ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Πολιτική επιστροφών

Αλλάξατε γνώμη; Τα Figura Clinica σας δίνουν τη δυνατότητα να ακυρώσετε την αγορά σας με την παρακάτω διαδικασία.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας μέσα από το διαδίκτυο στον ιστότοπο https://www.figuraclinica.com/shop .

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:

Σας γνωστοποιούμε ότι μπορείτε να εκτελέσετε την υπηρεσία που αγοράσατε εντός 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

Α. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ:

Έχετε 30 μέρες για να αλλάξετε γνώμη

Αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να ζητήσετε να ακυρωθεί η αγορά των υπηρεσιών που έχετε παραγγείλει μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρίας, μέσα σε 30 ημερολογιακές ημέρες από την αγορά, με την απόδειξή σας, το έντυπο παραγγελίας σας, το mail επιβεβαίωσης παραγγελίας και το απόκομμα πιστωτικής κάρτας (σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα). Για την ακύρωση της παραγγελίας σας σχετικά με αγορά υπηρεσιών / θεραπειών μπορείτε να στέλνετε το αίτημά σας γραπτώς συμπληρώνοντας τη φόρμα υπαναχώρησης  στο info@figuraclinica.com . Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά, στο 2130908630 (για κλήσεις από σταθερό ή κινητό με χρέωση σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική του τηλεπικοινωνιακού παρόχου σας) .

Επιστροφή αντίτιμου αξίας επιστρεφόμενων κουπονιών υπηρεσιών

Εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις υπαναχώρησης, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αναλογεί στην αξία των υπηρεσιών που δεν επιθυμείτε πλέον να εκτελέσετε, με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την αρχική συναλλαγή (πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).

Η επιστροφή του αντίτιμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατό καθώς εξαρτάται και από την πολιτική εκάστου τραπεζικού ιδρύματος.

Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης

Το δικαίωμα υπαναχώρησης σχετικά με τις παραγγελθείσες υπηρεσίες/θεραπείες δεν ισχύει όσον αφορά στις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) την παροχή υπηρεσιών η τιμή των οποίων εξαρτάται από διακυμάνσεις της χρηματαγοράς τις οποίες δεν είναι δυνατόν να ελεγχθούν και οι οποίες ενδέχεται να συμβούν εντός της προθεσμίας υπαναχώρησης

β) εφόσον εντός των 30 ημερών της προθεσμίας υπαναχώρησης, έχετε ήδη ξεκινήσει την εκτέλεση των υπηρεσιών σε επιλεγμένο κατάστημα.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:

Β. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Έχετε 14 μέρες για να αλλάξετε γνώμη – Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες με την απόδειξή σας, το έντυπο παραγγελίας σας, το mail επιβεβαίωσης παραγγελίας και αποδεικτικό της πληρωμής. Για οποιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με εμάς στο info@figuraclinica.com ή στο 2130908630.

Για την επιστροφή των προϊόντων σας μπορείτε να στέλνετε το αίτημά σας γραπτώς συμπληρώνοντας τη ΦΟΡΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ  στο info@figuraclinica.com Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά, στο 2130908630  (για κλήσεις από σταθερό ή κινητό με χρέωση σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική του τηλεπικοινωνιακού παρόχου σας).

Οι επιστροφές εκτελούνται στη διεύθυνση: Μητροπόλεως 19  (Στοά Χρυσικοπούλου – 3ος όροφος),ΤΚ. 54624,Θεσσαλονίκη.

Αν δεν μπορείτε να επιστρέψετε μόνοι σας τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από το online κατάστημα της Εταιρίας, η συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς ACS COURIER μπορεί να τα επιστρέψει για εσάς με μία επιπλέον/χωρίς χρέωση . Η χρέωση για τη μεταφορά των προϊόντων σας εξαρτάται από τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής σας και το βάρος των εμπορευμάτων.

Όποιο τρόπο και αν επιλέξετε για την αίτηση επιστροφής των προϊόντων, το αίτημα επιστροφής τίθεται σε ισχύ από την ημερομηνία που μας δηλώνετε το αίτημα επιστροφής των εμπορευμάτων.
Τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε θα πρέπει – για ευνόητους λόγους τήρησης των όρων υγιεινής – να είναι σε άθικτη κατάσταση, με κλειστή, απόλυτα απαραβίαστη τη συσκευασία. Συμφωνείτε να φροντίζετε την κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων από τη στιγμή που παραδοθούν σε εσάς μέχρι τη στιγμή που θα τα παραδώσετε σε ένα κατάστημα της Εταιρίας ή στη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier).

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε η Εταιρία δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται σε κάθε περίπτωση όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις υπάρχουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης.

Μεταφορά επιστρεφόμενων προϊόντων 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε εμπορεύματα λόγω αλλαγής γνώμης, επιβαρύνεστε με την δαπάνη επιστροφής των προϊόντων. Η παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων θα μπορεί να πραγματοποιείται μόνο από τη διεύθυνση που είχατε δηλώσει εξαρχής για την αποστολή τους και την οποία μας έχετε υποδείξει γραπτώς.

Επιστροφή αντίτιμου αξίας επιστρεφόμενων προϊόντων

Εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις επιστροφής, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αναλογεί στην αξία των εμπορευμάτων που επιστρέφετε με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την αρχική συναλλαγή (πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).

Η επιστροφή του αντίτιμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατό καθώς εξαρτάται και από την πολιτική εκάστου τραπεζικού ιδρύματος. Σε κάθε περίπτωση, θα πραγματοποιείται αφού μας ενημερώσετε γραπτώς για το αίτημα επιστροφής των προϊόντων και εμείς δεχτούμε την επιστροφή τους καθώς και εφόσον τα προϊόντα έχουν παραδοθεί στη συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς/courier.

Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης

Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει όσον αφορά στις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) την προμήθεια αγαθών ή την παροχή υπηρεσιών η τιμή των οποίων εξαρτάται από διακυμάνσεις της χρηματαγοράς τις οποίες δεν είναι δυνατόν να ελεγχθούν και οι οποίες ενδέχεται να συμβούν εντός της προθεσμίας υπαναχώρησης

β) την προμήθεια αγαθών τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα,

γ) την προμήθεια σφραγισμένων αγαθών τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία είτε έχουν αποσφραγιστεί είτε έχει – έστω και ελάχιστα – παραβιαστεί η συσκευασία τους

δ) την προμήθεια αγαθών τα οποία, μετά την παράδοση, λόγω της φύσης τους, είναι αναπόσπαστα αναμεμειγμένα με άλλα στοιχεία.

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΡΟΙ:

Α) Δεν δεχόμαστε αλλαγές προϊόντων με παραβιασμένη συσκευασία ή / και χρησιμοποιημένων.

Β) Σε περίπτωση αποδεδειγμένα ελαττωματικού προϊόντος τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν εμάς.

Γ) Σε περίπτωση που το προς επιστροφή προϊόν α) δεν αποδειχτεί ελαττωματικό, β) διαπιστωθεί ότι έχει χρησιμοποιηθεί, γ) έχει καταστραφεί η συσκευασία του, επιστρέφεται στον αγοραστή με μεταφορικά έξοδα που επιβαρύνουν τον ίδιο.

Δ) Τυχόν ελαττωματικά προϊόντα δεν ανταλλάσσονται με διαφορετικά προϊόντα ή χρηματικό ποσό, παρά αντικαθίστανται με όμοιο μη ελαττωματικό.

 

Θα χαρούμε να γνωρίζουμε το λόγο που σας ώθησε στην επιστροφή της υπηρεσίας ή του προϊόντος. Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!Επικοινωνήστε μαζί μας με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@figurabody.gr.

] }