Ιατρική Αισθητική Σώματος

BTL για το τοπικό πάχος

BTL για το τοπικό πάχος

Η λύση στο τοπικό πάχος είναι το BTL

BTL για το τοπικό πάχος. Ένας επαναστατικός συνδυασμός με θεραπείες που έχουν στοχευμένη δράση ενάντια στα συσσωρευμένα λιποκύτταρα! Διαθέτει ολοκληρωμένη διαδικασία διάπλασης του δέρματος και ο συνδυασμός ραδιοσυχνοτήτων και υπερήχων δίνει άμεσα, εντυπωσιακά και μόνιμα αποτελέσματα.

Πως λειτουργεί;

Ο υπέρηχος προκαλεί τον διαχωρισμό των λιποκυττάρων και επιτρέπει τη μετάδοση της ενέργειας των ραδιοσυχνοτήτων στα λιποκύτταρα του λιπώδους ιστού. Το BTL χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων και υπέρηχου, για να παρέχει ελεγχόμενη θέρμανση με στόχο τα βαθύτερα στρώματα του λιπώδους ιστού.

Γιατί είναι ιδανικό το BTL για το τοπικό πάχος;

Τα λιποκύτταρα αποτελούνται από τρία συστατικά: νερό, γλυκερίνη και λιπαρά οξέα. Το νερό και η γλυκερίνη εισέρχονται στο λεμφικό σύστημα μέσω του κυτταρικού τοιχώματος και αποβάλλονται από τα ούρα, ενώ τα λιπαρά οξέα επιταχύνουν το μεταβολισμό μέσω της θερμότητας των ραδιοσυχνοτήτων, η οποία μετατρέπεται σε ενέργεια μέσω της απορρόφησης από το συκώτι.

Γιατί είναι τόσο αποτελεσματική η θεραπεία με BTL;

Επειδή ο χρήστης μπορεί να ορίσει το βάθος διείσδυσης και να έχει τον απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας του ιστού, παρέχοντας έτσι μεγίστη ασφάλεια και αποτέλεσμα στην θεραπεία. Ο στόχος της θεραπείας είναι να αυξηθεί η θερμοκρασία στην επιφάνεια του δέρματος στους 40-42 ° C για 4 ή 5 λεπτά στην κάθε περιοχή θεραπείας. Επομένως, με το  BTL μπορεί να επιτευχθεί έως και 110% αύξηση του τοπικού μεταβολισμού.

Έχει αποτέλεσμα;

Είναι ήδη πολύ δημοφιλής στο εξωτερικό και μπορεί να έχεις έως και 90% απόδοση μετά από την πρώτη συνεδρία.

Συνδιάστε το BTL και με άλλες θεραπείες ιατρικής αισθητικής σώματος  αλλά και θεραπείες ιατρικής αισθητικής προσώπου.

Στο κέντρο αισθητικής Figura δίνουμε λύση στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος με συνδυασμό των πιο σύγχρονων πρωτοκόλλων.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας με το εξειδικευμένο προσωπικό των Figura, ανακαλύψτε τις ανάγκες σας και αποκτείστε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!