Ιατρική Αισθητική Προσώπου

Χημικό peeling

Χημικό peeling

Χημικό peeling για λείο, απαλό, ελαστικό δέρμα ξανά.

Το χημικό peeling απολεπίζει, αναζωογονεί και αντιμετωπίζει τα σημάδια του χρόνου. Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται, η φωτογήρανση αντιμετωπίζεται και το δέρμα ανακτά την χαμένη του ελαστικότητα. Επιπλέον οι δυσχρωμίες, οι κηλίδες, οι πανάδες και οι ουλές της ακμής εξαφανίζονται, επαναφέροντας την υγιή νεανική όψη του δέρματος σας.

Στα Figura το χημικό peeling γίνεται από έμπειρο δερματολόγο και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπο επιδερμίδας στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο ντεκολτέ, στα χέρια και στην πλάτη. Ο χρόνος αποθεραπείας σχετίζεται με τη στιβάδα και το βάθος που στοχεύουμε. Το αποτέλεσμα είναι ανάλογο του βάθους καθώς όσο μεγαλύτερο το βάθος της ελεγχόμενης απολέπισης τόσο πιο φρέσκο και νεανικό φαίνεται το δέρμα.

Η θαμπάδα και οι βλάβες του δέρματος μπορούν να απομακρυνθούν άμεσα καθώς τα διαφορετικά είδη Peeling, μεμονωμένα ή σε συνδυασμό, τονώνουν το δέρμα και βελτιώνουν αποτελεσματικά την όψη του προσώπου.

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

  • Μείωση των ρυτίδων και λεπτών γραμμών.
  • Αντιμετώπιση της φωτογήρανσης.
  • Εξαφάνιση δυσχρωμιών, κηλίδων, πανάδων, μελάσματος.
  • Βελτιώνει την υφή του δέρματος, δηλαδή το κάνει πιο λείο και πιο λαμπερό.
  • Αντιμετώπιση ουλών ακμής.
  • Αντιμετώπιση ξανθελασμάτων βλεφάρων.
  • Πρόληψη μείωσης της ελαστικότητα του δέρματος.

Οι κατηγορίες του peeling είναι 3,αναλόγως με το βάθος το οποίο διεισδύσουν.

-Λακτικό οξύ: Κατάλληλη θεραπεία για ώριμες επιδερμίδες ,ρυτίδες ,κηλίδες.

-Γλυκολικό οξύ: Κατάλληλη θεραπεία για αντιγήρανση, λεπτές ρυτίδες, ρύθμιση λιπαρότητας.

-Σαλικυλικό οξύ: Για λιπαρές επιδερμίδες, φλεγμονώδη και μη φλεγμονώδη ακμή.

Στα Figura η αισθητική βελτίωση επιτυγχάνεται άμεσα και τα σημάδια του χρόνου, του ήλιου και της ακμής γίνονται παρελθόν. Απαλή, δροσερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα με μακράς διάρκειας αισθητικά και θεραπευτικά οφέλη.

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα με το εξειδικευμένο προσωπικό των Figura. Ανακαλύψτε τις ανάγκες σας με τα πιο εξελιγμένα πρωτόκολλα Ιατρικής αισθητικής προσώπου και Ιατρικής αισθητικής σώματος.