Ιατρική Αισθητική Προσώπου

Αντιγήρανση με N.D Yag Laser

Αντιγήρανση με N.D Yag Laser

Αντιγήρανση με N.D Yag Laser

Η Αντιγήρανση με N.D Yag Laser  θεωρείτε ένα εξιδεικευμένο μη επεμβατικό LASER, που χρησιμοποιείται για αυτόν τον σκοπό. Δρα με πολλαπλό τρόπο, τόσο στην άμεση σύσφιξη της επιδερμίδας δρώντας στο υπάρχον κολλαγόνο, όσο και στην παραγωγή νέου οργανωμένου κολλαγόνου.

Είναι ένα laser το οποίο εκπέμπει στα 1064 nm και έχει έγκριση από τον FDA.

Τι προσφέρει;

  • Διόρθωση στις ευρυαγγείες προσώπου
  • Αντιμετώπιση των ρυτίδων προσώπου
  • Αντιμετώπιση των ευρυαγγειών κάτω άκρων
  • Αντιμετώπιση των μελοχρωματικών βλαβών

Ο ασθενής επιστρέφει κανονικά στις καθημερινές του ασχολίες με μόνη προφύλαξη την αποφυγή ήλιου.

Αποτελέσματα N.D YAG LASER για την αντιγήρανση και την σύσφιξη:

Η διάρκεια του αποτελέσματος μπορεί να φθάσει τους 12-18 μήνες εξαρτάται από τον ασθενή. Βελτιώνει τις ρυτίδες και έχει άριστα αποτελέσματα στην σύσφιξη σώματος. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητες του έπειτα από την εφαρμογή.

Αποτελέσματα N.D YAG LASER για τις ευρυαγγείες:

Το N.D YAG LASER είναι η ιδανική μέθοδος για αγγειακές βλάβες κάτω άκρων (αλλά και προσώπου) που, λόγω μικρού μεγέθους (έως 3 mm,) δεν αντιμετωπίζονται με σκληροθεραπεία. Ιδιαίτερα το ND Yag Laser που εφαρμόζεται στα Figura είναι κατάλληλο για σκουρόχρωμες ή μαυρισμένες επιδερμίδες και μπορεί να εφαρμοστεί τους καλοκαιρινούς μήνες, εφόσον το χρώμα του δέρματος σταθεροποιηθεί για 2-3 εβδομάδες. Το laser, που εκπέμπει σε μήκος κύματος 1064 nm, μεταφέρει υψηλή ενέργεια που απορροφάται από τα σπασμένα αγγεία, χωρίς να επηρεάζεται ο περιβάλλον ιστός. Εφαρμόζεται χωρίς πόνο και δεν αφήνει σημάδια, είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, μπορεί άφοβα να συνδυαστεί με τη σκληροθεραπεία και ο ασθενής επιστρέφει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.

ND YAG BLACK MASK 

Πως λειτουργεί;

Μετά από καθαρισμό προσώπου και εφαρμογή της black mask , το Laser με ειδική κεφαλή εκπέμπει μαι ακτίνα υψηλής έντασης φωτός, συγκεκριμένου μήκους κύματος που διαπερνά την επιδερμίδα και μεταφέρει συγκεκριμένη ποσότητα ενέργειας που κατευθύνεται στους ινοβλάστες, με αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, το Laser δρά επιφανειακά καθώς κλείνει τους διεσταλμένους πόρους , αποχρωματίζει τις κηλίδες, τις πανάδες και επαναφέρει ένα ομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε όλο το πρόσωπο.

Ποια είναι τα οφέλη;

  • Διαθέτει ισχυρή αντιφλεγμονώδη ,καθαριστική και αναπλαστική δράση
  • Καθαρίζει τους φραγμένους πόρους του δέρματος
  • Παρέχει ήπια απολεπιστική δράση
  • Προωθεί και απομακρύνει τις τοξίνες
  • Ελέγχει την λειτουργία των υποδερμικών αδένων
  • Έχει καταπραϋντικές και λευκαντικές ιδιότητες

Η θεραπεία N.D YAG  black mask  είναι ανώδυνη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητες του την ίδια κιόλα μέρα.

Στο κέντρο αισθητικής Figura θα βρείτε το χρώμα που ταιριάζει στο δικό σας τύπο δέρματος και τις δικές σας ανάγκες και θα ανακαλύψτε τη βαθύτερη σημασία των χρωμάτων.

Για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα μπορείτε να τη συνδυάσετε και με άλλες θεραπείες Ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος.