Πλαστική Χειρουργική

Λιπομεταφορά

Λιπομεταφορά

Αντιμετωπίστε το τοπικό πάχος με την Λιπομεταφορά με νερό!

Λιπομεταφορά και λιποαναρρόφηση! Η αναίμακτη αφαίρεση του τοπικού πάχους με το Body Jet Eco αφαιρεί το λίπος με τη βοήθεια του νερού και έχει άμεσα ορατά αποτελέσματα. Απαλλαγείτε γρήγορα από το πλεονάζον ανεπιθύμητο λίπος και αποκτήστε το συμμετρικό σώμα που πάντα επιθυμούσατε.

Το Body Jet Eco αφαιρεί το τοπικό λίπος αναίμακτα, χωρίς να τραυματίζει τους ιστούς και χωρίς να απαιτείται νοσηλεία. Η άκρως αποτελεσματική, μη χειρουργική επέμβαση αφαιρεί τον πλεονάζοντα ή μη λιπώδη ιστό από συγκεκριμένες περιοχές του σώματος για να βελτιώσει τη μορφολογία τους. Η λιπομεταφορά πραγματοποιείται άμεσα στο σημείο που επιθυμείτε. Μπορεί να είναι στην κοιλιά, στην επιφάνεια των μηρών, στο θώρακα, στο σαγόνι, στα μπράτσα κα. Ενδείκνυται για τη θεραπεία της γυναικομαστίας με ή χωρίς υποδόρια μαστεκτομή.

Η μέθοδος έχει μηδενικές παρενέργειες, είναι γρήγορη και αποτελεσματική. Νερό που εγχέεται υπό πίεση πριν την λιποαναρρόφηση συμβάλει στην ακριβή και απαλή αφαίρεση μικρών όγκων λίπους στα στοχευμένα σημεία. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε μικρότερη πιθανότητα τραυματισμού σε σχέση με την κλασική λιποδιάλυση, το δέρμα σμιλεύεται και οι ασυμμετρίες γίνονται παρελθόν.

Η υποβοηθούμενη λιποαναρρόφηση με νερό πραγματοποιείται εύκολα, ακόμα και σε ιατρείο, υπό άσηπτες πάντα συνθήκες. Η πιθανότητα τραυματισμού λιποκυττάρων, αγγείων, λεμφαγγείων και νευρών σε σχέση με την κλασική λιποαναρρόφηση είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Επιπρόσθετα το λίπος που συλλέγεται είναι έτοιμο προς λιπομεταφορά. Μπορεί να προσδώσει ογκομετρική διόρθωση στο πρόσωπο σε περιοχές όπως πηγούνι, ζυγωματικά, χείλια, ρυτίδες προσώπου, κροταφικές χώρες. Στο σώμα μπορεί να διορθώσει τραύματα και ουλές και να προσφέρει παράλληλα λιπογλυπτική δράση.

Απευθύνεται σε υγιείς άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να απαλλαγούν από μικρές ποσότητες τοπικού πάχους. Να διορθώσουν δυσαναλογίες και ασυμμετρίες και να έχουν άμεσα ορατά αποτελέσματα. Εμπιστευθείτε το έμπειρο ιατρικό προσωπικό των Figura και αποκτήστε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν. Η σμίλευση γίνεται εύκολη υπόθεση με τεχνολογία Body Jet Eco την πιο σύγχρονη μέθοδο για τοπικό αδυνάτισμα που διαθέτουμε στο κέντρο αισθητικής Figura. Κλείστε το δικό σας ραντεβού και ενημερωθείτε για τις προσφορές μας.

Κλείστε το ραντεβού σας για μια δωρεάν αξιολόγηση με τον γιατρό του χώρου μας!