Αισθητική Προσώπου

Μεσοθεραπεία κατά των ρυτίδων Frequency cavitation

Μεσοθεραπεία κατά των ρυτίδων Frequency cavitation

Δέρμα σφικτό χωρίς ρυτίδες με την θεραπεία Frequency cavitation!

Η μεσοθεραπεία κατά των ρυτίδων Frequency Cavitation ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Η παραγωγή κολλαγόνου ενισχύεται, η ελαστικότητα του δέρματος αυξάνεται και το πρόσωπο δείχνει λαμπερό και αναζωογονημένο

Υψηλά ποσοστά εξαφάνισης ρυτίδων και ανάπλαση του δέρματος υπόσχεται η Frequency Cavitacion. Μια κλασικού τύπου μεσοθεραπεία, ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος  και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα ανεξαρτήτως ηλικίας.

Πώς εφαρμόζεται η μεσοθεραπεία κατά των ρυτίδων;

Η εφαρμογή της γίνεται με δύο διαφορετικού μεγέθους κεφαλές. Ανανεωτικό «κοκτέιλ»  με όλα τα απαραίτητα συστατικά που αποτελείται από βιταμίνες, συνένζυμα, αμινοξέα, άλατα, νουκλεικά οξέα, και αντιοξειδωτικούς παράγοντες διοχετεύονται μέσω της μεγάλης κεφαλής. Η μικρή κεφαλή στοχεύει τις μικρές και τις μεγαλύτερες ρυτίδες στο πρόσωπο, τις οποίες γεμίζει καθεμία ξεχωριστά με μποτουλίνη, την δραστική ουσία του Botox.

Με την Frequency Cavitation το χόριο, το μεσαίο στρώμα του δέρματος, ενισχύεται, η επιδερμίδα θρέφεται και το δέρμα του προσώπου δείχνει ξανά νέο και αναζωογονημένο. Επιπλέον με την θεραπεία η παραγωγή κολλαγόνου ενισχύεται και αυξάνεται η ελαστίνη και ο μεταβολισμός των κυττάρων. Το δέρμα λάμπει, είναι σφιχτό ξανά και οι ρυτίδες περιορίζονται σημαντικά.

Σε ποιους απευθύνεται;

  • Πρόσωπα με σημάδια ελαφριάς και έντονης χαλάρωσης
  • Επιδερμίδες με τάση λιπαρότητας
  • Αυτούς που θέλουν να δουν άμεσο αποτέλεσμα 
  • Πρόσωπα ταλαιπωρημένα και με σημάδια οιδήματος

Τι προσφέρει η μεσοθεραπεία κατά των ρυτίδων;

  • Ανόρθωση των χαρακτηριστικών
  • Απάλυνση βαθιών ρυτίδων
  • Εξαφάνιση των μικρών ρυτίδων
  • Αποσυμφόρηση λεμφικών οιδημάτων

Πόσο διαρκεί;

Η θεραπεία διαρκεί 40 λεπτά και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατα!

Για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα συνδυάστε τη και με άλλες θεραπείες Ιατρικής αισθητικής προσώπου αλλά και θεραπείες Ιατρικής αισθητικής σώματος.

Εμπιστευθείτε το έμπειρο προσωπικό μας και ενημερωθείτε για το πρωτόκολλο που ταιριάζει στις ανάγκες και στον τύπου του δέρματος σας καθώς και το κόστος της θεραπείας. Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα!

Διαβάστε επίσης – Καθαρισμός προσώπου: 4+1 σωστά βήματα