Ιατρική Αισθητική Σώματος

Λιποδιάλυση Lipofight

Λιποδιάλυση Lipofight

Λιποδιάλυση Lipofight για μόνιμη εξάλειψη της κυτταρίτιδας!

Λιποδιάλυση Lipofight. Η πρωτοποριακή θεραπεία αντιμετωπίζει μόνιμα την κυτταρίτιδα εξαφανίζει το τοπικό πάχος σε κοιλιά, μπράτσα, μηρούς και γλουτούς. Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία. Η συνολική διάρκεια της θεραπείας είναι 8-12 εβδομάδες.

Το Lipofight είναι μια επαναστατική θεραπεία που χρησιμοποιεί στοχευμένους υπερήχους υψηλής συχνότητας για να αναδιαμορφώσει το περίγραμμα του σώματος. Τα αποτελέσματα του είναι όχι μόνο εντυπωσιακά αλλά και μόνιμα καθώς μειώνει το λίπος και το τοπικό πάχος στην κοιλιά, στα μπράτσα, στα γόνατα, στην πλάτη, στους μηρούς, στους γλουτούς, στις λαβές του έρωτα και εξαφανίζει την κυτταρίτιδα.

Πώς λειτουργεί;

Οι υπέρηχοι του Lipofight, μέσω της ειδικής κεφαλής, εστιάζουν στο υποδόριο στρώμα λίπους και καταστρέφουν μόνιμα τον λιπώδη ιστό, χωρίς να επηρεάζουν την επιδερμίδα ή τον βαθύτερο ιστό, αντιμετωπίζοντας οριστικά το πρόβλημα της κυτταρίτιδας. Το Lipofight μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε σε ένα σημείο και να διοχετεύσουμε την άμεση ενέργεια ηπερήχων σε συγκεκριμένο βάθος με τη βοήθεια ειδικής κεφαλής. Επιπλέον ένα προσαρμοσμένο εργαλείο ψεκασμού, εξασφαλίζει την άνεση του ασθενούς. Μυρμήγκιασμα, κνησμό, αίσθηση καύσου ή ψυχρότητας μπορεί να αισθανθείτε σε ήπιο βαθμό κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Το λίπος λιώνει και αποβάλλεται φυσικά από τον οργανισμό, ενώ η οριστική απώλεια λίπους ολοκληρώνεται σε 8-12 εβδομάδες. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 30’-60’.

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία, η συγκεκριμένη μέθοδος λιποδιάλυσης είναι ανώδυνη και ο χρόνος αποθεραπείας μηδενικός. Η θεραπεία πραγματοποιείται αποκλειστικά από εξειδικευμένο ιατρό και αποτελεί την τέλεια μη χειρουργικού τύπου λύση. Σφιχτό και ελαστικό λείο δέρμα με την τεχνολογία Lipofight. Τώρα το αδυνάτισμα είναι εύκολη υπόθεση και η όψη φλοιού πορτοκαλιού πρόβλημα του παρελθόντος.

Μπορείτε να συνδυάσετε τη θεραπεία λιποδιάλυσης Lipofight και με άλλες θεραπείες Ιατρικής αισθητικής σώματος αλλά και προσώπου!

Κλείστε ραντεβού με το εξειδικευμένο προσωπικό της Figura και ενημερωθείτε για την διαδικασία της θεραπείας, τις ισχύουσες προσφορές και τα εγγυημένα μας αποτελέσματα. Μόνο στο κέντρο αισθητικής Figura.

Εναλλακτικά δείτε και άλλες μεθόδους λιποαναρρόφησης και επιλέξτε αυτόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας!