Ιατρική Αισθητική Προσώπου

Χημικό peeling

Χημικό peeling

Λείο, απαλό, ελαστικό δέρμα ξανά.

Το χημικό peeling απολεπίζει, αναζωογονεί και αντιμετωπίζει τα σημάδια του χρόνου. Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται, η φωτογήρανση αντιμετωπίζεται και το δέρμα ανακτά την χαμένη του ελαστικότητα. Επιπλέον οι δυσχρωμίες, οι κηλίδες, οι πανάδες και οι ουλές της ακμής εξαφανίζονται, επαναφέροντας την υγιή νεανική όψη του δέρματος σας.

Στα Figura το χημικό peeling γίνεται από έμπειρο δερματολόγο και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπο επιδερμίδας στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο ντεκολτέ, στα χέρια και στην πλάτη. Ο χρόνος αποθεραπείας σχετίζεται με τη στιβάδα και το βάθος που στοχεύουμε. Το αποτέλεσμα είναι ανάλογο του βάθους καθώς όσο μεγαλύτερο το βάθος της ελεγχόμενης απολέπισης τόσο πιο φρέσκο και νεανικό φαίνεται το δέρμα.

Η θαμπάδα και οι βλάβες του δέρματος μπορούν να απομακρυνθούν άμεσα καθώς τα διαφορετικά είδη Peeling, μεμονωμένα ή σε συνδυασμό, τονώνουν το δέρμα και βελτιώνουν αποτελεσματικά την όψη του προσώπου. Στα Figura η αισθητική βελτίωση επιτυγχάνεται άμεσα και τα σημάδια του χρόνου, του ήλιου και της ακμής γίνονται παρελθόν. Απαλή, δροσερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα με μακράς διάρκειας αισθητικά και θεραπευτικά οφέλη.

Share this Post

Μια ολοκληρωμένη θεραπεία λάμψης στα

19 00 Προσφέρει βαθιά αναζωογόνηση του προσώπου, ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα ανεξαρτήτως ηλικίας