Ιατρική Αισθητική Προσώπου

Υαλουρονικό χειλιών

Υαλουρονικό χειλιών

Υαλουρονικό χειλιών, για χείλη ζουμερά, θηλυκά και καλοσχηματισμένα!

Υαλουρονικό χειλιών. Αποτελεί την ανώδυνη και οικονομική ενέσιμη θεραπεία που υπόσχεται συμμετρικά και πλούσια χείλη. Φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια έως και 12 μήνες.

Γεμάτα, θηλυκά, καλοσχηματισμένα, πλούσια χείλη με ανώδυνες μικροενέσεις με υαλουρονικό οξύ. Το πιο ερωτικό σημείο του γυναικείου προσώπου, τα χείλη, μπορούν να ανακτήσουν τον χαμένο όγκο τους. Το φυσικό αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Ο όγκος και το σχήμα μπορούν να αποκατασταθούν ενώ σε αντίθεση με τις χειρουργικές μεθόδους, δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης έπειτα από την εφαρμογή. Τα αποτελέσματα διαρκούν 6-12 μήνες. Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί μια προσιτή και άμεση λύση για όλους, καθώς το συνολικό κόστος της διαδικασίας είναι χαμηλό.

Εμπιστευτείτε το έμπειρο αισθητικό προσωπικό των Figura και αποκτήστε τα χείλη που πάντοτε επιθυμούσατε.

Σαρκώδη και ερωτικά, χωρίς ταλαιπωρία.

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί την ιδανική οικονομική λύση για τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας που θέλει να παραμένει ποθητή. Επικοινωνήστε με το κέντρο αισθητικής μας και γνωρίστε τις προσφορές και τις υπόλοιπες θεραπείες προσώπου και σώματος που προσφέρουμε.

Συνδυάστε το Υαλουρονικό χειλιών και με άλλες θεραπείες ιατρικής αισθητικής σώματος  αλλά και θεραπείες ιατρικής αισθητικής προσώπου.

Στο κέντρο αισθητικής Figura δίνουμε λύση στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος με συνδυασμό των πιο σύγχρονων πρωτοκόλλων.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας με το εξειδικευμένο προσωπικό των Figura, ανακαλύψτε τις ανάγκες σας και αποκτείστε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!

 

Ενημερωθείτε για την προσφορά μας ΕΔΩ