Νέα

Χάστε το τοπικό πάχος με τη μέθοδο της Κρυολιπόλυσης

Χάστε το τοπικό πάχος με τη μέθοδο της Κρυολιπόλυσης

Η Κρυολιπόλυση αποτελεί  την πιο αποτελεσματική, μη επεμβατική τεχνική μείωσης του επίμονου τοπικού πάχους παγκοσμίως.

Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους λιποδιάλυσης, η Κρυολιπόλυση είναι λιγότερο επώδυνη, έχει μηδενικό χρόνο ανάρρωσης και σημειώνει τα υψηλότερα ποσοστά αποτελεσματικότητας. O Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ενέκρινε τη διαδικασία της Κρυολιπόλυσης το 2010 και από τότε υπολογίζεται ότι έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 1 εκατομμύριο θεραπείες.

Η Κρυολιπόλυση εκμεταλλεύεται την αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στο ελεγχόμενο ψύχος. Με τη χρήση διαφορετικού μεγέθους κεφαλών, γίνεται αναρρόφηση και «εγκλωβισμός» του λίπους  στο εκάστοτε σημείο εφαρμογής. Χωρίς να επηρεάζονται οι περιβάλλοντες ιστοί, τα λιποκύτταρα ψύχονται και οδηγούνται σε μια διαδικασία απόπτωσης και τελικά αποβάλλονται σταδιακά μέσω του λεμφαγγειακού και ουροποιητικού συστήματος.

Έτσι, ο συνολικός αριθμός λιποκυττάρων στην περιοχή μειώνεται, το στρώμα λίπους συρρικνώνεται με αποτέλεσμα το σχήμα του σώματος στην συγκεκριμένη περιοχή να βελτιώνεται σημαντικά. Βάσει μελετών ήδη από την πρώτη συνεδρία εξαλείφεται το 22-23% του λίπους στην υπό θεραπεία περιοχή, που στην περίπτωση της περιφέρειας αντιστοιχεί κατά μέσο όρο σε μείωση 2,5-5 πόντων.

Ο αριθμός των συνεδριών κρίνεται ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής της θεραπείας και την ένταση του προβλήματος.

Η κάθε συνεδρία διαρκεί από 45 έως 60 λεπτά ανάλογα με το σημείο εφαρμογής.

Η  θεραπεία απευθύνεται σε όλες όσες θέλουν να αντιμετωπίσουν το επίμονο τοπικό πάχος το οποίο ανθίσταται σε διατροφή και άσκηση. Ακόμη και σε περιοχές με συνυπάρχοντα προβλήματα  όπως η κυτταρίτιδα και η δερματική χαλάρωση, η Κρυολιπόλυση συμβάλλει συνδυαστικά στην ολιστική προσέγγιση του προβλήματος και κατ’ επέκταση στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί στην κοιλιακή χώρα (άνω, κάτω και πλαϊνά), στους μηρούς, στους γλουτούς, στους προσαγωγούς, στα γόνατα, στους βραχίονες και σε οποιοδήποτε σημείο με συσσωρευμένο τοπικό λίπος.

Η θεραπεία της Κρυολιπόλυσης ενδείκνυται από την όψιμη εφηβεία, από την ηλικία των 16-18 ετών. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού και της έμμηνου ρύσεως δε συνίσταται η εφαρμογή.

Για όσες επιθυμούν άμεση και οριστική καταπολέμηση του τοπικού πάχους χωρίς την χρήση νυστεριού, η Κρυολιπόλυση αποτελεί την ιδανική λύση!

Ενημερωθείτε για την προσφορά μας: 1 Δοκιμαστικό Κρυολιπόλυσης και 50% έκπτωση!

Share this Post

2 κρυολιπολύσεις στα

49 00 2 ολοκληρωμένες θεραπείες κρυολιπόλυσης 60 λεπτών