Αισθητική Σώματος

Λεμφική Ραδιοσυχνότητα

Λεμφική Ραδιοσυχνότητα

Η θεραπεία με τη λεμφική ραδιοσυχνότητα δίνει τέλος στην κατακράτηση υγρών και την κυτταρίτιδα

Το Lemfo Sony εξαφανίζει την κυτταρίτιδα και αφήνει το δέρμα λείο και απαλό. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα ή σε όποια σημεία κατακρατούν υγρά.

Είναι η θεραπεία-βάση για κάθε προσπάθεια απώλειας βάρους και η αρχή για κάθε προσπάθεια σχετική με το αδυνάτισμα χρησιμοποιεί το πιο σύγχρονο μηχάνημα που υπάρχει στο χώρο της ιατρικής αισθητικής!

Η λέμφος είναι το δεύτερο πιο σημαντικό υγρό του ανθρώπινου σώματος μετά το αίμα. Προέρχεται από διηθήσεις του αίματος στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και αποτελείται από πλάσμα του αίματος που περιέχει πολλές λιπαρές ουσίες. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το “διυλιστήριο” του ανθρώπινου οργανισμού αφού μέσω του λεμφικού συστήματος αποβάλλονται από το σώμα όσες ουσίες δε μπορεί να αξιοποιήσει. Με τη θεραπεία αυτή είναι εφικτή η καταπολέμηση του οιδήματος καθώς και η δυναμική ενεργοποίηση του μεταβολισμού ώστε να αρχίσει η μείωση του βάρους.

Το Lemfo Sony ενισχύει το ανοσοποιητικό και αποβάλει τις τοξίνες του οργανισμού, διευκολύνοντας και ενισχύοντας τις φυσικές διεργασίες του λεμφικού συστήματος.

Τι μας προσφέρει;

-Αδυνάτισμα

-Ενίσχυση της μείωσης του οιδήματος των άκρων αφού καταπολεμά τις κατακρατήσεις

-Κυτταρίτιδα

-Αποτοξίνωση του οργανισμού

Διάρκεια: 35 λεπτά

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!