Ιατρική Αισθητική Προσώπου

N.D YAG LASER

N.D YAG LASER

 Τι είναι το N.D YAG LASER;

Το N.D YAG LASER είναι ένα laser το οποίο εκπέμπει στα 1064 nm και έχει έγκριση απο τον FDA για:

  • Για διόρθωση στις ευρυαγγείες προσώπου
  • Ρυτίδες προσώπου
  • Ευρυαγγείες κάτω άκρων
  • Μελοχρωματικές βλάβες

Το N.D YAG LASER θεωρείτε ένα εξιδεικευμένο μη επεμβατικό LASER αντιγήρανσης, που χρησιμοποιείται γι αυτόν τον σκοπό.Δρά με πολλαπλό τρόπο , τόσο στην άμεση σύσφιξη της επιδερμίδας δρώντας στο υπάρχον κολλαγόνο,όσο και στην παραγωγή νέου οργανωμένου κολλαγόνου.

Ο ασθενής επιστρέφει κανονικά στις καθημερινές του ασχολίες με μόνη προφύλαξη την αποφυγή ήλιου.

Αποτελέσματα N.D YAG LASER για την αντιγήρανση και την σύσφιξη:

Η διάρκεια του αποτελέσματος μπορεί να φθάσει τοςυ 12-18 μήνες εξαρτάται απο τον ασθενή. Βελτιώνει τις ρυτίδες και έχει άριστα αποτελέσματα στην σύφιξη σώματος. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δρατσηριότητες του έπειτα απο την εφαρμογή.

Αποτελέσματα N.D YAG LASER για τις ευρυαγγείες:

Το N.D YAG LASER είναι η ιδανική μέθοδος για αγγειακές βλάβες κάτω άκρων (αλλά και προσώπου) που, λόγω μικρού μεγέθους (έως 3 mm,) δεν αντιμετωπίζονται με σκληροθεραπεία. Ιδιαίτερα το ND Yag Laser που εφαρμόζεται στα Figura είναι κατάλληλο για σκουρόχρωμες ή μαυρισμένες επιδερμίδες και μπορεί να εφαρμοστεί τους καλοκαιρινούς μήνες, εφόσον το χρώμα του δέρματος σταθεροποιηθεί για 2-3 εβδομάδες. Το laser, που εκπέμπει σε μήκος κύματος 1064 nm, μεταφέρει υψηλή ενέργεια που απορροφάται από τα σπασμένα αγγεία, χωρίς να επηρεάζεται ο περιβάλλων ιστός. Εφαρμόζεται χωρίς πόνο και δεν αφήνει σημάδια, είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, μπορεί άφοβα να συνδυαστεί με τη σκληροθεραπεία και ο ασθενής επιστρέφει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.

 

ND YAG BLACK MASK 

Πως λειτουργεί;

Μετά απο καθαρσιμό προσώπου και εφαρμογή της black mask , το Laser με ειδική κεφαλή εκπέμπει μαι ακτίνα υψηλής έντασης φωτός,συγκεκριμένου μήκους κύματος που διαπερνά την επιδερμίδα και μεταφέρει συγκεκριμένη ποσότητα ενέργειας που κατευθύνεται στους ινοβλάστες, με αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, το Laser φρά επιφανεικά καθώς κλείνει τους διεσταλμένους πόρους , αποχρωματίζει τις κηλίδες,τις πνάδες και επαναφέρει ένα ομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε όλο το πρόσωπο.

Οφέλη:

  • Διαθέτει ισχυρή αντιφλεγμονώδη ,καθαριστική και αναπλαστική δράση
  • Καθαρίζει τους φραγμένους πόρους του δέρματος
  • Παρέχει ήπια απολεπισυική δράση
  • Προωθεί και απομακρύνει τις τοξίνες
  • Ελέγχει την λειτουργία των υποδερμικών αδενών
  • Έχει καταπραυντικές και λευκαντικές ιδιότητες

Η θεραπεία N.D YAG  black mask  είναι ανώδυνη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητες του την ίδια κιόλα μέρα.

 

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!