Ιατρική Αισθητική Προσώπου

Σύσφιξη με Fractional

Σύσφιξη με Fractional

Τι είναι το Fractional laser;

Σύσφιξη με Fractional Laser. Έρχεται να καλύψει το κενό στις ελάχιστα επεμβατικές συσφικτικές θεραπείες προσώπου και σώματος ως μια πρωτοποριακή και καθαρά ιατρική θεραπεία. Η μέθοδος που ακολουθείται είναι αυτή της μονοπολικής κλασματικής ραδιοσυχνότητας.

Πως εφαρμόζεται;

Με επάλειψη gel στην περιοχή που μας απασχολεί με την κατάλληλη κεφαλή σε μέγεθος ανάλογα με το σημείο εφαρμογής. Η ραδιοσυχνότητα επιδρά στις κολλαγόνες ίνες και τους ινοβλάστες σε 2 επίπεδα: Άμεσα θερμαίνεται το υπάρχον δίκτυο ελαστικών ινών και προκαλείται συστολή αυτού.Κατά συνέπεια οι συνδετικές ίνες κονταίνουν και παχαίνουν συμπλησιάζοντας τους ιστούς στους οποίους είναι συνδεδεμένες. Ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες της περιοχής,εντείνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ενισχύοντας έτσι περεταίρω το αποτέλεσμα της θεραπείας, έτσι λοιπόν παίρνουμε ένα άμεσο αποτέλεσμα lift με τη λήξη της συνεδρίας το οποίο θα συνεχίσει να βελτιώνεται για περίπου 3 μήνες με την ενεργοποίηση της κολλαγονογέννησης.

Σε περιοχές εφαρμόζεται η σύσφιξη με Fractional Laser;

  • Λαιμός
  • Περίγραμμα προσώπου
  • Βλέφαρα και περιοφθαλμική περιοχή
  • Ντεκολτέ
  • Κοιλιά
  • Εσωτερικό μηρών
  • Βραχίονες

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

4-8 συνεδρίες ανα 20-30 ημέρες. Η διάρκεια του αποτελέσματος διαρκεί έως και 3 χρόνια.

Το Fractional laser μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη των ευρυαγγειών καθώς βασίζεται στην ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων. Η θεραπεία λειτουργεί με εκπομπή κυμάτων υψηλής συχνότητας μέσω μιας λεπτής βελόνας που προκαλεί θερμοπηξία στη φλέβα, διακόπτοντας τη ροή του αίματος. Έτσι, η φλέβα συρρικνώνεται και τα αγγεία εξαφανίζονται. Ιδανική θεραπεία για κάθε τύπο δέρματος, για κάθε περιοχή του σώματος που εμφανίζει φλεβίτιδα και ασφαλής καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η Νο1 θεραπεία για την χαλάρωση μετά από μια εγκυμοσύνη ή και μια μεγάλη απώλεια βάρους, συστήνεται να εφαρμόζεται παράλληλα με την θεραπεία Τετραπολικές Ραδιοσυχνότητες ώστε η απώλεια λίπους να μη συνοδευτεί από απώλεια στήριξης του δέρματος.

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα με το εξειδικευμένο προσωπικό των Figura. Ανακαλύψτε τις ανάγκες της επιδερμίδας σας!