Αισθητική Προσώπου

Ενυδάτωση Honey

Ενυδάτωση Honey

Αναζωογονήστε το δέρμα σας με την θεραπεία Honey!

Η θεραπεία Honey χρησιμοποιεί τις θεραπευτικές ιδιότητες του μελιού και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αντιγηραντική, αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση. Η θεραπεία διαρκεί 60΄ και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

Το μέλι, ένα από τα πιο πολύτιμα φάρμακα της φύσης, αποτελεί το κύριο συστατικό της θεραπείας ενυδάτωσης και αναζωογόνησης HONEY. Η θεραπεία εφαρμόζεται αποκλειστικά στο κέντρο αισθητικής Figura και είναι ιδανική για κάθε ηλικία και κάθε τύπο δέρματος.

Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, ανακτά την λάμψη της και οι πληγές επουλώνονται. Η θεραπεία ενδείκνυται για περιπτώσεις διχρωμιών από την έκθεση στον ήλιο και επιδερμικών μολύνσεων. Τα ενεργά συστατικά του μελιού προστατεύουν, θρέφουν, ενυδατώνουν και θεραπεύουν το δέρμα.

Η Honey συνδυάζει τις αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές, αντιγηραντικές και αναπλαστικές δράσεις του μελιού και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα βαθιά ενυδατωμένο και καθαρό πρόσωπο. Η θεραπεία διαρκεί 60’ και θρέφει και αναζωογονεί άμεσα το δέρμα. Οι αναγνωρισμένες αξίες του μελιού συγκεντρώνονται στη θεραπεία αναζωογόνησης Honey για εσάς. Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες συμβατικής αισθητικής για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα όπως η Χρωματοθεραπεία, ο Καθαρισμός προσώπου.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!