Αισθητική Προσώπου

Καθαρισμός

Καθαρισμός

Καθαρισμός προσώπου για δέρμα χωρίς λιπαρότητα με την θεραπεία Acnipure!

Ο καθαρισμός Acnipure απομακρύνει ρύπους και λιπαρότητα, μειώνει τους πόρους και βοηθά το πρόσωπο να αναπνεύσει ξανά. Η θεραπεία ενδείκνυται για λιπαρούς τύπους επιδερμίδας και περιπτώσεις ακμής.

Καθαρότερο πρόσωπο σε 60΄μόλις. Η λιπαρότητα, το σμήγμα και οι διεσταλμένοι πόροι εξισορροπούνται και επιτυγχάνεται άμεσα βαθύς καθαρισμός στο πρόσωπο. Τα θαλάσσια οξέα και φυτικά οξέα της Acnipure απολεπίζουν την επιδερμίδα, ρυθμίζουν την σμηγματόρροια και προσφέρουν ισχυρή αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδη δράση.

 

Η αυτοθερμαινόμενη αντιοξειδωτική μάσκα που εφαρμόζεται στην επιδερμίδα βασίζεται στο φαινόμενο της όσμωσης και της αναγωγής. Θερμότητα 37-39° C απελευθερώνεται ανάλογα με το πάχος της μάσκας και τη θερμοκρασία του δέρματος. Η θεραπεία ενδείκνυται για λιπαρούς, σμηγματορροϊκούς και ακνεϊκούς τύπους δέρματος, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί σε άνδρες και γυναίκες. Το πρόσωπο αναπνέει ξανά καθώς ρύποι και λιπαρότητα απομακρύνονται.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα συστατικά της αγωγής δεν περιέχουν ιώδιο και δεν αποτελούν αντένδειξη σε άτομα που πάσχουν από θυρεοειδή. Η Acnipure σέβεται την ισορροπία του δέρματος, ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος, μειώνει τον αριθμό των φλυκταινών, απελευθερώνει τους πόρους και συμβάλλει στη μείωση τους. Το δέρμα εξισορροπείται και η φυσική υγιής όψη του αποκαθίσταται.

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ενημερωθείτε για τη θεραπεία Acnipure.

Για θεαματικά αποτελέσματα συνδυάστε τη με θεραπείες Ιατρικής αισθητικής και συμβατικής αισθητικής!

Δείτε 4+1 σωστά βήματα για τον καθαρισμό προσώπου