Πλαστική στήθους

Πλαστική στήθους

Πλαστική στήθους

Η ανόρθωση του στήθους αποτελεί μια από τις συχνότερες επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής. Σκοπό έχει την βελτίωση του σχήματος, του μεγέθους και της πτώσης των μαστών.

Πλαστική στήθους. Η ηλικία, η απώλεια βάρους και η εγκυμοσύνη μπορούν να συμβάλλουν στην πτώση, η οποία καθορίζεται από το ύψος της θηλής σε σχέση με τη βάση του στήθους (υπομαστίως). Ο βαθμός της πτώσης καθορίζει και την τεχνική που θα ακολουθηθεί.

Η ανόρθωση στήθους πραγματοποιείται κυρίως χειρουργικά με γενική αναισθησία. Για περιπτώσεις μικρής πτώσης επιλέγουμε τοπική αναισθησία και ημισεληνοειδή τομή. Οι ουλές, οι οποίες επουλώνονται συνήθως καλά, μπορούν να έχουν το σχήμα ανάποδου “Τ”, να υπάρχει μόνο μια κάθετη ουλή ή μόνο περιθήλαια.

Κατά την πρώτη μας συνάντηση θα χρειαστεί να λάβουμε λεπτομερές ιατρικό ιστορικό και να γίνει κλινική εξέταση. Σε αυτό το στάδιο καθορίζεται ο βαθμός της πτώσης και επιλέγουμε το είδος της μαστοπηξίας που θα ακολουθηθεί. Αναλυτικές οδηγίες δίνονται πάντα πριν την επέμβαση. Αναφορικά με διαδικασία, ενδείξεις, αντενδείξεις, αποτελέσματα, επιπλοκές, μετεγχειρητική πορεία).

Πως γίνεται η πλαστική στήθους;

Πριν το χειρουργείο, φωτογραφίζουμε το στήθος και πραγματοποιούμε προεγχειρητικό έλεγχο. Γενική αίματος, γενική ουρών, σάκχαρο, ουρία, κρεατινίνη, ηλεκτρολύτες, λιπιδαιμικό έλεγχο, και αν κριθεί αναγκαίο ορμονολογικό έλεγχο, ηλεκτροκαρδιογράφημα και ακτινογραφία θώρακος. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών υποβάλλονται σε μαστογραφία. Λεπτομερείς οδηγίες για διακοπή ή όχι λήψη φαρμακευτικής αγωγής, καπνίσματος, έκθεσης στον ήλιο, πριν και μετά την επέμβαση σας παρέχονται από το έμπειρο προσωπικό μας.

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία και διαρκεί έως και 2,5 ώρες, ενώ αν συνδυαστεί με προσθήκη ενθεμάτων σιλικόνης διαρκεί συνολικά έως και 3,5 ώρες.

ΕΚΠΤΩΣΗ!

30% ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

News