Αποτρίχωση Laser

ND YAG

ND YAG

Τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα…

Το Long Pulse Laser Nd:YAG είναι η δεύτερη νέα γενιά στα συστήματα μακρού παλμού και ο πιο σίγουρος τρόπος για να αποκτήσετε βελούδινο δέρμα χωρίς ίχνος τρίχας!

Η αντιαισθητική τριχοφυΐα σε πρόσωπο, πλάτη, πόδια, χέρια, βραχίονες, στήθος και «μπικίνι» αντιμετωπίζεται με την τεχνολογία 1064nm Laser NdYAG. H εγκεκριμένη διαδικασία μόνιμης αποτρίχωσης εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος και προτείνεται ακόμα και σε περιπτώσεις μαυρίσματος.

Με μήκος κύματος 1064 nm είναι κατάλληλο για όλους του τύπους δέρματος και τρίχας, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε σημείο του σώματος. Η δέσμη του laser απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη τρίχας προς τους θύλακες, αναπτύσσεται θερμότητα η οποία αδρανοποιεί στοχευμένες δομές και σταματά η ανάπτυξη τρίχας.

Το Long Pulse Laser Nd:YAG έχει αποδείξει, σε μακρές κλινικές πρακτικές, ότι είναι το πιο αποτελεσματικό και το πιο ασφαλές από όλα τα αποτριχωτικά lasers. Στο 70% των περιστατικών πετυχαίνουμε μόνιμη αποτρίχωση σε 5 συνεδρίες.

Ο θύλακας της τρίχας καταστρέφεται, χωρίς να προκαλείται θερμική βλάβη στον περιβάλλοντα ιστό καθώς το Laser στοχεύει στη μελανίνη που περιέχεται στις τρίχες. Αρχικά το φως μετατρέπεται σε θερμότητα, η οποία θερμαίνει το θυλάκιο της τρίχας για να καταστρέψει τη δομή της. Τοπική αναισθησία δεν απαιτείται, καθώς η μέθοδος πραγματοποιείται σε συνδυασμό με την εφαρμογή ψυχρού αέρα για μεγαλύτερη άνεση. Συνήθως προτείνονται 5-8 θεραπείες ανά 4-6 εβδομάδες.

Παρόλα αυτά, η πολύχρονη εμπειρία μας έχει δείξει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν έως και 10 συνεδρίες.
Η ομάδα των γιατρών, που χειρίζεται τα μηχανήματα, είναι ειδικά εκπαιδευμένη και διαθέτει την εμπειρία ώστε να μπορεί να σας εγγυηθεί το αποτέλεσμα ενώ κάθε συνεδρία πραγματοποιείται με βάση το πρωτόκολλο εφαρμογής.

 

Η μέθοδος προσφέρει εγγυημένα αποτελέσματα καθώς στοχεύει τις τρίχες που βρίσκονται σε φάση ενεργής ανάπτυξης.

Διάρκεια: ανάλογα με την περιοχή.

Share this Post

2 κρυολιπολύσεις στα

49 00 2 ολοκληρωμένες θεραπείες κρυολιπόλυσης 60 λεπτών