Αποτρίχωση Laser

Long Pulse Laser Nd:YAG

Long Pulse Laser Nd:YAG

Τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με το Long Pulse Laser Nd:YAG

Το Long Pulse Laser Nd:YAG είναι η δεύτερη νέα γενιά στα συστήματα μακρού παλμού. Ο πιο σίγουρος τρόπος για να αποκτήσετε βελούδινο δέρμα χωρίς ίχνος τρίχας!

Η αντιαισθητική τριχοφυΐα σε πρόσωπο, πλάτη, πόδια, χέρια, βραχίονες, στήθος και “μπικίνι” αντιμετωπίζεται με την τεχνολογία 1064nm Laser NdYAG. H εγκεκριμένη διαδικασία μόνιμης αποτρίχωσης εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος και προτείνεται ακόμα και σε περιπτώσεις μαυρίσματος.

Πώς λειτουργεί το Long Pulse Laser Nd:YAG;

Με μήκος κύματος 1064 nm είναι κατάλληλο για όλους του τύπους δέρματος και τρίχας, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε σημείο του σώματος. Η δέσμη του laser απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη τρίχας προς τους θύλακες, αναπτύσσεται θερμότητα η οποία αδρανοποιεί στοχευμένες δομές και σταματά η ανάπτυξη τρίχας.

Ο θύλακας της τρίχας καταστρέφεται, χωρίς να προκαλείται θερμική βλάβη στον περιβάλλοντα ιστό καθώς το Laser στοχεύει στη μελανίνη που περιέχεται στις τρίχες. Αρχικά το φως μετατρέπεται σε θερμότητα, η οποία θερμαίνει το θυλάκιο της τρίχας για να καταστρέψει τη δομή της. Τοπική αναισθησία δεν απαιτείται, καθώς η μέθοδος πραγματοποιείται σε συνδυασμό με την εφαρμογή ψυχρού αέρα για μεγαλύτερη άνεση.

Η ομάδα των γιατρών, που χειρίζεται τα μηχανήματα, είναι ειδικά εκπαιδευμένη και διαθέτει την εμπειρία ώστε να μπορεί να σας εγγυηθεί το αποτέλεσμα ενώ κάθε συνεδρία πραγματοποιείται με βάση το πρωτόκολλο εφαρμογής.

Πόσες συνεδρίες χρειάζεται;

Συνήθως προτείνονται 5-8 θεραπείες ανά 4-6 εβδομάδες. Παρόλα αυτά, η πολύχρονη εμπειρία μας έχει δείξει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν έως και 10 συνεδρίες.

Το Long Pulse Laser Nd:YAG έχει αποδείξει, σε μακρές κλινικές πρακτικές, ότι είναι το πιο αποτελεσματικό και το πιο ασφαλές από όλα τα laser αποτρίχωσης. Στο 70% των περιστατικών πετυχαίνουμε μόνιμη αποτρίχωση σε 5 συνεδρίες.

Η μέθοδος προσφέρει εγγυημένα αποτελέσματα καθώς στοχεύει τις τρίχες που βρίσκονται σε φάση ενεργής ανάπτυξης.

Για θεαματικά αποτελέσματα συνδυάστε τη με θεραπείες Ιατρικής αισθητικής σώματος αλλά και Ιατρικής αισθητικής προσώπου.