Ιατρική Αισθητική Προσώπου

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Προσώπου και υαλουρονικό οξύ για πρόσωπο χωρίς ρυτίδες

Μεσοθεραπεία Προσώπου. Πείτε αντίο στις ρυτίδες και τα σημάδια του χρόνου. Η αντιγηραντική δράση της μεσοθεραπείας  θα σας εντυπωσιάσει.

Τι είναι η ενέσιμη μεσοθεραπεία  προσώπου;

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι η έγχυση συγκεκριμένων συστατικών στο μεσόδερμα με την χρήση βελόνας. Υπάρχουν διάφορα είδη, η επιλογή του υλικού εξαρτάται από την ανάγκη του κάθε δέρματος. 

Τα διασημότερα υλικά ως προς το αποτέλεσμα τους είναι η Revitacare η οποία έχει βραβευθεί παγκόσμια, η Stretch face και η VITAL

H ενέσιμη μεσοθεραπεία σύσφιξης προσώπου προσφέρει αναζωογόνηση, αντιγηραντική δράση και βελτίωση της όψης της επιδερμίδας. Το διάλυμα αναζωογόνησης συνδυάζει μία ποικιλία ιχνοστοιχείων με μία βάση υαλουρονικού οξέος, το οποίο μειώνει τα σημάδια γήρανσης και βελτιώνει τη δομή του δέρματος. Η αναζωογονητική και αντιγηραντική δράση της θεραπείας είναι άμεσα εμφανής και μακράς διάρκειας.

Τα ιχνοστοιχεία παίζουν σημαντικό ρόλο στη δραστηριοποίηση των ενζύμων του μεταβολισμού και στη σωστή λειτουργία των κυττάρων του δέρματος, προσφέροντας αντιοξειδωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες και επιβραδύνοντας τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. 

Το υαλουρονικό οξύ δεσμεύει τα 9 ιχνοστοιχεία και παρέχει στο δέρμα τα βασικά στοιχεία που χρειάζεται. Οι μεταβολικές διαδικασίες του δέρματος ενεργοποιούνται και οι βιολογικές λειτουργίες των κυττάρων προάγονται ξανά.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Η θεραπεία διαρκεί 20’- 30’ λεπτά και το θεραπευτικό πρωτόκολλο εξαρτάται από την ηλικία του ασθενούς και την κατάσταση του δέρματος του. 

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Χρειάζεται ένας κύκλος θεραπειών από 1 έως και 6 ανάλογα με τις ανάγκες τους δέρματος.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Όχι είναι απόλυτα ασφαλής μέθοδος που εφαρμόζεται αποκλειστικά από πλαστικό χειρουργό ή δερματολόγο του χώρου.

Κλείστε το δικό σας ραντεβού με το έμπειρο προσωπικό του κέντρου αισθητικής Figura συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα της ενέσιμης μεσοθεραπείας Action Face Clinica και αποκτήστε νεανικό και όμορφο πρόσωπο ξανά.

Ενημερωθείτε ακόμα για τις υπόλοιπες θεραπείες ιατρικής αισθητικής προσώπου και γνωρίστε τα πλεονεκτήματα της δράσης του υαλουρονικού οξέος, της Βοτουλινικής τοξίνης και του χημικού peeling.