Αποτρίχωση Laser

Διοδίκο Laser

Διοδίκο Laser

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αντιμετωπίζεται πλέον ριζικά.

Το Διοδικό Laser ή DIODE LASER F.C., αντιμετωπίζει με ασφάλεια ακόμα και την πιο απαιτητική περίπτωση τριχοφυΐας και προσφέρει οριστική εξάλειψη της τριχοφυΐας.

Πώς εφαρμόζεται;

Διεισδύει σε βάθος 808 nm, διαθέτει ψυχόμενη κεφαλή ώστε να προφυλάσσει το δέρμα από την θερμότητα. Το σύστημα αλλεπάλληλων παλμών που διαθέτει, μπορεί να μεταφέρει με ταχύτητα και ακρίβεια την απαιτούμενη θερμότητα στον θύλακα της τρίχας κάθε χρώματος (ακόμα και των ανοιχτόχρωμων) και να τον καταστρέψει. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την δεύτερη κιόλας εφαρμογή, αντίθετα με τους περισσότερους τύπους laser . Το διοδικό Laser συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με την ταχύτητα και σέβεται την επιδερμίδα.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί;

Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του δέρματος, πρόσωπο, πλάτη, πόδια, χέρια, βραχίονες, στήθος και “μπικίνι”. Προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις ακόμα και σε δερματοπάθειες.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ο συνολικός αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την ηλικία, το φύλο αλλά και την ύπαρξη ορμονικών διαταραχών.
Συνήθως χρειάζονται 8 με 10 συνεδρίες για ένα οριστικό αποτέλεσμα.

Υπάρχουν αντενδείξεις; 

Είναι απόλυτα ασφαλής μέθοδος η οποία εκτελείτε από γιατρό του χώρου. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και εγγυημένα, καθώς η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής.

Πείτε αντίο στην ενοχλητική και αντιαισθητική τριχοφυΐα και αποκτήστε το βελούδινο δέρμα που πάντοτε ονειρευόσασταν. Το διοδικό Laser σας απαλλάσσει μια για πάντα.

Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού με τους ειδικούς μας.

 

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!