Ιατρική Αισθητική Σώματος

Μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης

Μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης

Μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους!

Μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης. Στόχος της επιστημονικής έρευνας ήταν να δημιουργηθεί ένα σκεύασμα που θα διαλύει επιλεκτικά τα λιποκύτταρα χωρίς να τραυματίζει τους γειτονικούς ιστούς. Αποτέλεσμα αυτής της έρευνας ήταν το Aqualyx.

Πως λειτουργεί;

Η νέα θεραπεία λιποδιάλυσης Aqualyx είναι ενέσιμη, μη χειρουργική και απαλλάσσει απλά και με ασφάλεια γυναίκες και άνδρες από τα τοπικά αποθέματα λίπους. Η θεραπεία έχει θεαματικά αποτελέσματα καθώς χρησιμοποιεί ως όπλο της το δεσοξυχολανικό οξύ το οποίο υγροποιεί το λιποκύτταρο καταστρέφοντας το μόνιμα ενώ τα λιπίδια αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό. Το φάρμακο εγχύεται απευθείας στον υποδόριο λιπώδη ιστό με τη χρήση λεπτών, εύκαμπτων βελονών. Καθώς ο λιπώδης ιστός δεν παρουσιάζει σχεδόν καθόλου αισθητικότητα, η θεραπεία είναι στην ουσία ανώδυνη.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται η θεραπεία λιποδιάλυσης Aqualyx;

-Γλουτοί
-Διπλοσάγονο
-Προγούλι
-Βραχίονες
-Μασχάλες
-Μέση
-Γοφοί
-Ψωμάκια
-Γόνατα
-Στήθος
-Εσωτερικό των μηρών

Ακόμη μπορεί να αποτελέσει επίσης μια πιθανή θεραπεία για την ψευδό-γυναικομαστία και το buffalo hump.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας;

  • Μείωση τοπικού ή γενικευμένου λίπους
  • Μείωση συσσώρευσης οπισθοαυχενικού λίπους
  • Μείωση λιπώματων
  • Εναλλακτικά τοπικής λιποαναρόφησης

Η θεραπεία Aqualyx είναι μη επεμβατική οπότε δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας και το άτομο μπορεί να συνεχίσει τις δραστηριότητές του. Αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη λύση για οριστική καταπολέμηση του επίμονου τοπικού πάχους.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος. Συνήθως προτείνονται 2 με 4 συνεδρίες για να δείτε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Πόσο διαρκεί;

Η διάρκεια της  θεραπείας είναι 30 λεπτά.

Μπορείτε να συνδυάσετε τη μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης και με άλλες θεραπείες Ιατρικής αισθητικής προσώπου και Ιατρικής αισθητικής σώματος για ακόμα πιο εκπληκτικά αποτελέσματα!

Κλείστε το δικό σας ραντεβού σήμερα και ενημερωθείτε από το έμπειρο προσωπικό των Figura για τις θεραπείες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Δείτε το σώμα σας να αλλάζει οριστικά και αποκτήστε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση!

Δείτε πως η Κρυολιπόλυση μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε 2,5 πόντους λίπους με μια μόνο συνεδρία