Ιατρική Αισθητική Προσώπου

Energy Lift για σύσφιξη

Energy Lift για σύσφιξη

Energy Lift – BTL, για σύσφιξη και ανανέωση του δέρματος!

Το Energy Lift είναι μια νέα θεραπεία. Με την σύγχρονη τεχνολογία του συνδυασμού ραδιοσυχνοτήτων και υπερήχων συσφίγγει και αναδομεί την επιδερμίδα. Παράλληλα εξαφανίζει τα σημάδια του χρόνου.

Πως λειτουργεί;

Οι μονοπολικές ραδιοσυχνότητες (RF) καθιστούν τη θεραπεία ιδιαίτερα ευέλικτη, καθώς της επιτρέπουν να δρα στο επιθυμητό βάθος του ιστού και να προσαρμόζεται κάθε φορά βάσει των αναγκών:

-Στοχεύει βαθιά στον λιπώδη ιστό

-Μπορεί να δράσει και πιο επιδερμικά με στόχο τη σύσφιξη ενώ προσφέρεται φυσικά και η δυνατότητα στόχευσης και των δύο

Η ενέργεια μπορεί να ελεγχθεί, βαθιά μετάδοση υπερήχων, θερμότητα μακράς διάρκειας, χωρίς πόνο, άμεσο αποτέλεσμα.

Που εφαρμόζεται η θεραπεία Energy Lift;

Μπορεί να εφαρμοστεί σε ολόκληρο το πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένων φρυδιών/πτώσης βλεφάρων, λαιμού και χεριών (βραχίονες ή ολόκληρο χέρι).Η ενέργεια από δονήσεις υπερήχων βοηθάει στην έκκριση περισσότερων κυτταρικών υγρών από το κύτταρο ενώ η θερμότητα των ραδιοσυχνοτήτων RF θα βοηθήσει στη σύσφιγξη του δέρματος.

Γιατί είναι τόσο αποτελεσματική η θεραπεία με BTL;

Επειδή  οι ραδιοσυχνότητες RF ανήκει στις  θεραπείες που εισχωρούν με ακρίβεια σε διαφορετικά βάθη και με τη μοναδική τεχνολογία αναγέννησης κολλαγόνου μπορούν να διεγείρουν τα κύτταρα. Ενεργοποιείται η διαδικασία αναδόμησης των περιγραμμάτων αλλά και της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

Οι ρυτίδες εξαφανίζονται και το δέρμα είναι λαμπερό και νεανικό.

Συνδιάστε το Energy Lift και με άλλες θεραπείες ιατρικής αισθητικής σώματος  αλλά και θεραπείες ιατρικής αισθητικής προσώπου.

Στο κέντρο αισθητικής Figura δίνουμε λύση στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος με συνδυασμό των πιο σύγχρονων πρωτοκόλλων.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας με το εξειδικευμένο προσωπικό των Figura, ανακαλύψτε τις ανάγκες σας και αποκτείστε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!