Ιατρική Αισθητική Προσώπου

Plasma

Plasma

Το Plasma είναι μια συσκευή και αποτελεί τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην Προηγμένη Αισθητική ιατρική και μας εισάγει σε μια Νέα εποχή Αναίμακτης μη επεμβατικής minimal πλαστικής χειρουργικής.

Είναι επαναστατικό διότι αποτελεί μία μη χειρουργική τεχνική, χωρίς τομές και ράμματα, αναίμακτη, χωρίς τις επιπλοκές μιας χειρουργικής επέμβασης και χωρίς να επηρεάζονται οι παρακείμενοι ιστοί, διότι δεν διαπερνά την βασική μεμβράνη.

Πρόκειται για μία πολύ απλή αλλά επαναστατική, μη χειρουργική συσκευή που παράγει ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο, το μικροπλάσμα, λόγω της διαφοράς δυναμικού που προκαλεί μέσω του ιονισμού του θερμού αέρα της ατμόσφαιρας που παρεμβάλλεται μεταξύ της ακίδας της συσκευής και της επιδερμίδας.

Η συσκευή προκαλεί το ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με μικρό κεραυνό και παράγει θερμότητα που με τη σειρά της προκαλεί εξάχνωση των υγρών της επιφανείας του δέρματος, με αποτέλεσμα να προκαλείται σύσπαση και πάχυνση των ελαστικών ινών και παραγωγή νέου κολλαγόνου, καταλήγοντας σε Lifting effect στην περιοφθαλμική ζώνη, στα βλέφαρα, στις ρυτίδες του προσώπου, των χειλών, της πικρίας και γενικά στη χαλάρωση του προσώπου, του λαιμού και στο ντεκολτέ, αλλά και σε όλο το σώμα

Αποτελέσματα και ενδείξεις:

Εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία στην αντιγήρανση της περιοφθαλμικής περιοχής αλλά και σε όλο το πρόσωπο και στο σώμα:

-Σε χαλάρωση άνω ή κάτω βλεφάρων, σε βλεφαρόπτωση, σε σακούλες, μαύρους κύκλους και ανύψωση πτωτικών φρυδιών

-Σε αφαίρεση μορφωμάτων, θηλωμάτων, σπίλων, κύστεων, ξανθελασμάτων βλεφάρων και αιμαγγειωμάτων. Σε εξάλειψη ουλών, ακμής, κοκκιωμάτων ή για διόρθωση επιπλοκών μετά από χειρουργική επέμβαση, πχ μετά από αποτυχημένη βλεφαροπλαστική, σε κοκκιώματα, σε εκτρόπιο ή εντρόπιο

-Σε εξάλειψη κηλίδων, φακίδων, ρυτίδων ματιών (πόδι χήνας), μεσοφρύου, άνω χείλους, περιστοματικές κάθετες ρυτίδες χειλιών, περίγραμμα χειλιών, ρινοχειλικές, πικρίας κ.α.

-Σε ομφαλοπλαστική για περιομφαλική χαλάρωση και ραβδώσεις μετά από κύηση, σε βελτίωση ραβδώσεων, διόρθωση ουλών σώματος, εξάλειψη τατουάζ, περιθηλαία ανόρθωση στήθους ή πτωτικών γλουτών και σύσφιξη στους βραχίονες (μπράτσα)

Αντενδείξεις:

-Αυτοάνοσα νοσήματα
-Δερματικές παθήσεις ή ερεθισμένο δέρμα
-Ασταθής ψυχολογική κατάσταση
-Απαγορεύεται κατά την κύηση και τη γαλουχία

Αριθμός συνεδριών: 1-3 συνεδρίες ανάλογα το πρόβλημα και το επιθυμητό αποτέλεσμα. σε μεσοδιάστημα 1-2 μηνών.

Δοσολογία: Εναλλάξιμη βελόνα μιας χρήσης

Σημείο εφαρμογής: Παντού (εξαρτάται το λόγο)

Ανεπιθύμητες ενέργειες: ήπιος πόνος, οίδημα, ερυθρότητα, δημιουργούνται κρούστες που υποχωρούν μέσα σε 10 ημέρες.

Οδηγίες: Αμέσως μετά τη θεραπεία επιστρέφετε άμεσα στις δραστηριότητές σας με ειδικό make up με αντηλιακό SPF 30-50. Η αποθεραπεία είναι γρήγορη, με οίδημα και ερυθρότητα για 2-3 μέρες, που καλύπτεται με ειδικό make up και οι κρούστες πέφτουν μετά 7-10 μέρες. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό, σχεδόν μόνιμο, χωρίς να αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά.

Διάρκεια: 10-30 λεπτά

Share this Post

4 ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΕΙΣ + 4 DOUBLE CAVITATION

199 00 Ολικό αδυνάτισμα με τον συνδυασμό Κρυολιπόλυσης και Double Cavitation!