Προσφορές

Πανάδες με Geneo – μια ολοκληρωμένη θεραπεία 39 ευρώ

Πανάδες με Geneo – μια ολοκληρωμένη θεραπεία 39 ευρώ

Πανάδες με GeneO μόνο με 39 ευρώ!

Πανάδες με Geneo. Ένα από τα συχνότερα αισθητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες είναι οι πανάδες. Συνήθως εμφανίζονται τους καλοκαιρινούς μήνες και είναι αποτέλεσμα της ηλιακής ακτινοβολίας. Πρόκειται ουσιαστικά για υπερέκκριση μελανίνης και συγκέντρωση της σε ένα σημείο. Μπορεί να είναι μικρές σε μέγεθος ή και μεγάλες, αυτό εξαρτάται από το κάθε δέρμα. Δεν υπάρχει ειδική κατηγορία δέρματος που να είναι πιο επιρρεπής. Όλοι σε κάποια στιγμή της ζωής μας μπορεί να εμφανίσουμε πανάδες! Η χρήση αντιηλιακού είναι πολύ σημαντική αλλά την οριστική λύση μας τη δίνει το Geneo+

Το GeneO + είναι η πρόοδος στην φροντίδα του δέρματος που παρέχει ταυτόχρονα 4 βασικές θεραπείες: Απολέπιση, Οξυγόνωση, Ενυδάτωση, Απαλλαγή από τις πανάδες!

Πανάδες: Ποιες είναι οι αιτίες εμφάνισης τους;

-η εγκυμοσύνη

-οι ορμονικές θεραπείες

-η λήψη αντισυλληπτικών χαπιών

-η λήψη ορισμένων φαρμάκων

-η χρήση ακατάλληλων καλλυντικών

-η εμμηνόπαυση

-η κληρονομικότητα

Τι κάνει το GeneO + το νέο super-facial για τις πανάδες;

Αποκτήστε τα πλεονεκτήματα απολέπισης της μικροϋποδομής και τη βαθιά αναζωογόνηση του προσώπου με την έγχυση ουσιαστικών αναζωογονητικών θρεπτικών ουσιών και την επούλωση της οξυγόνωσης του δέρματος από μέσα. Οι θεραπείες GeneO + είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος – οποιαδήποτε εθνότητα και χρωματισμό, ευαίσθητο δέρμα, ακόμη και για όσους έχουν χηλοειδή (ουλή) και δεν θα μπορούσαν διαφορετικά να υποστούν επεξεργασία τριβής.

Το Geneo+ είναι ασφαλές σε όλους τους τόνους του δέρματος και μπορεί να θεραπεύσει το ευαίσθητο δέρμα χωρίς κανένα ερεθισμό.

Αναζητάτε την κατάλληλη για εσάς θεραπεία και θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας; Δείτε τις όλες με ένα κλικ εδώ. Η ομάδα μας αποτελείται από ιατρούς, πλαστικούς χειρουργούς, φυσιοθεραπευτές, νοσηλευτές, αισθητικούς και διαιτολόγους και προκειμένου να βεβαιωθούμε πως λαμβάνετε την σωστή για εσάς θεραπεία θα τους συμβουλευτούμε όλους. Προτεραιότητα μας είναι η δική σας ικανοποίηση και μόνο έτσι πορευόμαστε τα 13 χρόνια λειτουργίας μας.

Κερδίστε την προσφορά μας με ένα κλικ εδώ