Αποτρίχωση Laser

Διοδίκο Laser

Διοδίκο Laser

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αντιμετωπίζεται πλέον ριζικά.

Το διοδικό Laser, ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και προσφέρει οριστική εξάλειψη της τριχοφυΐας σε πρόσωπο, πλάτη, πόδια, χέρια, βραχίονες, στήθος και «μπικίνι». Μπορεί να εφαρμοστεί δηλαδή σε όλες τις περιοχές του δέρματος και επίσης να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις ακόμα και σε δερματοπάθειες.

Ψυχρός αέρας εφαρμόζεται με το Laser για μεγαλύτερη άνεση. Ο συνολικός αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την ηλικία, το φύλο αλλά και την ύπαρξη ορμονικών διαταραχών. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την δεύτερη κιόλας εφαρμογή, αντίθετα με τους περισσότερους τύπους laser . Το διοδικό Laser συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με την ταχύτητα και σέβεται την επιδερμίδα.

Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και εγγυημένα, καθώς η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής. Πείτε αντίο στην ενοχλητική και αντιαισθητική τριχοφυΐα και αποκτήστε το βελούδινο δέρμα που πάντοτε ονειρευόσασταν. Το διοδικό Laser σας απαλλάσσει μια για πάντα. Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού με τους ειδικούς μας.

Nd: YAG 1064 nm Laser

Η αντιαισθητική τριχοφυΐα σε πρόσωπο, πλάτη, πόδια, χέρια, βραχίονες, στήθος και «μπικίνι» αντιμετωπίζεται με την τεχνολογία 1064nm Laser NdYAG. H εγκεκριμένη διαδικασία μόνιμης αποτρίχωσης εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος και προτείνεται ακόμα και σε περιπτώσεις μαυρίσματος.

Ο θύλακας της τρίχας καταστρέφεται, χωρίς να προκαλείται θερμική βλάβη στον περιβάλλοντα ιστό καθώς το Laser στοχεύει στη μελανίνη που περιέχεται στις τρίχες. Αρχικά το φως μετατρέπεται σε θερμότητα, η οποία θερμαίνει το θυλάκιο της τρίχας για να καταστρέψει τη δομή της. Τοπική αναισθησία δεν απαιτείται, καθώς η μέθοδος πραγματοποιείται σε συνδυασμό με την εφαρμογή ψυχρού αέρα για μεγαλύτερη άνεση. Συνήθως προτείνονται 5-8 θεραπείες ανά 4-6 εβδομάδες. Η μέθοδος προσφέρει εγγυημένα αποτελέσματα καθώς στοχεύει τις τρίχες που βρίσκονται σε φάση ενεργής ανάπτυξης.

Πείτε αντίο στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο, στην περιοχή της πλάτης, στο στήθος, στα πόδια, στα χέρια, στους βραχίονες και στο «μπικίνι». Κλείστε το δικό σας ραντεβού με το έμπειρο προσωπικό της Figura και αποκτήστε λείο και απαλό δέρμα.

Share this Post

2 κρυολιπολύσεις στα

49 00 2 ολοκληρωμένες θεραπείες κρυολιπόλυσης 60 λεπτών