Αισθητική Προσώπου

Οξέα

Οξέα

Ενυδάτωση και σύσφιγξη προσώπου με την θεραπεία AHA!

Η θεραπεία AHA μέσω των οξέων αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και ενεργοποιεί τη διαδικασία ανάπλασης του δέρματος. Οι λεπτές ρυτίδες και οι διχρωμίες εξαφανίζονται, οι ουλές από ακμή μειώνονται και το δέρμα δείχνει υγιές ξανά.

Η Θεραπεία Figura Acidi AHA είναι η λύση έντονης αναζωογόνησης, απολέπισης, ενυδάτωσης, σύσφιξης και ανάπλασης! Η θεραπεία εξαφανίζει τις λεπτές ρυτίδες και τις ουλές της ακμής, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και εξαφανίζει τις διχρωμίες.

Τα υδροξυοξέα (AHA) είναι μία ομάδα οργανικών μη τοξικών ουσιών, που βρίσκονται στις φυσικές τροφές, ενώ κάποιες από αυτές προσφέρονται από τα φρούτα, όπου οφείλουν και την ονομασία τους (οξέα φρούτων). Το δέρμα είναι ένα δυνατό όργανο που αναπλάθεται. Κάθε μέρα, τα κύτταρα πολλαπλασιάζονται στη βασική στοιβάδα της επιδερμίδας.

Η θεραπεία με οξέα ουσιαστικά επιταχύνει την ανάπλαση του δέρματος, γιατί αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας με αποτέλεσμα η επιδερμίδα, από μόνη της, να αναγεννά καινούργια κύτταρα! Η ανάπλαση αυτή μπορεί να είναι μεσαίου βάθους ή πιο βαθιά ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου. Με την απομάκρυνση των στρωμάτων της επιδερμίδας και την αντικατάστασή τους, από νέο φυσιολογικό ιστό, επιτυγχάνουμε ένα άριστο αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε τώρα με το κέντρο αισθητικής μας και κλείστε το δικό σας ραντεβού με το έμπειρο προσωπικό μας.  Συνδυάστε τη θεραπεία προσώπου AHA και με  θεραπείες σώματος όπως Λεμφικό, Cronos Lipo Mesotherapy  για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αποτελέσματα

-οι λεπτές ρυτίδες εξαφανίζονται

-επιταχύνει την αναγέννηση των νέων κυττάρων, οπότε επιτυγχάνεται σύσφιξη

-το γερασμένο δέρμα αναγεννάται

-φεύγουν οι επιφανειακές ουλές από ακμή

-ρυθμίζεται η έντονη λιπαρότητα

-εξαφανίζονται οι διχρωμίες

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!