Αισθητική Προσώπου

Αντιγήρανση με Mag Le Mieux

Αντιγήρανση με Mag Le Mieux

Αντιγήρανση με Mag Le Mieux υπόσχεται οριστική εξάλειψη των ρυτίδων.

Η θεραπεία Mag Le Mieux αντιμετωπίζει τις ρυτίδες, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ενυδατώνει. Το δέρμα αποδομείται και ακόμα και οι βαθιές ρυτίδες γίνονται παρελθόν.

Το ειδικό αντιγηραντικό πρωτόκολλο υπάρχει αποκλειστικά στο κέντρο αισθητικής Figura για να απαλύνει τις ρυτίδες. Το περίγραμμα και η σφριγηλότατα του προσώπου βελτιώνονται και το δέρμα αναδομείται.

Πώς λειτουργεί η αντιγήρανση με Mag Le Mieux;

Η πρωτοποριακή πρόταση θεραπείας ενεργοποιεί τη διαδικασία κολλαγογένεσης και παραγωγής ινοβλαστών στην περιοχή γύρω από τα χείλη, στη μύτη και τα μάγουλα. Η ενδοκυτταρική συνοχή αποκαθίσταται, καθώς η θεραπεία επικεντρώνεται στο άνω πρόσωπο και στο κάτω μισό, επιτρέποντας οριστική εξάλειψη των ρυτίδων, σύσφιξη και ανόρθωση του περιγράμματος.

Βιολογικές δράσεις εξαφανίζουν τις ρυτίδες στη ρινοπαρειακή και ρινοχειλική περιοχή και χαρίζουν ένα νεανικό πρόσωπο. Υαλουρονικό οξύ μεγάλου μοριακού βάρους εγχύεται στις βαθύτερες ρυτίδες και τις γεμίζει, προσδίδοντας όγκο, ενυδατώνοντας και αναπληρώνοντας τη φυσική φθορά του χρόνου.

Τρόπος δράσης: 

  1. Μιμείται τη δράση του Botox( botox like effect), προλαμβάνοντας τη σύσπαση των μυών που δημιουργούν τις ρυτίδες έκφρασης. Το καλύτερο είναι ότι σε αντίθεση με το μπότοξ εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό ή ντεκολτέ, όπου υπάρχουν ρυτίδες. Γεμίζει ή ακόμη και εξαφανίζει τις ρυτίδες του προσώπου, τις γραμμές και την αύλακα γύρω από τα χείλη. Προσφέρει έντονη σύσφιξη στο λαιμό ενώ ανασχηματίζει το οβάλ του προσώπου.
  2. Μιμείται την δράση του ενέσιμου υαλουρονικού οξέως. Εισχωρεί απευθείας στην ρυτίδα και την γεμίζει με υαλουρονικό οξύ μεγάλου μοριακού βάρους, το οποίο περικλύεται σε ηλεκτρολύτες και με αυτόν τον τρόπο διεσδύει βαθύτερα στη ρυτίδα. Έτσι, η ρυτίδα γεμίζει και δίνει όγκο στην επιφάνεια του δέρματος. 
  3. Συσφίγγει τα χαρακτηριστικά και ανασχηματίζει το οβάλ του προσώπου. Δρα τόσο στην περιοχή του προσώπου όσο και στου λαιμού. Βελτιώνει την κυτταρική συνοχή και βοηθάει στην παραγωγή περισσότερων κυττάρων μέσω της ενεργοποίησης των ινοβλαστών.

Πόσο διαρκεί;

Η διάρκεια της Mag Le Mieux είναι 75’ και το αποτέλεσμα της είναι ένα νεανικό και σφριγηλό πρόσωπο.

Η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες αισθητικής προσώπου για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας με το έμπειρο προσωπικό των Figura!