Προσφορές

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ – 20%

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ – 20%

Η ιατρική αισθητική και η δερματολογία έχουν να επιδείξουν μια από τις σπουδαιότερες και πιο επιτυχημένες μεθόδους, τη μεσοθεραπεία σώματος ALIDYATM.

Το τοπικό πάχος και η επιδερμική χαλάρωση ανήκουν στο παρελθόν με τη θεραπεία ALIDYATM, την επαναστατική λύση που διορθώνει τις ατέλειες από τις πρώτες συνεδρίες.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία μπορεί να αντιμετωπίσει οριστικά την κυτταρίτιδα.

Πώς λειτουργεί;

Βασίζεται στην έγχυση φαρμακευτικών παρασκευασμάτων, φυτικών εκχυλισμάτων, βιταμινών, αμινοξέων, ιχνοστοιχείων κ.ά. κάτω από την επιδερμίδα – στο χόριο και τον υποδόριο ιστό – με τη βοήθεια λεπτής βελόνας και την τεχνική πολλαπλών τσιμπημάτων (νυγμών.) Η δράση του επικεντρώνεται στην εξουδετέρωση των συσσωρευμένων τοξικών ουσιών (σίδηρος και αιμοσιδηρίνη) που ευθύνονται για την διόγκωση των λιποκυττάρων.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ο συνολικός αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το βαθμό έκτασης και εκδήλωσης του προβλήματος.

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία;

Παρότι η πιο συνηθισμένη ηλικία για να ξεκινήσει κανείς τη μεσοθεραπεία είναι κάπου μετά τα 30 – όταν τα πρώτα αισθητικά προβλήματα κάνουν την εμφάνιση τους – διάφοροι παράγοντες, όπως ο τρόπος ζωής, η διατροφή, το κάπνισμα και η έκθεση στον ήλιο μπορούν να επισπεύσουν την εφαρμογή της.

Εκτός από την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, η μεσοθεραπεία Alidyatm στοχεύει στη μείωση του τοπικού πάχους και στην αντιμετώπιση της επιδερμικής χαλάρωσης, εγγυάται δηλαδή μια πιο νεανική όψη του δέρματος σε λίγες μόνο συνεδρίες.

Εκμεταλλευτείτε τα αποτελέσματα της ενέσιμης μεσοθεραπείας ALIDYATM.

Κερδίστε την προσφορά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!