Προσφορές

Ετήσιο πρόγραμμα αδυνατίσματος με 99 ευρώ

Ετήσιο πρόγραμμα αδυνατίσματος με 99 ευρώ

Ετήσιο πρόγραμμα αδυνατίσματος με 99 ευρώ!

Με το ετήσιο πρόγραμμα των Figura δεν χρειάζεται να σας απασχολούν πια. Οι καλοκαιρινές διακοπές, εκτός από τις όμορφες αναμνήσεις κάποιες φορές αφήνουν και ανεπιθύμητα κιλά!

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένο ετήσιο πρόγραμμα με 12 θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων και  12 διατροφές με 99 ευρώ!

Ετήσιο πρόγραμμα αδυνατίσματος

Ετήσιο πρόγραμμα αδυνατίσματος

Η θεραπεία με τετραπολικές ραδιοσυχνότητες αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην αποτοξίνωση του σώματος και στη βελτίωση της υφής του δέρματος, διαρκεί 45΄και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Λειτουργεί προληπτικά καθώς ακόμη και σε περίπτωση αύξησης του λιπώδους ιστού στο μέλλον, το λίπος δεν θα αποθηκευτεί στα συγκεκριμένα σημεία, αυξάνει τον μεταβολισμό και προκαλεί λεμφική αποσυμφόρηση. Αναίμακτη, μη επεμβατική θεραπεία λιποαναρρόφησης που συνδυάζει κεφαλή τετραπολικού κενού ραδιοσυχνοτήτων, κεφαλή cavitation και vacuum.

 

Η σωστή διατροφή είναι απαραίτητη για την διατήρηση του φυσιολογικού σωματικού βάρους. Μια ομάδα κλινικών – διαιτολόγων εξασφαλίζει το αποτέλεσμα. Ο σωστός επαναπροσδιορισμός της διατροφικής μας συμπεριφοράς θα πρέπει να αποτελεί έναν από τους στόχους, με τον ερχομό του φθινοπώρου και την επιστροφή στην καθημερινότητα!

Ενημερωθείτε από το έμπειρο προσωπικό μας σχετικά με το πρωτόκολλο που σας ταιριάζει!

Συμπληρώστε την φόρμα και κατοχυρώστε την προσφορά.