Αισθητική Σώματος

Λεμφική Ραδιοσυχνότητα

Λεμφική Ραδιοσυχνότητα

Άμεση καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με Lemfo Sony

Καταπολεμήστε την κυτταρίτιδα μέσω του λεμφικού συστήματος και πείτε αντίο στην κατακράτηση υγρών. Η θεραπεία Lemfo Sony αποσυμφορίζει τη λέμφο  και μπορεί να βελτιώσει ακόμα και το ανοσοποιητικό σύστημα. Σώμα υγιές χωρίς την ενοχλητική όψη φλοιού πορτοκαλιού!

Εξάλειψη της κυτταρίτιδας, αποτοξίνωση του οργανισμού, μείωση της κατακράτησης υγρών, αύξηση της δραστηριότητας του ανοσοποιητικού συστήματος και αύξηση της παραγωγής λεμφοκυττάρων επιτυγχάνει το εξειδικευμένο μηχάνημα Lemfo Sony.

Το σύγχρονο μηχάνημα δρα αποσυμφορίζοντας τη λέμφο, το δεύτερο πιο σημαντικό υγρό στο ανθρώπινο σώμα μετά το αίμα, η οποία περιέχει πολλές λιπαρές ουσίες και δημιουργείται από τις διηθήσεις του αίματος. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, εφαρμόζουμε συγκεκριμένη συνδεσμολογία στους λεμφικούς κόμβους του σώματος (βουβωνική περιοχή, γόνατα, αστράγαλοι, πέλματα). Η λέμφος κινείται κυκλικά μέσω των κόμβων και καταλήγει στο ουροποιητικό σύστημα. Η κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 35’ και οι τοξίνες αρχίζουν να αποβάλλονται από τον οργανισμό άμεσα, καθώς αυξάνεται η ανάγκη διούρησης.

Το Lemfo Sony ενισχύει το ανοσοποιητικό και αποβάλει τις τοξίνες του οργανισμού, διευκολύνοντας και ενισχύοντας τις φυσικές διεργασίες του λεμφικού συστήματος.

Η φροντίδα για το σώμα μας ξεκινάει από μέσα μας.

Κλείστε το δικό σας ραντεβού με τους επιστημονικούς συμβούλους του κέντρου αισθητικήςFigura και ενημερωθείτε για το πρόγραμμα συνεδριών που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Το Lemfo Sony συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του λεμφικού μασάζ για το σώμα με την τεχνολογία για πιο άμεσα αποτελέσματα. Η καταπολέμηση πλέον της κυτταρίτιδας είναι εύκολη υπόθεση, είναι προσιτή σε τιμή και έχει εγγυημένα αποτελέσματα. Κερδίστε την χαμένη σας ενέργεια και επαναφέρετε την σωστή λειτουργία του οργανισμού σας ξανά με Lemfo Sony.

Share this Post

4 ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΕΙΣ + 4 DOUBLE CAVITATION

199 00 Ολικό αδυνάτισμα με τον συνδυασμό Κρυολιπόλυσης και Double Cavitation!