Πλαστική Χειρουργική

Κοιλιοπλαστική

Κοιλιοπλαστική

Η κοιλιοπλαστική διορθώνει τη χαλάρωση του δέρματος της κοιλιάς  και αποκαθιστά τη σύσφιξη των κοιλιακών μυών.

Κοιλιοπλαστική και άλλες επεμβάσεις τέτοιου τύπου επιλέγονται ολοένα και περισσότερο στις μέρες μας που οι ρυθμοί της ζωής είναι ταχύτατοι και όλοι μας θέλουμε άμεσα ορατά και μόνιμα αποτελέσματα στο μικρότερο δυνατό χρόνο! Οι πλαστικές επεμβάσεις λοιπόν έχουν την τιμητική τους και μία από αυτές είναι και η κοιλιοπλαστική!

Σε ποιους απευθύνεται η κοιλιοπλαστική; 

Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες. Οι γυναίκες την επιλέγουν μετά από πολλαπλές εγκυμοσύνες ή απώλεια βάρους, το πλεονάζον δέρμα και λίπος στην κατώτερη περιοχή της κοιλιάς αφαιρείται. Οι άντρες από την άλλη, συνήθως μετά από απώλεια κιλών! Υπάρχουν πολλά είδη κοιλιοπλαστικής (κλασική, μίνι, κυκλοτερής, ανάστροφη κλπ.). Η κοιλιοπλαστική γίνεται με γενική αναισθησία και διαρκεί περίπου 2-3 ώρες.

Διάρκεια νοσηλείας, 1 ημέρα. Τράβηγμα τομών, ελαφρύς πόνος, οίδημα είναι τα πιο συχνά μετεγχειρητικά ενοχλήματα που διαρκούν 1-8 εβδομάδες. Στη ζώνη της κοιλιάς τα συμπτώματα παρατηρούνται για 1-2 μήνες. Συνίσταται αντιβίωση από το στόμα και παυσίπονα. Είναι απαραίτητη η άμεση κινητοποίηση.

Αποθεραπεία:

Παροχετεύσεις που αφαιρούνται τη 2η-5η μετεγχειρητική ημέρα. Τα ράμματα αφαιρούνται σε 12-14 ημέρες και η επιστροφή στην εργασία είναι εφικτή σε 7-14 ημέρες. Η επιστροφής στην άσκηση γίνεται σε 1-2 μήνες και εξαρτάται από τη μορφή της άσκησης. Το τελικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται σε 3 μήνες.

Ενημερωθείτε για την κοιλιοπλαστική αλλά μάθετε και για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας στην περιοχή με ένα κλικ!