Blog

Λιποαναρρόφηση κοιλιάς: τιμές και αποτελέσματα

Λιποαναρρόφηση κοιλιάς: τιμές και αποτελέσματα

Το λίπος στην κοιλιά είναι κάτι παραπάνω από αισθητικό πρόβλημα και, τις περισσότερες φορές, δεν αντιμετωπίζεται επαρκώς με γυμναστική ή / και δίαιτα.

Εδώ μπαίνει ο ρόλος της λιποαναρρόφησης, που προσφέρει τη δυνατότητα της επεμβατικής αναρρόφησης, για να αφαιρέσει το περιττό λίπος από την περιοχή της κοιλιάς, προσδίδοντας μια συνολικά αρμονική σιλουέτα με μια μόνο επέμβαση.

Μάλιστα, στους άντρες, η λιποαναρρόφηση κοιλιάς αποτελεί τη δημοφιλέστερη μέθοδο εξάλειψης τοπικού πάχους, από το οποίο δυσκολεύονται να απαλλαγούν, κι ας κυμαίνεται το βάρος τους στα φυσιολογικά επίπεδα. Εξάλλου, σε τέτοιου είδους άτομα απευθύνεται η λιποαναρρόφηση: σε ασθενείς – άντρες και γυναίκες – που βρίσκονται στο επιθυμητό βάρος, αλλά ένα πλεονάζον λίπος στην κοιλιακή χώρα, τους απομακρύνει από μια πιο ιδανική εικόνα του σώματός τους! 

Με την πάροδο των χρόνων και την τεχνολογική εξέλιξη, η λιποαναρρόφηση στην κοιλιά έχει γίνει μια απλή και ασφαλής μέθοδος, που μπορεί να πραγματοποιηθεί με διάφορες τεχνικές, που έχουν σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιούν τον πόνο και τους κινδύνους.

Συνήθως γίνεται με τοπική αναισθησία ή / μέθη, διαρκεί περίπου μια ώρα, χωρίς να απαιτείται διανυκτέρευση στην κλινική, που σημαίνει ότι ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει σπίτι του αμέσως μετά την επέμβαση! Μάλιστα, στις γυναίκες, η διαδικασία είναι ακόμα απλούστερη, δεδομένου ότι έχουν πιο μαλακό ιστό και ινώδη στοιχεία απ’ ό,τι οι άνδρες!

Αποτελέσματα

Παρότι η μείωση του τοπικού πάχους στην περιοχή της κοιλιάς είναι εμφανής αμέσως μετά την επέμβαση, το τελικό αποτέλεσμα της λιποαναρρόφησης διαμορφώνεται μετά από 1-3 μήνες. Συνήθως, οι ασθενείς επιθυμούν την εξάλειψη του περιττού λίπους από την κατώτερη κοιλιακή χώρα, επειδή εκεί συσσωρεύεται, αλλά επιβάλλεται ολόκληρη η περιοχή της κοιλιάς, για να επιτευχθεί ένα συμμετρικό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης είναι εντυπωσιακά, με την προϋπόθεση να πληρούνται κάποιοι παράγοντες, όπως: 

  1.  Το δέρμα στην περιοχή της κοιλιάς να μην έχει χάσει την ελαστικότητά του: είτε λόγω φυσιολογικής γήρανσης, είτε μετά από εγκυμοσύνη ή απότομη μείωση βάρους, ενδέχεται να υπάρχει χαλάρωση στην περιοχή, καθώς και ραβδώσεις. Σε μερικές περιπτώσεις, η κοιλιοπλαστική είναι μονόδρομος μετά τη λιποαναρρόφηση. Μάλιστα, στις γυναίκες που σκοπεύουν να προβούν στο μέλλον σε εγκυμοσύνη, προτείνεται η λιποαναρρόφηση κοιλιάς να προηγείται της εγκυμοσύνης. Βέβαια, για τους λάτρεις των αναίμακτων μεθόδων, υπάρχει λύση: οι καινούργιοι τρόποι λιποαναρρόφησης επιτυγχάνουν σύσφιξη της περιοχής χάρη στη θερμική ενέργεια του laser! 
  2. Το επιφανειακό λίπος (ή αλλιώς υποδόριο) να υπερισχύει του σπλαχνικού, που εντοπίζεται κάτω από τους κοιλιακούς μύες και ανάμεσα στα όργανα. Η λιποαναρρόφηση εξαλείφει μόνο το υποδόριο λίπος και γι΄αυτό η ομοιομορφία του αποτελέσματος είναι κατεξοχήν αρμοδιότητα του πλαστικού χειρουργού.  

Παράλληλα, τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης στην κοιλιά είναι μόνιμα, ιδιαίτερα αν συνδυαστούν με γυμναστική και διατροφή. Πολλές φορές, η απόκτηση ενός αρμονικού σώματος μετά την επέμβαση – ακόμα κι αν δεν είναι το ιδανικό – είναι η καλύτερη αφορμή για να ξεκινήσει κανείς να αγαπάει τον εαυτό του λιγάκι περισσότερο, υιοθετώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Βέβαια, ακόμα κι αν πάρει βάρος μετά τη λιποαναρρόφηση, αυτό θα κατανεμηθεί ομοιόμορφα στο σώμα του και καθόλου στην περιοχή της κοιλιάς. Αυτό συμβαίνει γιατί οι ενήλικες έχουν έναν συγκεκριμένο αριθμό λιποκυττάρων που μειώνεται αισθητά στην περιοχή της λιποαναρρόφησης. Σε μια πιθανή αύξηση βάρους, δε θα αναγεννηθούν λιποκύτταρα στην περιοχή απ’ όπου αναρροφήθηκαν, μόνο θα αυξηθούν σε όγκο τα υπάρχοντα λιποκύτταρα στις υπόλοιπες λιπαποθήκες του σώματος!

Τιμές

Το κόστος της επέμβασης καθορίζεται από τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης κοιλιάς που επιλέχθηκε, από το είδος της αναισθησίας, από το μέγεθος του προβλήματος κ.ο.κ. Προκύπτει, δηλαδή, από τις εξατομικευμένες ανάγκες του εκάστοτε ασθενή, σε συνεννόηση με τον πλαστικό χειρουργό του.

 

Μάθετε περισσότερα:

ΔΙΆΣΗΜΟΙ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΌΦΗΣΗ

ΓΡΉΓΟΡΟ, ΕΎΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌ ΑΔΥΝΆΤΙΣΜΑ ΜΕ BOISSON!

ΚΑΚΈΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΈΣ ΣΥΝΉΘΕΙΕΣ

 

 

 

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!