Ιατρική Αισθητική Προσώπου

Νήματα PDO

Νήματα PDO

Facelift προσώπου με Νήματα PDO

Νήματα PDO. Miα καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος για ανόρθωση στο πρόσωπο που μπορεί να υποκαταστήσει τα αποτελέσματα ενός facelift.

Τα νήματα που χρησιμοποιούνται είναι αντίστοιχα με αυτά των χειρουργικών ραμμάτων. Είναι 100% βιοδιασπώμενα και η διάρκεια τους κυμαίνεται από 12-18 μήνες.

Εφαρμογή και αποτέλεσμα:

Η εφαρμογή γίνεται από πλαστικό χειρουργό με τη χρήση αναισθητικής κρέμας για τοπική αναισθησία.

Με ένα σχεδιάγραμμα στο δέρμα οροθετείται η περιοχή εισόδου των ραμμάτων και στη συνέχεια αφαιρούνται οι βελόνες-οδηγοί και το νήμα έχει σταθεροποιηθεί. Βάσει των κλινικών μελετών δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό νημάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες.

Οι ειδικοί οδηγοί είναι σχεδιασμένοι για εύκολη και ατραυματική διείσδυση και αφαιρούνται αμέσως μετά την τοποθέτηση του νήματος. Μικρής έκτασης οιδήματα ή εκχυμώσεις στις περιοχές εισόδου των νημάτων υποχωρούν σε μικρό χρονικό διάστημα. Κατά την τοποθέτηση του διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και αυξάνεται με αυτό τον τρόπο και η ζωή των ίδιων των νημάτων.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά στο 100% σε ένα διάστημα 3-4 μηνών. Τα νήματα απορροφώνται από τον οργανισμό σε 6-8 μήνες. Πρόκειται για lifting χωρίς νυστέρι με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 Ποια είναι τα αποτελέσματα;

  • Μειώνει τη χαλάρωση του προσώπου και δίνει τα αποτελέσματα ενός facelift χωρίς χειρουργικές τομές
  • Ήπια ανόρθωση δομών του προσώπου
  • Βελτίωση ποιότητας δέρματος μέσω ενεργοποίησης παραγωγής κολλαγόνου

Επιπλοκές: δεν έχουν σημειωθεί αντενδείξεις τόσο κατά την τοποθέτηση όσο και μετά την εφαρμογή των νημάτων

Αριθμός συνεδριών: μονοθεραπεία. Δύναται να επαναληφθεί σωστά μετά από 4 μήνες στη ίδια περιοχή

Πόση διάρκεια έχει η θεραπεία με Νήματα PDO;

Η διάρκεια της θεραπείας είναι 20-30 λεπτά ανάλογα με τον αριθμό νημάτων που θα εφαρμοστούν.

Μπορείτε να τη συνδυάσετε και με άλλες θεραπείες όπως Ιατρικής αισθητικής προσώπου αλλά και συμβατικής αισθητικής προσώπου. 

Στο κέντρο αισθητικής Figura θα βρείτε τη θεραπεία που ταιριάζει στο δικό σας τύπο δέρματος και τις δικές σας ανάγκες. Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ενημερωθείτε από το έμπειρο προσωπικό μας!