Ιατρική Αισθητική Προσώπου

Υαλουρονικό Προσώπου

Υαλουρονικό Προσώπου

Υαλουρονικό Προσώπου και τέλος στις ρυτίδες!

Υαλουρονικό Προσώπου. Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος αποτελούν την πιο φυσική και ανώδυνη λύση κατά των ρυτίδων. Η θεραπεία αποκαθιστά τον χαμένο όγκο σε πρόσωπο και χείλη, ενυδατώνει και επαναφέρει τις νεανικές αναλογίες. Εντυπωσιακά φυσικά αποτελέσματα χωρίς νυστέρι.

Πώς λειτουργεί;

Η θεραπεία Υαλουρονικού Οξέος έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια το δικό της φανατικό κοινό και όχι άδικα. Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο αντιγήρανσης κατά την οποία Υαλουρονικό Οξύ ενίεται κάτω από την επιδερμίδα του προσώπου, σε χείλη και παρειές, γεμίζοντας και ενυδατώνοντας, ανώδυνα και φυσικά. Αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο εξάλειψης των ρυτίδων.

Ποια είναι η δράση των εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος στο πρόσωπο;

-Διακριτικά ανασχηματίζει τα μάγουλα και τα κάνει ψηλότερα και σταθερότερα

-Αποκαθιστά τον χαμένο όγκο του προσώπου.

-Αναδημιουργεί πιο νεανικές αναλογίες στο πρόσωπο.

-Λειαίνει τη γραμμή του πηγουνιού.

-Τονίζει τις καμπύλες των ζυγωματικών.

-Αναπληρώνει την υγρασία έτσι ώστε το δέρμα ανακτά τη φυσική του ελαστικότητα και τόνο.

-Δίνει ένα ήπιο αποτέλεσμα Lifting (επανόρθωσης) χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Δράση εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος στα χείλη:

-Επαναπροσδιορίζει το σχήμα του στόματος.

-Επαναφέρει και γεμίζει τα χείλη με διακριτικότητα.

-Λειαίνει τις κάθετες γραμμές στο χείλος και στο περίγραμμα.

-Διορθώνει την πτώση στις γωνίες των χειλιών.

– Προσθέτει όγκο για την αποκατάσταση των νεανικών καμπυλών στα μάγουλα.

Πόση διάρκεια έχουν;

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος έχουν διάρκεια ζωής που κυμαίνεται από 8-16 μήνες και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: ηλικία, τύπος δέρματος, μυϊκή δραστηριότητα των υποκείμενων μυών, το βάθος και τη θέση έγχυσης, τη πυκνότητα του εγχυόμενου υλικού.

Υπάρχουν αντενδείξεις;

Δεδομένου ότι ως μόριο είναι σχεδόν ίδιο με αυτό που υπάρχει στους ανθρώπινους ιστούς, το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ δεν κάνει αλλεργίες, δεν προκαλεί αντιδράσεις, δεν παρουσιάζει τάσεις μετατόπισης και χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ασφάλεια. Με τη χρήση του αντιδότου της υαλουρονιδάσης η απομάκρυνση του υλικού από το σώμα μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή.

Στα κέντρα ιατρικής αισθητικής μας χρησιμοποιούνται τα πλέον αξιόπιστα, δοκιμασμένα, ασφαλή και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά των ρυτίδων με φυσικό τρόπο, χωρίς νυστέρι.

Για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, συνδυάστε τη θεραπεία υαλουρονικού οξέος με medical peeling για να ανακτήστε την χαμένη ελαστικότητα του δέρματος και με μεσοθεραπεία ματιών για να εξαφανίστε τους μαύρους κύκλους.

Στο Ινστιτούτο Αισθητικής και Αδυνατίσματος Figura έχουμε λύσεις για κάθε σας ανάγκη.