Ιατρική Αισθητική Προσώπου

Fractional Laser

Fractional Laser

Τι είναι το Fractional laser;

Το Fractional laser έρχεται να καλύψει το κενό στις ελάχιστα επεμβατικές συσφικτικές θεραπείες προσώπου και σώματος ως μια πρωτοποριακή και καθαρά ιατρική θεραπεία. Η μέθοδος που ακολουθείται είναι αυτή της μονοπολικής κλασματικής ραδιοσυχνοτητας.

Πως εφαρμόζεται;

Με επάλειψη gel στην περιοχή που μας απασχολεί με την κατάλληλη κεφαλή σε μέγεθος ανάλογα με το σημείο εφαρμογής. Η ραδιοσυχνότητα επιδρά στις κολλαγόνες ίνες και τους ινοβλάστες σε 2 επίπεδα:Άμεσα θερμαίνεται το υπάρχον δίκτυο ελαστικών ινών και προκαλείται συστολή αυτού.Κατά συνέπεια οι συνδετικές ίνες κονταίνουν και παχαίνουν συμπλησιάζοντας τοςυ ιστούς στους οποίους είναι συνδεδεμένες.Ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες της περιοχής,εντείνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ενισχύοντας έτσι περεταίρω το αποτέελσμα της θεραπείας,έτσι λοιπόν παίρνουμε ένα άμεσο αποτέλεσμα lift με τη λήξη της θ=συνεδρίας το οποίο θα συνεχίσει να βελτιώνεται για περίπου 3 μήνες με την ενεργοποίηση της κολλαγονογέννησης.

Περιοχές που εφαρμόζεται:

  • Λαιμός
  • Περίγραμμα προσώπου
  • Βλέφαρα και περιοφθαλμική περιοχή
  • Ντεκολτέ
  • Κοιλιά
  • Εσωτερικό μηρών
  • Βραχίονες

Η Νο1 θεραπεία για την χαλάρωση μετά απο μια εγκυμοσύνη ή και μια μεγάλη απώλεια βάρους,συστήνεται να εφαρμόζεται παράλληλα με την θεραπεία Τετραπολικές Ραδιοσυχνότητες ώστε η απώλεια λίπους να μη συνοδευτεί απο απώλεια στήριξης του δέρματος.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

4-8 συνεδρίες ανα 20-30 ημέρες.Η διάρκεια του αποτελέσματος διαρκεί έως και 3 χρόνια.

Το Fractional laser μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη των ευρυαγγειών βασίζεται στην ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων. Η θεραπεία λειτουργεί με εκπομπή κυμάτων υψηλής συχνότητας μέσω μιας λεπτής βελόνας που προκαλεί θερμοπηξία στη φλέβα, διακόπτοντας τη ροή του αίματος. Έτσι, η φλέβα συρρικκώνεται και τα αγγεία εξαφανίζονται. Ιδανική θεραπεία για κάθε τύπο δέρματος, για κάθε περιοχή του σώματος που εμφανίζει φλεβίτιδα και ασφαλής καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!