Αισθητική Προσώπου

Ενυδάτωση προσώπου Honey

Ενυδάτωση προσώπου Honey

Άμεση ενυδάτωση προσώπου και αναζωογόνηση με την θεραπεία Honey!

Η θεραπεία ενυδάτωσης προσώπου Honey χρησιμοποιεί τις θεραπευτικές ιδιότητες του μελιού και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αντιγηραντική, αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση.

Το χημικό εργαστήριο του πανεπιστημίου Limoges της Γαλλίας μετά από πολλές έρευνες έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα του μελιού ακακίας σε συνδυασμό με την οξυγονοθεραπεία και την κυτταρική ανανέωση.

Η θεραπεία διαρκεί 60΄ και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

Πώς λειτουργεί;

Το μέλι, ένα από τα πιο πολύτιμα φάρμακα της φύσης, αποτελεί το κύριο συστατικό της θεραπείας ενυδάτωσης και αναζωογόνησης HONEY. Η θεραπεία εφαρμόζεται αποκλειστικά στο κέντρο αισθητικής Figura.

Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, ανακτά την λάμψη της και οι πληγές επουλώνονται. Η θεραπεία ενδείκνυται για περιπτώσεις διχρωμιών από την έκθεση στον ήλιο και επιδερμικών μολύνσεων. Τα ενεργά συστατικά του μελιού προστατεύουν, θρέφουν, ενυδατώνουν και θεραπεύουν το δέρμα.

Η Honey συνδυάζει τις αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές, αντιγηραντικές και αναπλαστικές δράσεις του μελιού και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα βαθιά ενυδατωμένο και καθαρό πρόσωπο. Η θεραπεία διαρκεί 60’ και θρέφει και αναζωογονεί άμεσα το δέρμα. Οι αναγνωρισμένες αξίες του μελιού συγκεντρώνονται στη θεραπεία αναζωογόνησης Honey για εσάς.

Τι προσφέρει;

  • Πιο λαμπερή και πιο λεία επιδερμίδα
  • Ενυδατώνει την κεράτινη στοιβάδα
  • Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος κατά 7% περίπου

Σε ποιους απευθύνεται;

Ενδείκνυται για άτονα και ταλαιπωρημένα δέρματα που έχουν χάσει την ζωντάνια τους.
Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες.

Πόση ώρα διαρκεί;

Η θεραπεία ενυδάτωσης Honey διαρκεί 60 λεπτά και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

Για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα μπορείτε να συνδυάσετε τη θεραπεία ενυδάτωσης Honey και με άλλες θεραπείες συμβατικής αισθητικής προσώπου όπως η Χρωματοθεραπεία, ο Καθαρισμός προσώπου αλλά και θεραπείες Ιατρικής αισθητικής!

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα με το έμπειρο προσωπικό των Figura και ανακαλύψτε τις ανάγκες της επιδερμίδας σας μέσα από εξειδικευμένα πρωτόκολλα που στοχεύουν ακριβώς στις ανάγκες σας.