Προσφορές

Νίκηστε το χρόνο με το υαλουρονικό οξύ – 30% έκπτωση!

Νίκηστε το χρόνο με το υαλουρονικό οξύ – 30% έκπτωση!

Η θεραπεία Υαλουρονικού Οξέος αποτελεί μια μη επεμβατική μέθοδο αντιγήρανσης.

Το υαλουρονικό οξύ θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα “όπλα” στον αγώνα κατά της γήρανσης. Δεν ονομάζεται τυχαία “το ενυδατικό συστατικό της φύσης”, αφού συναντάται στον οργανισμό μας και, κυρίως, στο δέρμα μας σε ποσοστό 56%.

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;

Είναι ένα φυσικό συστατικό, μια φιλική προς τον οργανισμό ουσία, που βρίσκεται κυρίως στο δέρμα, στα μάτια και τις αρθρώσεις και κύριο μέλημα του είναι η διατήρηση του νερού στα κύτταρα των ιστών, η ενυδάτωση των ματιών και η προστασία των αρθρώσεων.

 

Υαλουρονικο

Ποια είναι η δράση του;

-Συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου, επομένως ευθύνεται για τη σφριγηλότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας.

-Ανασχηματίζει τα μάγουλα και τα κάνει ψηλότερα και σταθερότερα

-Αναδημιουργεί πιο νεανικές αναλογίες στο πρόσωπο

-Λειαίνει τις κάθετες γραμμές στο χείλος και στο περίγραμμα

-Αποκαθιστά τον χαμένο όγκο του προσώπου

-Αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο εξάλειψης των ρυτίδων.

 

Πώς γίνεται και τι αποτελέσματα έχει;

Στα Figura Clinica η εφαρμογή της θεραπείας γίνεται πάντα από πλαστικό χειρούργο.  Η έγχυση του υλικού γίνεται με τη μέθοδο των νυγμών περιμετρικά της περιοχής που χρήζει ενίσχυσης. Έπειτα, με απαλές κινήσεις  εξασφαλίζεται η ομοιομορφία του υλικού, το οποίο με την πάροδο του χρόνου απορροφάται και μεταβολίζεται από το σώμα μας. Με τη χρήση αναισθητικής κρέμας, η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής, αφού ο όποιος ερεθισμός υποχωρεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Πόση διάρκεια έχει;

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος έχουν διάρκεια ζωής που κυμαίνεται από 8-16 μήνες και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: ηλικία, τύπος δέρματος, μυϊκή δραστηριότητα των υποκείμενων μυών, το βάθος και τη θέση έγχυσης, τη πυκνότητα του εγχυόμενου υλικού.

Κερδίστε την έκπτωση στο Υαλουρονικό οξύ.