ΦΟΡΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Το παρόν έντυπο επιστροφής αφορά στην επιστροφή κουπονιών υπηρεσιών ή/και εμπορευμάτων που έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας  (https://www.figuraclinica.com/)   ΔΗΜ. ΒΑΡΣΑΜΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ >> με ΑΦΜ 800472472 –  ΔΟΥ: Δ΄ ΑΘΗΝΩΝ και το διακριτικό τίτλο «FIGURA ΚΕΝΤΡΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ» (εφεξής «η Εταιρεία μας», «εμείς», «δικό μας», ή «εμάς») με έδρα στην διεύθυνση ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ αριθμ. 3  ΑΘΗΝΑ 10557.

Βασική προϋπόθεση της επιστροφής των προϊόντων είναι αυτά να αποσταλούν συσκευασμένα και σφραγισμένα, όπως ακριβώς σας αποστάλθηκαν, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Τα κουπόνια υπηρεσιών μπορούν να επιστραφούν εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς τους και εφόσον δεν έχετε ξεκινήσει να απολαμβάνετε την παραγγελθείσα υπηρεσία. Για να κάνετε επιστροφή παρακαλώ ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

α). Στον πίνακα 1. συμπληρώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

β. Στον πίνακα 2. συμπληρώστε την ποσότητα, τον κωδικό προϊόντος/υπηρεσίας όπως αυτά περιγράφονται στο παραστατικό που τα συνόδευε κατά την παραλαβή τους, καθώς και όποιο επιπλέον σχόλιο θέλετε να μας κοινοποιήσετε.

γ. Η επιστροφή του αντιτίμου της αγοράς σας γίνεται με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε και η πληρωμή. Σε περίπτωση που έχετε κάνει την αγορά σας με αντικαταβολή ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, παρακαλούμε συμπληρώστε τον πίνακα 3. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

δ. Μετά την συμπλήρωση του Εντύπου Επιστροφής τοποθετήστε το εντός της συσκευασίας που πρόκειται να επιστραφεί (αν πρόκειται για προϊόν) ή στείλτε το με e-mail στη διεύθυνση  info@figuraclinica.com .

Όταν παραλάβουμε το προϊόν / προϊόντα, το συντομότερο δυνατόν θα ξεκινήσει η επεξεργασία του αιτήματός σας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ :

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΕΛΑΤΗ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΑΤΗ:

 

ΠΟΣΟΤΗΤΑ                  ΚΩΔΙΚΟΣ    ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ                      Σχόλια

 

EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Δικαιούχος:

Τράπεζα:

Αρ. Τραπεζικού Λογαριασμού:

ΙΒΑΝ:

Υπογραφή:

 

AΙΤΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ (επιλέξτε το κατάλληλο κουτάκι)

 Ήρθε λάθος προϊόν  Ελαττωματικό  Άλλαξα γνώμη  Έφτασε πολύ αργά Άλλο:

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΕΛΑΤΗ

(δεν αφορά την ηλεκτρονική αποστολή του εντύπου)

] }