Πλαστική Χειρουργική

Υαλουρονικό όγκου και σύσφιξης κόλπου

Υαλουρονικό όγκου και σύσφιξης κόλπου

Υαλουρονικό όγκου και σύσφιξης κόλπου: η θεραπεία Ha labialis επαναφέρει την υγρασία στον κόλπο

Υαλουρονικό όγκου. Η κολπική ξηρότητα είναι ένα πρόβλημα υπαρκτό αλλά και αντιμετωπίσιμο. Απαντάται κυρίως σε μεγαλύτερες ηλικίες που πλησιάζουν στην εμμηνόπαυση ή σε περιπτώσεις ορμονικών διαταραχών σε οποιαδήποτε ηλικία. 

Τα οιστρογόνα είναι η ορμόνη που ρυθμίζει την υγρασία του κόλπου. Υπό φυσιολογικές συνθήκες τα τοιχώματα του κόλπου λιπαίνονται επομένως δεν αντιμετωπίζουμε κολπική ξηρότητα. Σε αντίθετη περίπτωση επηρεάζονται η ελαστικότητα, το πάχος αλλά και το pH του κόλπου, προκαλώντας αίσθημα δυσφορίας και πόνου στη σεξουαλική επαφή, λοιμώξεις και κνησμό. 

Το 40% των γυναικών πάσχει από ξηρότητα κόλπου

Ανάλογα με την σοβαρότητα της κατάστασης προτείνεται το κατάλληλο πρωτόκολλο προκειμένου να αναστραφεί η κατάσταση και να ξεκινήσει ο κόλπος να λιπαίνεται κανονικά. 

To Ha Labialis είναι η λύση που εφαρμόζεται όλο και συχνότερα για την επαναφορά της υγρασίας του κόλπου. Το ιατρικό μας προσωπικό είναι στη διάθεση σας για να λύσει όλες σας τις απορίες. 

Ha labialis plus

Όλο και περισσότερες γυναίκες στρέφονται στην κοσμητική γυναικολογία προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον χαμένο όγκο των χειλέων της ευαίσθητης περιοχής. 

Στη θεραπεία αυτή στρέφονται συνήθως γυναίκες που βρίσκονται κοντά στην εμμηνόπαυση ή έχουν κάποια εκ γενετής δυσμορφία. Διάφοροι παράγοντες όπως το κάπνισμα, η κακή διατροφή, η αφυδάτωση ή η ηλικία προκαλούν ή και επιδεινώνουν την ατονία των μαλακών μορίων αλλά και τη λέπτυνση των χειλέων της ευαίσθητης περιοχής.

Μία από τις καλύτερες λύσεις στο πρόβλημα είναι η εφαρμογή υαλουρονικού οξέος στην περιοχή το οποίο ως υλικό αποκαθιστά τον χαμένο όγκο, σμιλεύει και συσφίγγει την περιοχή.  

Τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν έως και 18 μήνες

Η εφαρμογή είναι:

-Ασφαλής

-Γρήγορη

-Αναίμακτη

Η επέμβαση μπορεί να συνδυαστεί με ανόρθωση ή αυξητική στήθουςλιπομεταφοραθεραπεία κατά των ραγάδων ή της κυτταρίτιδας για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Αν το Υαλουρονικό όγκου και σύσφιξης κόλπου σας φάνηκε ενδιαφέρον και ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας τότε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.