Αισθητική Προσώπου

Mag Le Mieux

Mag Le Mieux

Η Mag Le Mieux υπόσχεται οριστική εξάλειψη των ρυτίδων.

Η θεραπεία Mag Le Mieux αντιμετωπίζει τις ρυτίδες, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ενυδατώνει. Το δέρμα αποδομείται και ακόμα και οι βαθιές ρυτίδες γίνονται παρελθόν.

Το ειδικό αντιγηραντικό πρωτόκολλο υπάρχει αποκλειστικά στο κέντρο αισθητικής Figura για να απαλύνει τις ρυτίδες. Το περίγραμμα και η σφριγηλότατα του προσώπου βελτιώνονται και το δέρμα αναδομείται.

Η πρωτοποριακή πρόταση θεραπείας ενεργοποιεί τη διαδικασία κολλαγογένεσης και παραγωγής ινοβλαστών στην περιοχή γύρω από τα χείλη, στη μύτη και τα μάγουλα. Η ενδοκυτταρική συνοχή αποκαθίσταται, καθώς η θεραπεία επικεντρώνεται στο άνω πρόσωπο και στο κάτω μισό, επιτρέποντας οριστική εξάλειψη των ρυτίδων, σύσφιξη και ανόρθωση του περιγράμματος.

Βιολογικές δράσεις εξαφανίζουν τις ρυτίδες στη ρινοπαρειακή και ρινοχειλική περιοχή και χαρίζουν ένα νεανικό πρόσωπο. Υαλουρονικό οξύ μεγάλου μοριακού βάρους εγχύεται στις βαθύτερες ρυτίδες και τις γεμίζει, προσδίδοντας όγκο, ενυδατώνοντας και αναπληρώνοντας τη φυσική φθορά του χρόνου.

Η διάρκεια της Mag Le Mieux είναι 75’ και το αποτέλεσμα της είναι ένα νεανικό και σφριγηλό πρόσωπο. Η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες αισθητικής προσώπου για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!