Γιατί εμάς

Figura: Το υγιές και λαμπερό δέρμα στο επίκεντρο της προσοχής μας

Σχεδόν δεκαπέντε χρόνια τώρα, ο όμιλος Figura θέτει τον ικανοποιημένο πελάτη στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του.

 

Με γνώμονα την ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη του πελάτη, τα Figura παρέχουν ένα ζεστό και φιλικό προς τον ασθενή περιβάλλον και προσφέρουν ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών αισθητικής ιατρικής και πλαστικής χειρουργικής, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την επιθυμία κάθε ασθενή που έχει επισκεφτεί τα κέντρα υγείας μας, όντας δίπλα του κάθε στιγμή, με απόλυτη συνέπεια και αφοσίωση.

 

“Η ομορφιά είναι η καλύτερη συστατική επιστολή”

 

… είχε πει ο Αριστοτέλης και τη συνυπογράφει το αναρίθμητο πλήθος των απόλυτα ευχαριστημένων πελατών μας που μέσα σε λίγα χρόνια οδήγησαν την εταιρία στην κορυφή των προτιμήσεών σας.

 

Μερικοί από τους παράγοντες που συντέλεσαν στην πολύ υψηλή αξιολόγησή μας:

 

Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών

Ο Όμιλος Figura θέτει ακόμα υψηλότερα τον πήχη της ποιότητας στη συμβατική και ενέσιμη ιατρική με καινοτόμες τεχνολογίες από την Ευρώπη, με πρωτόκολλα κατ’ αποκλειστικότητα και διαρκή εκπαίδευση του άριστα καταρτισμένου προσωπικού. Βασική μέριμνά μας, η παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών ομορφιάς με στόχο ένα άρτιο από κάθε πλευρά αποτέλεσμα, αφού η ικανοποίηση του πελάτη θα συνεχίσει να αποτελεί την κινητήριο δύναμή μας.

 

Έμπειρο καταρτισμένο προσωπικό

Η επιστημονική ομάδα αποτελείται από μια πλειάδα γιατρών με υψηλή κατάρτιση, αισθητικών και φυσιοθεραπευτών – έμπειροι γνώστες της Ιατρικής Κοσμητολογίας, παθιασμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις εξελίξεις τους, με την ικανότητα να συνδυάζουν την πείρα τους με την τεχνογνωσία και την αισθητική.

 

Εξειδικευμένες θεραπείες

Οι εξατομικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω κατηγορίες: αντιγήρανση, σύσφιξη, αδυνάτισμα και τοπικό πάχος, λιποαναρρόφηση και πλαστική χειρουργική, θεραπείες μαλλιών, αποτρίχωση με laser κ.ά. Ενημερωθείτε στο siteμας >>> www.figuraclinica.com για τα ανταγωνιστικά πακέτα προσφορών ή κλείστε ραντεβού για μια δωρεάν διαγνωστική εξέταση.

 

Η αναζήτηση της ομορφιάς και της ευεξίας ξεκινά από τα κέντρα Figura.

 

Εμπιστευτείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και.. δείτε τον εαυτό σας με άλλο μάτι!

(0)

Your Cart

Product
Price

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.