Ιατρική Αισθητική Προσώπου

Μεσοθεραπεία Ματιών

Μεσοθεραπεία Ματιών

Μαύροι κύκλοι στα μάτια;

Καταπολεμήστε τους με τη Μεσοθεραπεία ματιών Tormenta!

Με τη μεσοθεραπεία αποχαιρετούμε τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Δέρμα ελαστικό και ενυδατωμένο, με την πιο σύγχονη θεραπεία αναζωογόνησης και αντιγήρανσης για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Αποκτήστε ξανά ξεκούραστο βλέμμα και λαμπερό πρόσωπο.

Η καθημερινή κούραση, η ηλικία, η αυπνία, οι προσωπικές συνήθειες και το στρες μπορούν να επηρεάσουν το αισθητικό αποτέλεσμα του προσώπου. Η μεσοθεραπεία ματιών με υαλουρονικό βελτιώνει τους μαύρους κύκλους και την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ συμβάλει στη λείανση των λεπτών ρυτίδων, επαναφέροντας τη φυσική υγιή όψη της περιοφθαλμικής περιοχής.

Υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, φλαβονοειδή και λεμφοτονικοί παράγοντες εγχύονται ενδοδερμικά στην περιοχή των κάτω βλεφάρων και του έξω κάνθου (πόδι χήνας) ενώ μέσω της μεθόδου του μικροτραυματισμού συμβάλλουν στην κυτταρική αναγέννηση, στην ενυδάτωση και στη λεμφική αποσυμφόρηση της. Η στοχευμένη αυτή θεραπεία εφαρμόζεται ενδοδερμικά σε βάθος 1-2 χιλιοστά και διαρκεί 15΄. Είναι σχεδόν ανώδυνη και ασφαλής και εφαρμόζεται σε άνδρες και γυναίκες. Πριν την έγχυση, πραγματοποιείται τοπική αναισθησία με χρήση αναισθητικής κρέμας και αντισηψία.

Αποτελέσματα:

-Βελτιώνει τους μαύρους κύκλους

-Τις λεπτές περιοφθαλμικές ρυτίδες

-Το πρήξιμο των ματιών

Το συνηθέστερο πρωτόκολλο θεραπείας είναι 1 θεραπεία/εβδομάδα για 6-8 εβδομάδες, ενώ για συντήρηση του αποτελέσματος προτείνεται 1 θεραπεία/τρίμηνο. Εμπιστευθείτε το έμπειρο προσωπικό της Figura και απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους, τις λεπτές ρυτίδες και το κουρασμένο βλέμμα χωρίς σημαντικό κόστος, εύκολα και άμεσα. Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας από το πρώτο ραντεβού.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!