Ιατρική Αισθητική Σώματος

Ευρυαγγείες με Σκληροθεραπεία

Ευρυαγγείες με Σκληροθεραπεία

Τι είναι η σκληροθεραπεία;

Ευρυαγγείες με Σκληροθεραπεία. Η πιο αποτελεσματική μέθοδος αντιμετώπισης των ευρυαγγειών κάτω άκρων. Εφαρμόζεται με έγχυση ειδικού φαρμάκου το οποίο προκαλεί ελεγχόμενη βλάβη στο τοίχωμα των αγγείων με συνέπεια τη θρόμβωση και απορρόφηση τους.

Λέγεται πως 7 στις 10 γυναίκες ταλανίζονται από φλεβικές παθήσεις. Μάλιστα, όσο αυξάνει η ηλικία, μεγαλώνει κι ο κίνδυνος εμφάνισής τους, σε σημείο που 80% των ανθρώπων ενδέχεται να εμφανίσουν κιρσούς ή ευρυαγγείες κάτω από την επιφάνεια του δέρματος (συνήθως στα πόδια λόγω της πίεσης που ασκείται από το βάρος, αλλά και σε άλλα μέρη του σώματος, όπως π.χ. στο πρόσωπο.)

Πως μοιάζουν οι ευρυαγγείες;

Ως ευρυαγγείες χαρακτηρίζονται τα διατεταμένα φλεβικά τριχοειδή που ως μικρές κόκκινες, μωβ ή μπλε φλέβες κάτω από την επιδερμίδα συνήθως στις γυναίκες με ποσοστό βάρους, ορθοστασία, καθιστική ζωή και λήψη φαρμάκων.

Πως αντιμετωπίζονται;

Οι ευρυαγγείες αντιμετωπίζονται με χορήγηση διαλύματος πολικανόλης της οποίας η έγχυση γίνεται με ειδικές λεπτές βελόνες που δεν προκαλούν πόνο.

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

  • Αντιμετωπίζει αισθητικής φύσεως προβλήματα
  • Βελτιώνει τον αριθμό και την όψη των ευρυαγγειών
  • Βελτιώνει τα ανεπιθύμητα συμπτώματα όπως βάρος στα πόδια, κνησμός και αίσθημα καύσου.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει ανάλογα με την έκταση του  προβλήματος . Συνήθως χρειάζοντα 2-3 στην ίδια περιοχή.

Είναι πολύ σημαντικό το ότι μπορεί κανείς να διορθώσει τα σπασμένα αγγεία γρήγορα, αναίμακτα κι ανώδυνα με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας φορά, δεδομένου ότι είναι ένα πρόβλημα που αφορά περισσότερο τις γυναίκες και που γίνεται περισσότερο αισθητό με το πέρασμα του χρόνου.

Για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα η σκληροθεραπεία μπορεί να συνδυαστεί και με το FRACTIONAL LASER και το N.D YAG LASER. Καθώς επίσης και με θεραπείες Ιατρικής αισθητικής σώματος αλλά και Ιατρικής αισθητική προσώπου.

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ενημερωθείτε από το έμπειρο προσωπικό των Figura. Βρείτε τη θεραπεία που ταιριάζει στις ανάγκες μέσα από τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα.