Αισθητική Προσώπου

Μεσοθεραπεία Ρυτίδων

Μεσοθεραπεία Ρυτίδων

Μειώστε τις ρυτίδες με την μεσοθεραπεία Paccini!

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία για την λείανση των ρυτίδων, Paccini, μειώνει τις ρυτίδες, τις ουλές και τους πόρους του δέρματος, ενώ προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και άμεση αναδόμηση. Πρόσωπο ξεκούραστο, σφριγηλό και φρέσκο ξανά.

Λείανση των ρυτίδων, βαθιά ενυδάτωση,  και επαναφορά της σφριγηλότητας του προσώπου σας υπόσχεται η κορυφαία μη επεμβατική μεσοθεραπεία Paccini που προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, όμοια με γνωστών ενέσιμων θεραπειών.

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου Paccini είναι η τελευταία λέξη της ιατρικής αισθητικής που εφαρμόζεται στο κέντρο αισθητικής Figura.

Η θεραπεία δρα με ενδοδερμική διείσδυση με μικροβελόνες που πετυχαίνει την θεαματική αναδόμηση και σύσφιξη του δέρματος μέχρι τη διάφανη στοιβάδα δηλαδή πιο κάτω και από τη στοιβάδα με τους ινοβλάστες.

Οι μικροβελόνες που χρησιμοποιούνται διεγείρουν την μικροκυκλοφορία και έτσι τα ζωντανά κύτταρα και τα αιμοφόρα αγγεία δεν φθείρονται αλλά ανανεώνονται. Παράλληλα, γίνεται διοχέτευση ουσιών μικρής μοριακής σύνθεσης στη διάφανη στοιβάδα αλλά και ουσίες μεγάλης μοριακής σύνθεσης στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Το δέρμα αναδομείται με τον πλέον ευχάριστο και υγιή τρόπο, οι ουλές και οι ανοιχτοί πόροι μειώνονται, οι ρυτίδες και οι λεκέδες μειώνονται και το πιο σημαντικό είναι ότι σταματάει η πρόωρη φωτογήρανση.

Τι προσφέρει:

-Αναδόμηση και επαναφορά της υγείας του δέρματος

-Αύξηση του επιπέδου ενυδάτωσης του δέρματος

-Μείωση των ουλών και των ανοιχτών πόρων

-Μείωση των ρυτίδων και των λεκέδων

-Μείωση της πρόωρης φωτογήρανσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα, κλείστε το δικό σας ραντεβού και ενημερωθείτε για το κόστος και τα αποτελέσματα της θεραπείας. Για ακόμα εντυπωσιακότερα αποτελέσματα η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί και με θεραπείες σώματος (κρυολιπόλυση, μόνοθεραπεία κυτταρίτιδας) προσφέροντας μια συνολική ανανέωση.

 

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!