Αισθητική Σώματος

Λεμφική Αποσυμφόρηση

Λεμφική Αποσυμφόρηση

Η Λεμφική Αποσυμφόρηση δίνει τέλος στην κατακράτηση υγρών και την κυτταρίτιδα.

Η θεραπεία για Λεμφική Αποσυμφόρηση Lemfo Sony εξαφανίζει την κυτταρίτιδα και αφήνει το δέρμα λείο και απαλό. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα ή σε όποια σημεία κατακρατούν υγρά.

Αν αναρωτιέστε αν υπάρχει λύση στην κατακράτηση υγρών και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας τότε αυτό που χρειάζεστε είναι το Lemfo Sony!

Είναι η θεραπεία-βάση για κάθε προσπάθεια απώλειας βάρους και η αρχή για κάθε προσπάθεια σχετική με το αδυνάτισμα. Χρησιμοποιεί το πιο σύγχρονο μηχάνημα που υπάρχει στο χώρο της ιατρικής αισθητικής!

Πώς λειτουργεί;

-1ο Στάδιο: 30 λεπτά Ηλεκτροθεραπεία
-2ο Στάδιο: 5 λεπτά Υπέρηχος. Διείσδυση αποτοξινωτικών ουσιών με gel

Η λέμφος είναι το δεύτερο πιο σημαντικό υγρό του ανθρώπινου σώματος μετά το αίμα. Προέρχεται από διηθήσεις του αίματος στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και αποτελείται από πλάσμα του αίματος που περιέχει πολλές λιπαρές ουσίες. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το “διυλιστήριο” του ανθρώπινου οργανισμού αφού μέσω του λεμφικού συστήματος αποβάλλονται από το σώμα όσες ουσίες δε μπορεί να αξιοποιήσει. Με τη θεραπεία αυτή είναι εφικτή η καταπολέμηση του οιδήματος καθώς και η δυναμική ενεργοποίηση του μεταβολισμού ώστε να αρχίσει η μείωση του βάρους.

Το Lemfo Sony ενισχύει το ανοσοποιητικό και αποβάλει τις τοξίνες του οργανισμού, διευκολύνοντας και ενισχύοντας τις φυσικές διεργασίες του λεμφικού συστήματος.

Τι μας προσφέρει;

  • Αδυνάτισμα
  • Ενίσχυση της μείωσης του οιδήματος των άκρων αφού καταπολεμά τις κατακρατήσεις
  • Κυτταρίτιδα
  • Αποτοξίνωση του οργανισμού

Πόσο διαρκεί;

Η θεραπεία Lemfo Sony διαρκεί 35 λεπτά, 30 λεπτά Ηλεκτροθεραπεία και 5 λεπτά Υπέρηχος.

Μπορείτε να συνδυάσετε τη θεραπεία Λεμφικής Αποσυμφόρησης και με άλλες θεραπείες Ιατρικής αισθητικής προσώπου και Ιατρικής αισθητικής σώματος για ακόμα πιο εκπληκτικά αποτελέσματα!

Κλείστε το δικό σας ραντεβού σήμερα και ενημερωθείτε από το έμπειρο προσωπικό των Figura για τις θεραπείες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Δείτε το σώμα σας να αλλάζει οριστικά και αποκτήστε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση!