Ιατρική Αισθητική Προσώπου

Μεσοθεραπεία Ματιών

Μεσοθεραπεία Ματιών

Μεσοθεραπεία Ματιών Tormenta για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων!

Μεσοθεραπεία Ματιών! Τα Figura έχουν τη λύση στο αισθητικό πρόβλημα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες, τους μαύρους κύκλους και τις ρυτίδες!

Τι μας προσφέρει;

Με τη μεσοθεραπεία αποχαιρετούμε τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Δέρμα ελαστικό και ενυδατωμένο, με την πιο σύγχονη θεραπεία αναζωογόνησης και αντιγήρανσης για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Αποκτήστε ξανά ξεκούραστο βλέμμα και λαμπερό πρόσωπο.

Η καθημερινή κούραση, η ηλικία, η αυπνία, οι προσωπικές συνήθειες και το στρες μπορούν να επηρεάσουν το αισθητικό αποτέλεσμα του προσώπου. Η μεσοθεραπεία ματιών με υαλουρονικό βελτιώνει τους μαύρους κύκλους και την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ συμβάλει στη λείανση των λεπτών ρυτίδων, επαναφέροντας τη φυσική υγιή όψη της περιοφθαλμικής περιοχής.

Πώς λειτουργεί η μεσοθεραπέια ματιών;

Υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, φλαβονοειδή και λεμφοτονικοί παράγοντες εγχύονται ενδοδερμικά στην περιοχή των κάτω βλεφάρων και του έξω κάνθου (πόδι χήνας) ενώ μέσω της μεθόδου του μικροτραυματισμού συμβάλλουν στην κυτταρική αναγέννηση, στην ενυδάτωση και στη λεμφική αποσυμφόρηση της. Η στοχευμένη αυτή θεραπεία εφαρμόζεται ενδοδερμικά σε βάθος 1-2 χιλιοστά και διαρκεί 15΄. Είναι σχεδόν ανώδυνη και ασφαλής και εφαρμόζεται σε άνδρες και γυναίκες. Πριν την έγχυση, πραγματοποιείται τοπική αναισθησία με χρήση αναισθητικής κρέμας και αντισηψία.

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

-Βελτιώνει τους μαύρους κύκλους

-Τις λεπτές περιοφθαλμικές ρυτίδες

-Το πρήξιμο των ματιών

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Το συνηθέστερο πρωτόκολλο θεραπείας είναι 1 θεραπεία/εβδομάδα για 6-8 εβδομάδες, ενώ για συντήρηση του αποτελέσματος προτείνεται 1 θεραπεία/τρίμηνο.

Μπορείτε να συνδυάσετε τη Μεσοθεραπεία ματιών και με άλλες θεραπείες Ιατρικής αισθητικής προσώπου αλλά και σώματος.

Εμπιστευθείτε το έμπειρο προσωπικό της Figura και απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους, τις λεπτές ρυτίδες και το κουρασμένο βλέμμα χωρίς σημαντικό κόστος, εύκολα και άμεσα. Τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα είναι στη διάθεσή σας για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας!

Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας κλείστε το ραντεβού σας σήμερα!