσης Diamante χρησιμοποιεί ρινίσματα αληθινού διαμαντιού για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να ενισχύσει την παραγωγή κολλαγόνου.

Η θεραπεία αυτή είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος μη επεμβατικής ανανέωσης του δέρματος. Χιλιάδες μικροκρύσταλλοι ακατέργαστου διαμαντιού προσφέρουν μια ήπια δερμοαπόξεση.

Λεία όψη και λαμπερό πρόσωπο σας υπόσχεται άμεσα η θεραπεία Diamante. Οι διχρωμίες και οι κηλίδες απαλύνονται σε πρόσωπο, λαιμό και χέρια, το δέρμα ενυδατώνεται, τα σημάδια φωτογήρανσης αναστρέφονται, τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται και το δέρμα αποκτά λεία και λαμπερή όψη ξανά.

Πώς εφαρμόζεται;

Η δερμοαπόξεση Diamante εφαρμόζεται με ειδική κεφαλή που καλύπτεται στο άκρο της από ρινίσματα αληθινού διαμαντιού, κάνοντας παράλληλα δερμοαπόξεση και αναρρόφηση σε όλες τις επιφάνειες εφαρμογής. Η θεραπεία αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.

Σε ποιους απευθύνεται η θεραπεία δερμοαπόξεσης Diamante;

Εφαρμόζεται εξίσου σε άνδρες και γυναίκες και συμβάλλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων όπως και στη διέγερση του μεταβολισμού των κυττάρων της επιδερμίδας.

Τι προσφέρει;

  • Αποκατάσταση λάμψης της επιδερμίδας
  • Εξάλειψη μικρών ρυτίδων και μείωση βαθύτερων 
  • Απομάκρυνση κεράτινης στοιβάδας 
  • Βελτίωση και ανάπλαση σημαδιών ακμής και δυσχρωμιών

Πόσο διαρκεί η θεραπεία ενυδάτωσης με διαμάντι;

Η θεραπεία διαρκεί 40 λεπτά! Δέρμα λείο και λαμπερό, χωρίς ενοχλητικές κηλίδες και διχρωμίες!

Πόσο γρήγορα είναι ορατά τα αποτελέσματα;

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα ορατά και δεν προκαλούνται σημάδια και ουλές κατά την εφαρμογή της. Έπειτα από την θεραπεία μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά την ροή των δραστηριοτήτων σας. Η πολυτέλεια πλέον συνδυάζεται με την αισθητική ιατρική για μια νεανική και ανανεωμένη επιδερμίδα, τη δική σας.

Για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα μπορείτε να τη συνδυάσετε και με άλλες θεραπείες Ιατρικής αισθητικής προσώπου και Ιατρικής αισθητικής σώματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας, ενημερωθείτε για τις προσφορές μας και κλείστε το δικό σας ραντεβού με το έμπειρο προσωπικό των Figura.

Διαβάστε επίσης – Καθαρισμός προσώπου: 4+1 σωστά βήματα