Αισθητική Προσώπου

Frequency cavitation

Frequency cavitation

Δέρμα σφικτό χωρίς ρυτίδες με την θεραπεία Frequency cavitation!

Η μεσοθεραπεία Frequency Cavitation ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, διαρκεί 90΄και προσφέρει βαθιά θρέψη. Η παραγωγή κολλαγόνου ενισχύεται, η ελαστικότητα του δέρματος αυξάνεται και το πρόσωπο δείχνει λαμπερό και αναζωογονημένο

Υψηλά ποσοστά εξαφάνισης ρυτίδων και ανάπλαση του δέρματος υπόσχεται η Frequency Cavitacion. Μια κλασικού τύπου μεσοθεραπεία, ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος  και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η θεραπεία διαρκεί 90’ και η εφαρμογή της γίνεται με δύο διαφορετικού μεγέθους κεφαλές. Ανανεωτικό «κοκτέιλ»  με όλα τα απαραίτητα συστατικά που αποτελείται από βιταμίνες, συνένζυμα, αμινοξέα, άλατα, νουκλεικά οξέα, και αντιοξειδωτικούς παράγοντες διοχετεύονται μέσω της μεγάλης κεφαλής. Η μικρή κεφαλή στοχεύει τις μικρές και τις μεγαλύτερες ρυτίδες στο πρόσωπο, τις οποίες γεμίζει καθεμία ξεχωριστά με μποτουλίνη, την δραστική ουσία του Botox.

Με την Frequency Cavitation το χόριο, το μεσαίο στρώμα του δέρματος, ενισχύεται, η επιδερμίδα θρέφεται και το δέρμα του προσώπου δείχνει ξανά νέο και αναζωογονημένο. Επιπλέον με την θεραπεία η παραγωγή κολλαγόνου ενισχύεται και αυξάνεται η ελαστίνη και ο μεταβολισμός των κυττάρων. Το δέρμα λάμπει, είναι σφιχτό ξανά και οι ρυτίδες περιορίζονται σημαντικά. Δοκιμάστε κι εσείς την πιο κλασική μεσοθεραπεία προσώπου στο κέντρο αισθητικής Figura.

Εμπιστευθείτε το έμπειρο προσωπικό μας και ενημερωθείτε για το πρωτόκολλο που ταιριάζει στις ανάγκες και στον τύπου του δέρματος σας καθώς και το κόστος της θεραπείας. Εγγυημένα αποτελέσματα μόνο στο κέντρο αισθητικής Figura.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!