Ιατρική Αισθητική Προσώπου

Lifting χωρίς νυστέρι

Lifting χωρίς νυστέρι

Η σύγχρονη κοσμητική ιατρική εξελίσσεται διαρκώς. Νέες και πρωτοποριακές θεραπείες εφαρμόζονται πλέον που είναι ικανές να αντιμετωπίσουν με εντυπωσιακά αποτελέσματα τα σημάδια της:

Η μέθοδος Victory Lift είναι μια καινοτόμος μέθοδος η οποία προσεγγίζει το lifting προσώπου.

Lifting χωρίς νυστέρι για αντιμετώπιση της:

-Γήρανσης

-Χαλάρωσης

-Απώλειας όγκου του δέρματος

-Πτώσης των ανατομικών στοιχείων του προσώπου.

Bασίζεται στην εφαρμογή των νημάτων στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Πρόκειται για απορροφήσιμα νήματα κατασκευασμένα από πολυγαλακτικό και γλυκολικό οξύ. Είναι εγκεκριμένα από τον αμερικανικό οργανισμό FDA και πρόκειται για την πιο σύγχρονη μέθοδο ανόρθωσης του προσώπου ενώ πλέον επιλέγεται από μεγάλη μερίδα του ενδιαφερόμενου κόσμου ακόμα και ως αντικατάσταση του κλασικού lifting προσώπου.

Η μέθοδος αυτή είναι αναίμακτη, χωρίς τομές, επιπλοκές, πόνο ή ταλαιπωρία. Οι ιστοί αναδομούνται σταδιακά και με φυσικό τρόπο επειδή η παρουσία του πολυγαλακτικού οξέος διεγείρει την παραγωγή του χαμένου κολλαγόνου και αποκαθίσταται σταδιακά ο χαμένος όγκος του δέρματος. Η εφαρμογή γίνεται ανώδυνα και αναίμακτα, μόνο με τοπική αναισθησία στο ιατρείο. Σε λιγότερο από μια ώρα ο γιατρός έχει ολοκληρώσει την τοποθέτηση των νημάτων, διορθώνοντας τη χαλάρωση, χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Ποια είναι τα αποτελέσματα του Lifting χωρίς νυστέρι;

-Ανανέωση και βελτιστοποίηση της φυσικής εμφάνισης,

-Άμεσο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα με διατήρηση και συνεχή βελτίωση του δερματικού ιστού για τουλάχιστον 2 χρόνια, χάρη στην κολλαγονογέννεση που προκαλείται από την ύπαρξη του πολυγαλακτικού οξέος.

Εφαρμόζεται στα ακόλουθα σημεία:

-Mini lifting προσώπου,

-Λαιμός, διπλοσάγονο,

-Παρειές (αναδιάρθρωση και αποκατάσταση όγκου),

-Ζυγωματικά,

-Ανόρθωση φρυδιού (brow lift).

Η θεραπεία Victory lift είναι απολύτως εξατομικευμένη θεραπεία αφού πριν την εφαρμογή της γίνεται μια ακριβής εκτίμηση από τον γιατρό των αναγκών του κάθε προσώπου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός προκαθορισμένου πρωτοκόλλου που καλύπτει 100% τις ανάγκες του ανθρώπου που επιλέγει τη θεραπεία Victory lift για να απαλλαγεί από τα σημάδια του χρόνου!

Ποια είναι η διάρκεια της θεραπείας;

Η διάρκεια είναι 60 λεπτά!

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ενημερωθείτε από το έμπειρο προσωπικό των Figura για τη θεραπεία που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Για θεαματικά αποτελέσματα συνδυάστε τη με θεραπείες Ιατρικής αισθητικής σώματος αλλά και Ιατρικής αισθητικής προσώπου.

Tags