Λιποαναρρόφηση

Λιποαναρρόφηση

Λιποαναρρόφηση

Λιποαναρρόφηση – Λιπογλυπτική για άμεσα ορατά αποτελέσματα!

Η μέθοδος της λιποαναρρόφησης συμβάλει στην ασφαλή αφαίρεση του τοπικού πάχους και προσφέρει συμμετρικό αποτέλεσμα. Χάστε άμεσα πόντους ανώδυνα από κοιλιά, μηρούς και γλουτούς και απαλλαγείτε μόνιμα από τα ενοχλητικά ψωμάκια.

Η Λιποαναρρόφηση αφαιρεί το λίπος χωρίς να τραυματίζει τους ιστούς. Η άκρως αποτελεσματική επέμβαση αφαιρεί τον πλεονάζον τοπικό πάχος από συγκεκριμένες περιοχές και βελτιώνει τη μορφολογία του σώματος. Πραγματοποιείται άμεσα σε κοιλιά, επιφάνεια των μηρών, θώρακα, σαγόνι, μπράτσας κα. Ενδείκνυται για περιπτώσεις γυναικομαστίας με ή χωρίς υποδόρια μαστεκτομή.

Η μέθοδος έχει μηδενικές παρενέργειες, δρα γρήγορα και αποτελεσματικά. Νερό που εγχύεται υπό πίεση κατά τη λιποαναρρόφηση, συμβάλει στην ακριβή και απαλή αφαίρεση του τοπικού πάχους στα στοχευμένα σημεία. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε μικρότερη πιθανότητα τραυματισμού σε σχέση με την κλασική λιποαναρρόφηση. Το δέρμα σμιλεύεται και δείχνει συμμετρικό ξανά. Επιπλέον προσφέρει δυνατότητα άμεσης λιπομεταφοράς. Για ιδανικά αποτελέσματα μπορεί να συνδυαστεί με κοιλιοπλαστική, μειωτική μαστών, ενέσιμες θεραπείες λιποδιάλυσης όπως και θεραπείες σύσφιξης και ανάπλασης του δέρματος.

Πριν την επέμβαση θα χρειαστεί να λάβουμε λεπτομερές ιατρικό ιστορικό και να γίνει κλινική εξέταση (ψηλάφηση περιοχών, μέτρηση βάρους, λιπομέτρηση, BMI). Στα Figura σας παρέχουμε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την επέμβαση (διαδικασία, ενδείξεις, αντενδείξεις, αποτελέσματα, επιπλοκές, μετεγχειρητική πορεία). Στη συζήτηση αυτή καλό είναι να εμπλακεί και ο διαιτολόγος/διατροφολόγος. Ακολουθεί φωτογράφηση των στοχευμένων περιοχών αλλά και όλου του σώματος. Προεγχειρητικός έλεγχος πραγματοποιείται εφόσον κριθεί απαραίτητο, ο οποίος περιλαμβάνει γενική αίματος, γενική ουρών, σάκχαρο, ουρία, κρεατινίνη, ηλεκτρολύτες, λιπιδαιμικό έλεγχο, και κατά περιπτώσεις ορμονολογικό έλεγχο, ηλεκτροκαρδιογράφημα και ακτινογραφία θώρακος. Τέλος, λαμβάνετε οδηγίες για διακοπή ή όχι λήψης φαρμακευτικής αγωγής, καπνίσματος, έκθεσης στον ήλιο, πριν και μετά την επέμβαση.

Η λιποαναρρόφηση γίνεται με τοπική αναισθησία ή και μέθη ανάλογα με την έκταση και την ποσότητα του τοπικού πάχους ενώ συνήθως διαρκεί 30΄-120΄. Οι τομές είναι πολύ μικρές, συνήθως κάτω από 1εκ. και γίνονται σε σημεία που καλύπτονται. Ακόμα και τομές που πραγματοποιούνται αναγκαστικά σε εμφανή σημεία δεν αποτελούν αισθητικό πρόβλημα. Η μέθοδος δεν απαιτεί νοσηλεία. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης και για ένα 24ωρο μετεγχειρητικά πρέπει να εφαρμόζεται ελαστικός επίδεσμος προς αποφυγή θρομβώσεων. Ελαστική, πιεστική φόρμα/κορσές εφαρμόζεται στις περιοχές που αναρροφήθηκαν για 40-60 ημέρες. Για τις πρώτες 20-30 πρώτες ημέρες χρησιμοποιείται όλο το 24ωρο ενώ για τις επόμενες 20-30 ημέρες εφαρμόζεται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι γάζες αφαιρούνται την 2η ημέρα και ο/η ασθενής μπορεί να κάνει κανονικά μπάνιο. Οι εκχυμώσεις (μελανιές) συνήθως υποχωρούν σε 3-14 ημέρες, ενώ το οίδημα θα υποχωρήσει τελείως στους 3 μήνες.

Τα ράμματα αφαιρούνται έπειτα από 7 ημέρες. Ο ασθενής κινητοποιείται άμεσα για την αποφυγή θρομβώσεων. Η υποβοηθούμενη λιποαναρρόφηση σας επιτρέπει να επιστρέψετε στην εργασία σας ακόμα και την επόμενη ημέρα ενώ το τελικό της αποτέλεσμα είναι ορατό σε 1-3 μήνες.

Η μέθοδος απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να απαλλαγούν από μικρές ποσότητες τοπικού πάχους, να διορθώσουν δυσαναλογίες και ασυμμετρίες και να έχουν άμεσα ορατά αποτελέσματα. Εμπιστευθείτε το έμπειρο ιατρικό της Figura και αποκτήστε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!