ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Αλλάξατε γνώμη; Τα Figura Clinica σας δίνουν τη δυνατότητα να ακυρώσετε την αγορά σας με μια απλή διαδικασία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος έχετε δικαίωμα 14 ημερών για να συμπληρώσετε την φόρμα υπαναχώρησης και να μας την προωθήσετε  με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@figuraclinica.com όπου θα  γράφετε και τον αριθμό της ηλεκτρονικής παραγγελίας και εντός 30 ημερών θα γίνει η επιστροφή της αξίας του κουπονιού σας

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:

Σας γνωστοποιούμε ότι μπορείτε να εκτελέσετε την υπηρεσία που αγοράσατε εντός 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς.

Σε περίπτωση που υπάρχει ιατρική αντένδειξη για την εκτέλεση της υπηρεσίας που έχετε αγοράσει, η εταιρεία μας , κατόπιν ιατρικής γνωμάτευσης, θα την αντικαταστήσει με άλλη θεραπεία ίσης αξίας και με ίδιο αποτέλεσμα.

Εαν συνιχίζετε να επιθυμείτε την επιστροφή,σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς

Τα βήματα για  την επιστροφή χρημάτων είναι τα εξής:

1. Παρακαλούμε να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@figuraclinica.com όπου θα δηλώνετε τη πρόθεση  σας να υπαναχωρήσετε απο την  αγορά σας και τον αριθμό της ηλεκτρονικής παραγγελίας και εντός 30 ημερών θα γίνει η επιστροφή της αξίας του κουπονιού σας.

 

Θα χαρούμε να γνωρίζουμε το λόγο που σας ώθησε στην επιστροφή της υπηρεσίας ή του προϊόντος. Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!Επικοινωνήστε μαζί μας με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@figurabody.gr.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!