Αποτρίχωση Laser

Διοδίκο Laser

Διοδίκο Laser

Διοδίκο Laser για οριστική αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Διοδικό Laser ή DIODE LASER F.C., αντιμετωπίζει με ασφάλεια ακόμα και την πιο απαιτητική περίπτωση τριχοφυΐας και προσφέρει οριστική εξάλειψη της τριχοφυΐας.

Πώς εφαρμόζεται;

Διεισδύει σε βάθος 808 nm, διαθέτει ψυχόμενη κεφαλή ώστε να προφυλάσσει το δέρμα από την θερμότητα. Το σύστημα αλλεπάλληλων παλμών που διαθέτει, μπορεί να μεταφέρει με ταχύτητα και ακρίβεια την απαιτούμενη θερμότητα στον θύλακα της τρίχας κάθε χρώματος (ακόμα και των ανοιχτόχρωμων) και να τον καταστρέψει. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την δεύτερη κιόλας εφαρμογή, αντίθετα με τους περισσότερους τύπους laser . Το διοδικό Laser συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με την ταχύτητα και σέβεται την επιδερμίδα.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί το Διοδικό Laser;

Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του δέρματος, πρόσωπο, πλάτη, πόδια, χέρια, βραχίονες, στήθος και “μπικίνι”. Προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις ακόμα και σε δερματοπάθειες.

Μπορεί να εφαρμοστεί κανονικά ακόμα και σε μαυρισμένη επιδερμίδα, σε αντίθεση με άλλους τύπους laser που προκαλούν εγκαύματα

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ο συνολικός αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την ηλικία, το φύλο αλλά και την ύπαρξη ορμονικών διαταραχών.
Συνήθως χρειάζονται 8 με 10 συνεδρίες για ένα οριστικό αποτέλεσμα. Η διαφορά είναι αισθητή από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Υπάρχουν αντενδείξεις για την εφαρμογή του Διοδικού Laser;

Είναι απόλυτα ασφαλής μέθοδος η οποία εκτελείτε από γιατρό του χώρου. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και εγγυημένα, καθώς η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής.

Πείτε αντίο στην ενοχλητική και αντιαισθητική τριχοφυΐα και αποκτήστε το βελούδινο δέρμα που πάντοτε ονειρευόσασταν. Το διοδικό Laser σας απαλλάσσει μια για πάντα.

 

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ενημερωθείτε από το έμπειρο προσωπικό των Figura για τη θεραπεία που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Ενημερωθείτε για τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα και ανακαλύψτε τις κατάλληλες θεραπείες για τις ανάγκες σας!

Για θεαματικά αποτελέσματα συνδυάστε τη με θεραπείες Ιατρικής αισθητικής σώματος αλλά και Ιατρικής αισθητικής προσώπου.