Ιατρική Αισθητική Προσώπου

Μεσοθεραπεία ματιών

Μεσοθεραπεία ματιών

Ενέσιμη μεσοθεραπεία και υαλουρονικό οξύ για πρόσωπο χωρίς ρυτίδες

Η Action Face συνδυάζει τις δράσεις της ενέσιμης μεσοθεραπείας και του υαλουρονικού οξέως για να επαναφέρει τη νεανική όψη του προσώπου. Πείτε αντίο στις ρυτίδες και τα σημάδια του χρόνου. Η αντιγηραντική δράση της Action Face θα σας εντυπωσιάσει.

H ενέσιμη μεσοθεραπεία σύσφιξης προσώπου Action Face προσφέρει αναζωογόνηση, αντιγηραντική δράση και βελτίωση της όψης της επιδερμίδας. Το διάλυμα αναζωογόνησης συνδυάζει μία ποικιλία ιχνοστοιχείων με μία βάση υαλουρονικού οξέος, το οποίο μειώνει τα σημάδια γήρανσης και βελτιώνει τη δομή του δέρματος. Η αναζωογονητική και αντιγηραντική δράση της θεραπείας είναι άμεσα εμφανής και μακράς διάρκειας.

Τα ιχνοστοιχεία παίζουν σημαντικό ρόλο στη δραστηριοποίηση των ενζύμων του μεταβολισμού και στη σωστή λειτουργία των κυττάρων του δέρματος, προσφέροντας αντιοξειδωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες και επιβραδύνοντας τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Το υαλουρονικό οξύ δεσμεύει τα 9 ιχνοστοιχεία και παρέχει στο δέρμα τα βασικά στοιχεία που χρειάζεται. Οι μεταβολικές διαδικασίες του δέρματος ενεργοποιούνται και οι βιολογικές λειτουργίες των κυττάρων προάγονται ξανά.

Η θεραπεία διαρκεί 20’- 30’ λεπτά και το θεραπευτικό πρωτόκολλο εξαρτάται από την ηλικία του ασθενούς και την κατάσταση του δέρματος του. Συνήθως προτείνονται 5-10 συνεδρίες ανά 1-2 εβδομάδες για ικανοποιητικά αποτελέσματα. Η αντιγηραντική δράση της θεραπείας επιμηκύνεται εάν συνδυαστεί με υγιεινή διατροφή και δίαιτα καθώς και με την εκτέλεση επαναληπτικών θεραπειών ανά 6 μήνες.

Κλείστε το δικό σας ραντεβού με το έμπειρο προσωπικό του κέντρου αισθητικής Figura, ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα της ενέσιμης μεσοθεραπείας Action Face Clinica και αποκτήστε νεανικό και όμορφο πρόσωπο ξανά.

Ενημερωθείτε ακόμα για τις υπόλοιπες θεραπείες ιατρικής αισθητικής προσώπου και γνωρίστε τα πλεονεκτήματα της δράσης του υαλουρονικού οξέος, της αυτόλογης μεσοθεραπείας PRP και του χημικού peeling.

Share this Post

Αδυνάτισμα 3 σημείων με

49 00 3 διαφορετικές θεραπείες για ολικό αδυνάτισμα!