Πολιτική Απορρήτου

Όροι Χρήσης Ηλεκτρονικού καταστήματος της ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Χ ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε – FIGURA SANA

ΓΕΝΙΚΑ

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της https://www.figuraclinica.com/ από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της https://www.figuraclinica.com/ ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H ιστοσελίδα https://www.figuraclinica.com/ είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Χ. ΒΑΡΣΑΜΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε με ΑΦΜ  800328216 ΔΟY: Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμό Γ.Ε.ΜΗ 116428704000, με δραστηριότητα την εμπορία καλλυντικών  – διαφήμιση – διαμεσολάβηση σε πωλήσεις υπηρεσιών και προϊόντων τρίτων. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – για κλήσεις από σταθερό  με χρέωση σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική του τηλεπικοινωνιακού παρόχου σας- τηλ:2130908630 , -mail:info@figuraclinica.com). Στο εξής η ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Χ. ΒΑΡΣΑΜΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. χάριν συντομίας θα καλείται η Εταιρία. Πάγιος σκοπός της Εταιρίας είναι η κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η Εταιρία, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.

2. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Επιφυλασσόμενων όλων των δικαιωμάτων, κάθε κείμενο ή εικόνα που φέρει τα σύμβολα της Εταιρίας είναι σήματα ή καταχωρημένα σήματα και χρησιμοποιούνται στο παρόν κατόπιν αδείας των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

3. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

3.1 Γενικά

H εταιρεία με την επωνυμία Figurasana είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη και ελέγχει την επεξεργασία των δεδομένων του στις ηλεκτρονικές σελίδες υπηρεσιών της https://www.figuraclinica.com/.

Για την επεξεργασία των δεδομένων του όπως περιγράφεται κατωτέρω, η Εταιρία στηρίζεται στις εξής νομικές βάσεις:
Εκτέλεση σύμβασης: Προκειμένου να μπορεί ο επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης να ολοκληρώνει τις παραγγελίες του στο https://www.figuraclinica.com/ είναι απαραίτητη η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που αυτός παρέχει κατά την εγγραφή του και την καταχώριση της παραγγελίας του στην φόρμα καταχώρισης της παραγγελίας  και η καταγραφή των συναλλαγών του.
Έννομα συμφέροντα: Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την βελτίωση των υπηρεσιών της Εταιρίας (επεξεργασία στατιστικών και μη ταυτοποιήσιμων δεδομένων) τον εντοπισμό προσπάθειας απάτης  καθώς επίσ
ης και για τη διαφύλαξη των έννομων συμφερόντων της Εταιρίας.  • Συγκατάθεση – συναίνεση: Οι εγγεγραμμένοι χρήστες-πελάτες καλούνται να δώσουν τη ρητή συναίνεσή του στους εξής σκοπούς επεξεργασίας: αποστολή ενημερωτικών / προωθητικών μηνυμάτων και την αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας ανάλυση της καταναλωτικής του συμπεριφοράς (προφίλ).

3.2 Ενημέρωση, επεξεργασία και σκοποί επεξεργασίας:  Η Εταιρία ενημερώνει τον επισκέπτη/εγγεγραμμένο χρήστη και ο επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης αναγνωρίζει ότι είναι ενήμερος για τα κάτωθι:
α) Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων: Η Εταιρία θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη, όπως αυτά δηλώνονται από τον ίδιο κατά τη δημιουργία του λογαριασμού του και στην παραγγελία του στην φόρμα καταχώρισης στοιχείων, προκειμένου να ολοκληρωθεί  η συγκεκριμένη παραγγελία του μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Περαιτέρω, και εφόσον έχει πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας, η Εταιρία θα δύναται να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του πελάτη της πλέον, για την αποστολή εμπορικών ενημερωτικών και προωθητικών μηνυμάτων, μέχρις ότου τυχόν εναντιωθεί ο πελάτης σε αυτό. Επιπλέον και εφόσον ο επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης, δεν έχει προβεί σε παραγγελία αλλά έχει δώσει την σχετική συγκατάθεση του στην Εταιρία, η Εταιρία  θα δύναται να επεξεργάζεται τα προσωπικά του δεδομένα για την αποστολή εμπορικών ενημερωτικών και προωθητικών μηνυμάτων. Τέλος και υπό την προϋπόθεση ότι ο επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης ή/και πελάτης έχει δώσει στην Εταιρία τη ρητή συγκατάθεση του, η Εταιρία θα δύναται να επεξεργάζεται τα προσωπικά του δεδομένα για την κατάρτιση αγοραστικού προφίλ του χρήστη-πελάτη και την βελτίωση της διαχείρισης του πελατολογίου της και της λειτουργίας του ηλεκτρονικού της καταστήματος https://www.figuraclinica.com/

β) Ηλεκτρονικές Παραγγελίες, Είδος Προσωπικών Δεδομένων και Σκοποί Επεξεργασίας:

β.1) Βασική επεξεργασία
Ο  χρήστης/πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει 2 τρόπους προκειμένου να ολοκληρώσει μία ηλεκτρονική παραγγελία και να δηλώσει τα προσωπικά του δεδομένα:
1. Ως επισκέπτης:  Στην περίπτωση αυτή τα προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη/ πελάτη θα διατηρηθούν στα αρχεία της Εταιρίας μέχρι την ολοκλήρωση και την παράδοση της συγκεκριμένης παραγγελίας του, με εξαίρεση μόνο των δεδομένων συναλλαγής για φορολογικούς λόγους και η επεξεργασία τους θα αφορά αποκλειστικά και μόνο την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης.

2. Ως εγγεγραμμένος χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος: Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης/χρήστης έχει δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τα προσωπικά δεδομένα του θα διατηρούνται στα αρχεία της εταιρείας μέχρι αυτός να ζητήσει την διαγραφή τους. Μία φορά το χρόνο η Εταιρία  θα ζητά από τον χρήστη/πελάτη να επιβεβαιώσει την ορθότητα των στοιχείων που αυτή διατηρεί και να τα επικαιροποιήσει εφόσον υπάρχουν αλλαγές. Ο χρήστης/πελάτης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να μεταβάλλει ή να διορθώσει τα δεδομένα του κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό του στο https://www.figuraclinica.com/ (login) με το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης του.

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (https://www.figuraclinica.com/shop) της Εταιρίας και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες προϊόντων ή/και υπηρεσιών της εταιρείας, ζητούνται:
• το πλήρες ονοματεπώνυμο
• η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων
• η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής)
• τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο)
• ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας
• η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) του πελάτη.
• κατάστημα επιλογής για την εκτέλεση της υπηρεσίας που επιλέχθηκε

Σε περίπτωση που ζητηθεί να γίνει παράδοση προϊόντων σε τρίτο πρόσωπο εκτός από τον επισκέπτη/εγγεγραμμένο χρήστη, ο τελευταίος αναγνωρίζει ότι θα έχει την πλήρη ευθύνη για την ενημέρωση και την πλήρη συναίνεση του προσώπου, που ορίζει ως παραλήπτη, για την κοινοποίηση των προσωπικών του δεδομένων στην εταιρεία για το σκοπό και μόνο της παράδοσης σε αυτό, των σχετικών προϊόντων και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τυχόν αξιώσεις του προσώπου αυτού έναντι της Εταιρίας.

 

Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας Πειραιώς, που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών.

Σκοπός της βασικής επεξεργασίας των δεδομένων είναι η εκτέλεση της σύμβασης και η ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παραγγελίας, η επικοινωνία με τον χρήστη-πελάτη και η αποστολή πληροφοριακών μηνυμάτων που αφορούν τα στάδια της διεκπεραίωσης της παραγγελίας, η παροχή διευκρινίσεων σχετικών με την παραγγελία και γενικώς οι πληροφορίες για αγορές που έχει πραγματοποιήσει, η παράδοση της παραγγελίας στο χώρο επιλογής του χρήστη-πελάτη, η επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του χρήστη-πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση και η ενημέρωση για το υπάρχον απόθεμα στο https://www.figuraclinica.com/shop. Ο επισκέπτης/ εγγεγραμμένος χρήστης ενημερώνεται ότι η παροχή των ως άνω υποχρεωτικών προσωπικών του δεδομένων καθώς και τα στοιχεία των συναλλαγών του είναι απαραίτητα και αποτελούν προαπαιτούμενο για την ορθή εκτέλεση της σύμβασης παραγγελίας, παράδοσης των προϊόντων ή/και εκτέλεσης των υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό δεν απαιτείται η συγκατάθεση του χρήστη-πελάτη για την συγκεκριμένη αυτή επεξεργασία.

Κάθε χρήστης-πελάτης που χρησιμοποιεί το https://www.figuraclinica.com/ ενημερώνεται ότι τα προσωπικά του δεδομένα που αφορούν την λήψη, εκτέλεση και παράδοση παραγγελίας καθώς και ερωτήματα σχετικά με αγορές, προϊόντα και υπηρεσίες της Εταιρίας  και τις παραγγελίες στο https://www.figuraclinica.com/shop θα τυγχάνουν επεξεργασίας για το σκοπό της εξυπηρέτησης των χρηστών-πελατών τόσο από τους αρμόδιους υπαλλήλους της Εταιρίας  όσο και από τους τρίτους αποδέκτες ή/και εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό της στο πλαίσιο της εκτέλεσης μίας παραγγελίας.
Οι τρίτοι αυτοί αποδέκτες είναι μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες ατομικών ή ομαδικών αποστολών, συνεργαζόμενες Εταιρίες που θα αναλαμβάνουν κατ’ αίτηση του πελάτη την εκτέλεση των υπηρεσιών/θεραπειών που έχει αγοράσει μέσω της Ιστοσελίδας, πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου και ηλεκτρονικού εμπορίου και τηλεφωνικά κέντρα εξυπηρέτησης πελατών με τους οποίους συνεργάζεται η Εταιρία  και οι οποίοι υπόκεινται στους ειδικούς αυστηρούς όρους επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που έχουν συμφωνήσει με την Εταιρία ως Υπεύθυνο Επεξεργασίας. H Εταιρία απαιτεί από τους υπαλλήλους της, τους συντηρητές της ιστοσελίδας της, καθώς και τους τρίτους συνεργάτες της να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία τεχνικά και οργανωτικά μέτρα (συμπεριλαμβανομένων των κατάλληλων πολιτικών και διαδικασιών ώστε να αποτρέπουν την αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/εγγεγραμμένων χρηστών-πελατών της που επεξεργάζονται και διαθέτουν και εφαρμόζουν διαδικασίες διαχείρισης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων κατά τρόπο που είναι σύννομος και τα προστατεύουν σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ.).

Καμία άλλη επεξεργασία ή διαβίβαση των δεδομένων των χρηστών-πελατών δεν θα γίνεται από την Εταιρία και το ηλεκτρονικό της κατάστημα (https://www.figuraclinica.com/shop) εκτός από τις επεξεργασίες υπό β.2 κατωτέρω για τις οποίες Εταιρία  έχει λάβει την προηγούμενη συγκατάθεση των χρηστών-πελατών ή αν απαιτηθεί από το Νόμο ή αρμόδια εποπτική ή δικαστική αρχή.

β.2) Επεξεργασίες που απαιτούν συγκατάθεση 

β.2.1) Για την αποστολή στον μη εγγεγραμμένο χρήστη/μη πελάτη της Εταιρίας εμπορικών ενημερωτικών και προωθητικών μηνυμάτων από την Εταιρία και https://www.figuraclinica.com/shop ο μη εγγεγραμμένος χρήστης/μη πελάτης θα πρέπει προηγουμένως να έχει δώσει την ρητή συγκατάθεσή του.   Ο Σκοπός για την επεξεργασία αυτή των δεδομένων του μη εγγεγραμμένου χρήστη – μη πελάτη είναι η αποστολή εμπορικών προωθητικών μηνυμάτων της Εταιρίας ή/και τρίτων συνεργατών της προς τον μη εγγεγραμμένο χρήστη- μη πελάτη, η παροχή ειδικών προσφορών και εκπτώσεων του https://www.figuraclinica.com/shop , η διάθεση νέων ή εναλλακτικών προϊόντων, η επικοινωνία εντύπων του https://www.figuraclinica.com/shop.
Σε κάθε περίπτωση η Εταιρία δύναται να αποστέλλει εμπορικά προωθητικά μηνύματα σε πελάτες της, ήτοι σε όσους έχουν προβεί σε οιαδήποτε παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας της, χωρίς να απαιτείται εκ νέου συγκατάθεση τους. Έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε την συγκατάθεση αυτή ή/και να αιτηθείτε να μην λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το https://www.figuraclinica.com/shop στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@figuraclinica.com ή πατώντας την επιλογή unsubscribe στο τέλος των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που θα λαμβάνετε.

β.2.2.) Η Εταιρία ενημερώνει επίσης τον εγγεγραμμένο χρήστη/πελάτη της ότι μπορεί να επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του και να διενεργεί έρευνες για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της προς τους εγγεγραμμένους χρήστες / πελάτες. Στο πλαίσιο αυτής της επεξεργασίας, η Εταιρία  έχει τη δυνατότητα να καταγράφει τις ανάγκες τους, να προχωρά στις αναγκαίες ενέργειες προώθησης των κατάλληλων προϊόντων και υπηρεσιών της, προκειμένου να βελτιώσει τη διαχείριση του πελατολογίου της και να προωθήσει τα προϊόντα της. Για να μπορούν οι  εγγεγραμμένοι χρήστες / πελάτες να λαμβάνουν προσωποποιημένες προσφορές και ενημερώσεις βάσει των αγορών που έχουν πραγματοποιήσει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, θα πρέπει να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για την αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας ανάλυση της καταναλωτικής τους συμπεριφοράς (κατάρτιση προφίλ) και ειδικότερα των κάτωθι δεδομένων που παράγονται από τις συναλλαγές του χρήστη-πελάτη:

– Προϊόντα ή/και υπηρεσίες που έχει αγοράσει στο https://www.figuraclinica.com/shop
– Συχνότητα επισκέψεων στο https://www.figuraclinica.com/shop
– Προϊόντα/υπηρεσίες που έχει βάλει στο καλάθι του ή στην λίστα αγαπημένων στο https://www.figuraclinica.com/shop
– Δημογραφικά στοιχεία που έχει δηλώσει στο https://www.figuraclinica.com/shop
– Έτη παραμονής του ως εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης στο https://www.figuraclinica.com/shop
– Συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες
– Δαπάνη που πραγματοποιήθηκε κατά την αγορά στο https://www.figuraclinica.com/shop
– Iστορικό παραγγελιών στο https://www.figuraclinica.com/shop

Σκοπός της συγκεκριμένης αυτής επεξεργασίας είναι η βελτιστοποίηση της αγοραστικής εμπειρίας των εγγεγραμμένων χρηστών-πελατών, η προσωπική επιβράβευση τους, η επικοινωνία προϊόντων και υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες της πελατειακής βάσης της Εταιρίαw, η λήψη από τους εγγεγραμμένους χρήστες – πελάτες προσωποποιημένων προσφορών και ενημερώσεων που τους αφορούν άμεσα καθώς επίσης και η πρόσκληση συμμετοχής, με ανταμοιβή ή όχι, σε έρευνες για τη διαμόρφωση της ιστοσελίδας της Εταιρίας, για την αξιολόγηση των τάσεων της αγοράς και για την αξιολόγηση των προϊόντων και των υπηρεσιών βάσει των αγορών που αυτός έχει πραγματοποιήσει.
O επισκέπτης/εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης ενημερώνεται ότι τα προσωπικά του δεδομένα δύναται να τύχουν επεξεργασίας από την Εταιρία ακόμα και χωρίς τη συγκατάθεσή του  σε περίπτωση εκπλήρωσης των υποχρεώσεών της βάσει νόμου, όπως όταν τα σχετικά δεδομένα ζητούνται από τις φορολογικές και τραπεζικές αρχές στα πλαίσια ελέγχων ή τις αρμόδιες εποπτικές και δικαστικές αρχές.
γ) Αποδέκτες Δεδομένων:  Για τα δεδομένα που είναι αναγκαία για την εξυπηρέτηση καθενός από τους ανωτέρω σκοπούς επεξεργασίας και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων κάθε αποδέκτη, οι αποδέκτες των δεδομένων του εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη είναι ή δύνανται να είναι:
i. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Εταιρίας
ii. Οι φορολογικές αρχές και οι τραπεζικές αρχές σε περίπτωση σχετικού ελέγχου
iii. Εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες μεταφορών και επεξεργάζονται τα δεδομένα των εγγεγραμμένων χρηστών-πελατών ως εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό της Εταιρίας, σύμφωνα με τις οδηγίες και τις εντολές της Εταιρίας .
iv) Συνεργαζόμενη/ες εταιρία/ες, την/τις οποία/ες θα επιλέξει ο πελάτης για να εκτελέσει την υπηρεσία/θεραπεία που αγόρασε μέσω της ιστοσελίδας
v)Εξωτερικοί συνεργάτες που παρέχουν υπηρεσίες διαδικτύου, αποθήκευση και διαχείριση παραγγελιών, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, υπηρεσίας (ταχυ)μεταφοράς ή ομαδικής αποστολής προϊόντων, υπηρεσίες ανάλυσης δεδομένων πωλήσεων,  στους οποίους διαβιβάζονται με αυστηρούς περιορισμούς και διαδικασίες τα απαραίτητα στοιχεία για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους. Αυτές οι εταιρείες χρησιμοποιούν τα δεδομένα που τους παρέχονται βάσει των όρων χρήσης του https://www.figuraclinica.com/shop αποκλειστικά σύμφωνα με τις οδηγίες της Εταιρίας

δ) Δικαιώματα  υποκειμένου δεδομένων: Κάθε εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης, ως υποκείμενο δεδομένων, δύναται να ασκήσει οιαδήποτε στιγμή τα δικαιώματα του, όπως αυτά προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 679/2016 Ε.Ε. και ιδίως τα άρθρα 12 έως 23 αυτού και την εθνική νομοθεσία και ειδικότερα:

Α) Έχετε δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να μας ρωτήσετε ποια είναι τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία επεξεργαζόμαστε, για ποιους σκοπούς το κάνουμε, αν τα δίνουμε σε τρίτους και σε ποιους, καθώς και άλλες σχετικές πληροφορίες.

Β) Επίσης, έχετε το δικαίωμα να λάβετε δωρεάν αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων μετά από αίτησή σας.

Γ) Άλλα δικαιώματα τα οποία έχετε βάσει της σχετικής νομοθεσίας περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων περιλαμβάνουν το δικαίωμα να αιτηθείτε την επικαιροποίηση ή/ και διόρθωση των δεδομένων σας, την παύση ή/και περιορισμό της επεξεργασίας τους και τη διαγραφή τους από τα συστήματα της Εταιρείας, εφόσον δεν υπάρχει άλλη εκ του νόμου υποχρέωση διατήρησής τους.

Δ) Επίσης διατηρείτε το δικαίωμα φορητότητας ή/και εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας.

Ειδικότερα, αναφορικά με την υπηρεσία λήψης ενημερωτικού δελτίου (“newsletter”), υπάρχει η δυνατότητα απεγγραφής (“unsubscribe”) ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται σε κάθε ενημερωτικό δελτίο (“newsletter”), ώστε να σταματήσει η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που σχετίζονται με την υπηρεσία αυτή.

Μπορείτε να ασκήσετε όλα τα ως άνω δικαιώματά σας υποβάλλοντας εγγράφως σχετική αίτηση στη διεύθυνση https://www.figuraclinica.com/epikinonia/ είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@figuraclinica.com

Για οποιοδήποτε θέμα έχετε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα ή/ και για διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (“Data Protection Officer”) των εταιριών , Όλγα Χαριτίδου είτε τηλεφωνικώς στο 2310 535936 είτε μέσω e-mail, στη διεύθυνση aivazidisa@yahoo.gr. είτε μέσω τηλεομοιοτυπίας (φαξ) στο 2310 902909

Σε κάθε περίπτωση, έχετε το δικαίωμα να απευθύνεστε στην αρμόδια Αρχή για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ, www.dpa.gr) ή/και να ασκείτε δικαστική προσφυγή ενώπιον των αρμόδιων Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης. Η διεύθυνση της Αρχής είναι Κηφισίας 1-3, η ιστοσελίδα της www.dpa.gr και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 210 6475000 και φαξ 210 6475628

Κάθε αίτημα που υποβάλλεται θα πρέπει να συνοδεύεται από τα κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία ταυτοποίησης και να παρέχονται οι απαιτούμενες πληροφορίες (π.χ. τα δεδομένα που χρειάζονται διόρθωση), όπως περιγράφονται στους όρους χρήσης της εκάστοτε υπηρεσίας.

H Εταιρεία μπορεί να ζητήσει την παροχή πρόσθετων πληροφοριών αναγκαίων για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας. H Εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα αιτήματά σας να απαντηθούν χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός μηνός από την παραλαβή τους. Η εν λόγω προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά δύο (2) ακόμη μήνες, εφόσον απαιτείται, λαμβανομένων υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων. Για την εν λόγω παράταση καθώς και για τους λόγους της καθυστέρησης θα ενημερώνεστε εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος από την Εταιρεία. Εάν υποβάλλετε το αίτημα με ηλεκτρονικά μέσα, η απάντηση θα σας παρέχεται, εάν είναι δυνατόν, με ηλεκτρονικά μέσα, εκτός αν ζητήσετε κάτι διαφορετικό (πχ έγγραφη επιστολή).

ε) Χρόνος Διατήρησης Προσωπικών Δεδομένων: Τα δεδομένα του επισκέπτη χρήστη-πελάτη θα διατηρεί και επεξεργάζεται η Εταιρία μέχρι την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης παραγγελίας του. Τα δεδομένα του εγγεγραμμένου χρήστη-πελάτη θα διατηρεί και επεξεργάζεται έως ότου ο εγγεγραμμένος χρήστης-πελάτης ζητήσει την διαγραφή του λογαριασμού του ή, για όσες επεξεργασίες των δεδομένων του γίνονται βάσει της συγκατάθεσής του, μέχρι να δηλώσει την άρση της συγκατάθεσής του για τους σκοπούς παροχής των υπηρεσιών της Εταιρίας. Παρόλα αυτά κάποια αναγκαία προσωπικά δεδομένα που αφορούν τις συναλλακτικές του σχέσεις με την Εταιρία καθώς και την ενημέρωση, συγκατάθεση και άρση της συγκατάθεσής του μέλους για την επεξεργασία των δεδομένων του θα παραμένουν ως πληροφορίες για τον εγγεγραμμένο χρήστη-πελάτη προς διασφάλιση της απόδειξης της νομιμότητας της επεξεργασίας των δεδομένων του από την Εταιρία και την διασφάλιση των έννομων αξιώσεων των μερών.

στ) Δεδομένα Ειδικής Κατηγορίας: Το μέλος ενημερώνεται ότι η Εταιρία δεν συλλέγει ούτε απαιτεί την κοινοποίηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων (δεδομένα ειδικής κατηγορίας) για τις ανάγκες του https://www.figuraclinica.com/shop

Η Εταιρία  δηλώνει ότι ουδεμία άλλη χρήση των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/εγγεγραμμένου χρήστη θα γίνει για άλλους σκοπούς, πέρα από αυτούς που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική χωρίς την εκ των προτέρων ενημέρωση και, όπου απαιτείται, συγκατάθεσή του.

Cookies

Στο site μας χρησιμοποιούμε Cookies.
Η Εταιρία τηρεί αυστηρή πολιτική για την προστασία της ιδιωτικότητας των επισκεπτών της ιστοσελίδας https://www.figuraclinica.com. Με το παρόν σημείωμα σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες για το πώς χρησιμοποιούμε “cookies” καθώς και άλλα αυτοματοποιημένα μέσα προκειμένου να συλλέξουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου μας, όπως τον αριθμό των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας, μέσω οποιουδήποτε φυλλομετρητή και συσκευή που χρησιμοποιείται. Με τη συλλογή αυτών των πληροφοριών, μαθαίνουμε όπως να προσαρμόζουμε καλύτερα την ιστοσελίδα μας και τη διαφήμισή μας προς τους επισκέπτες.

Cookies και άλλα Αυτοματοποιημένα Μέσα για τη Συλλογή Δεδομένων Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται σε κάθε συσκευή σας με την χρήση οποιουδήποτε φυλλομετρητή, όποτε επισκέπτεστε έναν δικτυακό τόπο. Τα cookies μπορεί να τα χρησιμοποιήσουμε για να μας ενημερώσουν για παράδειγμα, εάν έχετε επισκεφτεί την ιστοσελίδα μας στο παρελθόν ή αν είστε νέος επισκέπτης καθώς και να μας βοηθήσουν ώστε να εντοπίσουμε χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας μας, για τα οποία μπορεί να ενδιαφέρεστε περισσότερο. Τα cookies μπορεί να βελτιώσουν την διαδικτυακή σας εμπειρία αποθηκεύοντας τις προτιμήσεις σας, καθώς εσείς επισκέπτεσθε μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Web Beacons

Τα Web beacons (επίσης γνωστά ως Internet tags, pixeltags και clearGIFs) είναι συνήθως διαφανείς εικόνες γραφικών που τοποθετούνται σε μια ιστοσελίδα. Τα Web beacons χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τα cookies προκειμένου να καταγράφουν τις ενέργειες των επισκεπτών στους διαδικτυακούς τόπους.

Διευθύνσεις IP και URLs

Η διεύθυνση IP είναι ένας μοναδικός εντοπιστής που χρησιμοποιούν ορισμένες ηλεκτρονικές συσκευές να εντοπιστούν και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους στο Διαδίκτυο. Όταν επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες μας, μπορούμε να δούμε την διεύθυνση IP της συσκευής που χρησιμοποιήσατε για να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο. Την πληροφορία αυτή τη χρησιμοποιούμε προκειμένου να προσδιορίσουμε τη γενική γεωγραφική θέση της συσκευής και να κατανοήσουμε από ποιες γεωγραφικές περιοχές προέρχονται οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας. Την πληροφορία αυτή μπορεί να τη χρησιμοποιήσουμε προκειμένου να αλλάξουμε τον τρόπο παρουσίασης της ιστοσελίδας μας ώστε να βελτιώσουμε την επίσκεψή σας. Το URL (UniformResourceLocator / Ενιαίος Εντοπιστής Πόρων) είναι ένας μοναδικός εντοπιστής ή διεύθυνση για κάθε μέσο στο διαδίκτυο και ουσιαστικά πρόκειται για τη διεύθυνση της ιστοσελίδας που επισκέπτεστε. Την πληροφορία αυτή θα τη χρησιμοποιήσουμε ώστε να δούμε ποιες ιστοσελίδες έχουν επισκεψιμότητα καθώς και τον τρόπο με τον οποίο πλοηγήστε στην ιστοσελίδα μας

Ποια Cookies χρησιμοποιούμε;

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα cookies:

 

Τύποι cookie Απαιτείται συγκατάθεση
• Αναγκαία: Τα Αναγκαία cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορεί να προσφερθεί αποτελεσματική λειτουργία των Δικτυακών Τόπων.
• Λειτουργικότητας: Τα cookiesλειτουργικότητας επιτρέπουν στην ιστοσελίδα να θυμούνται τις επιλογές του χρήστη, ώστε να παρέχουν βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Αν απενεργοποιηθούν αυτά τα cookies, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση και λειτουργικότητα των Δικτυακών Τόπων και να περιοριστεί η πρόσβασή σε περιεχόμενο του.
OXI
pll_language Αναγκαία

 

Ανάλυσης (Anonymous): Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τους Δικτυακούς τόπους, για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας και μας επιτρέπουν να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση που κάνετε στις ιστοσελίδες μας, συμπεριλαμβανομένου του περιεχόμενου που επιλέγετε κατά την περιήγησή σας στις ιστοσελίδες μας, προκειμένου να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα και την αλληλεπίδραση των καταναλωτών με την ιστοσελίδα καθώς και να βελτιώνουμε τις σελίδες μας στην πάροδο του χρόνου. Τα cookies αυτά μπορεί να μας παρέχονται από τρίτους παρόχους αναλυτικών εργαλείων αλλά χρησιμοποιούνται μόνο για τους σκοπούς που σχετίζονται με τις ιστοσελίδες μας.
π.χ.: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs
OXI
__utma Google Analytics (Anonymous IP)
__utmc Google Analytics (Anonymous IP)
__utmz Google Analytics (Anonymous IP)
__utmv Google Analytics (Anonymous IP)
__utmt Google Analytics (Anonymous IP)
__utmb Google Analytics (Anonymous IP)
_ga Google Analytics (Anonymous IP)
_gid Google Analytics (Anonymous IP)
_gat_gtag_UA_45842368_1 Google Analytics (Anonymous IP)

 

Διαφήμισης: Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντα των επισκεπτών.Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών(remarketingcookies)ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Βοηθούν επίσης για να καθοριστούν ποια ηλεκτρονικά κανάλια μάρκετινγκ είναι πιο αποτελεσματικά. NAI
fr Facebook
_fbp Facebook
t_gid taboola.com

 

Πώς Μπορείτε να Απενεργοποιήσετε τη Χρήση Cookies;

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies από τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας, αναλόγως του φυλλομετρητή σας επισκεφθείτε τις ακόλουθες ιστοσελίδες, για να λάβετε γνώση για τις απαραίτητες σχετικές ενέργειες.

Internet Explorer http://support.microsoft.com/kb/278835
Firefox http://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored
Chrome http://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=en
Opera http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/
Safari http://support.apple.com/kb/PH5042
Safari for iPad and iPhone http://support.apple.com/kb/HT1677

Google Analytics:
Η ιστοσελίδα μας, όπως το σύνολο σχεδόν των ιστοσελίδων παγκοσμίως, χρησιμοποιεί GoogleAnalytics, μια υπηρεσία ανάλυσης δεδομένων, που προσφέρεται από την Google. Το GoogleAnalytics χρησιμοποιεί «cookies», που είναι αρχεία σε μορφή κειμένου, τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας και διευκολύνουν στην ανάλυση της χρήσης που κάνετε στην ιστοσελίδα. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται από τα cookies σχετικά με τη χρήση σας (συμπεριλαμβανομένης της IP διεύθυνσής σας) μεταφέρονται σε ένα διακομιστή της Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί. Η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να αξιολογήσει τη χρήση που κάνετε στην ιστοσελίδα, να συντάξει αναφορές για τους διαχειριστές της σχετικά με τις δραστηριότητες αυτές και να παρέχει άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με τη χρήση του ιστότοπου και του διαδικτύου.
Τα cookies που χρησιμοποιεί η βιβλιοθήκη analytics.js είναι τα ακόλουθα:

 

CookieName Description ExpirationTime
__utma This cookie is set by Google Analytics and is used to distinguish users and sessions. The cookie is created when the JavaScript library executes and there are no existing __utma cookies. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics. 2 years
__utmc The cookie is set by Google Analytics and is deleted when the user closes the browser. The cookie is not used by ga.js. The cookie is used to enable interoperability with urchin.js which is an older version of Google analytics and used in conjunction with the __utmb cookie to determine new sessions/visits. Sessions
__utmz This cookie is set by Google analytics and is used to store the traffic source or campaign through which the visitor reached your site. 5 months
__utmv This cookie is set by Google Analytics. The cookie is used to store visitor-level custom variable data and is updated every time data is sent to Google Analytics. 2 years
__utmt The cookie is set by Google Analytics and is used to throttle request rate. 10 minutes
__utmb The cookie is set by Google Analytics. The cookie is used to determine new sessions/visits. The cookie is created when the JavaScript library executes and there are no existing __utma cookies. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics. 30 minutes
_ga This cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to calculate visitor, session, camapign data and keep track of site usage for the site’s analytics report. The cookies store information anonymously and assigns a randoly generated number to identify unique visitors. 2 years
_gid This cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to store information of how visitors use a website and helps in creating an analytics report of how the wbsite is doing. The data collected including the number visitors, the source where they have come from, and the pages viisted in an anonymous form. 1 day
_gat_gtag_UA_45842368_1 Google uses this cookie to distinguish users. 1 minute

Η Google μπορεί επίσης να μεταβιβάσει αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους, υπό την προϋπόθεση ότι προβλέπεται από το νόμο ή εάν τυχόν τρίτα μέρη επεξεργάζονται τα δεδομένα εκ μέρους της. Η Google δε θα συσχετίσει τη διεύθυνση IP σας με κανένα άλλο δεδομένο που κατέχει. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το GoogleAnalytics, επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας, αλλά επισημαίνουμε ότι σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να μην είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες της παρούσας ιστοσελίδας.

Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που συλλέγονται από την Google, με τον τρόπο που περιγράφεται παραπάνω και για τον ανωτέρω σκοπό. Αν δεν επιθυμείτε η Google να λαμβάνει πληροφορίες από το πρόγραμμα πλοήγησής σας, όταν επισκέπτεστε τις σελίδες, μπορείτε να εξαιρεθείτε από το GoogleAnalytics πατώντας εδώ.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον Browser σας, να σας ενημερώνει κάθε φορά πριν γίνει η λήψη ενός cookie και να αποφασίζετε εσείς τη λήψη του ή την απόρριψή του. Σ’ αυτή την περίπτωση έχετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του.

Η Ιστοσελίδα της Εταιρίας δύναται και ενδέχεται να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του GoogleAnalytics για τις διαφημίσεις προβολής (π.χ., επαναληπτικό μάρκετινγκ, αναφορές εμφάνισης Δικτύου εμφάνισης Google, ενσωμάτωση του Διαχειριστή καμπάνιας Doubleclick και αναφορές δημογραφικών στοιχείων και ενδιαφερόντων).

Χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις διαφημίσεων, οι επισκέπτες μπορούν να εξαιρεθούν από το GoogleAnalytics για διαφημίσεις προβολής και να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google.

Εδώ βρίσκονται οι διαθέσιμες επιλογές εξαίρεσης του GoogleAnalytics για τον ιστό.

Η Ιστοσελίδα μας, σε κάθε περίπτωση, συμμορφώνεται με την Πολιτική διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος του GoogleAdWords και τους περιορισμούς για ευαίσθητες κατηγορίες.

4. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.
Επιπλέον, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του https://www.figuraclinica.com/shop Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων. Επίσης σας συμβουλεύουμε να δημιουργείτε password χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες.
Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας Τράπεζα Πειραιως που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του https://www.figuraclinica.com/shop διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

5. ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΑ ΕΙΔΗ – ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οι διαθέσιμες προς παροχή υπηρεσίες καθώς και τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα, τα χαρακτηριστικά τους, οι τιμές και το διαθέσιμο απόθεμα τους, βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.figuraclinica.com/shop και είναι προσβάσιμα σε όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε υπηρεσία ή/και προϊόν κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της υπηρεσίας ή του προϊόντος.

Η Εταιρία εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με τη διαθεσιμότητά ή μη των υπηρεσιών ή των προϊόντων, δε φέρει όμως καμία ευθύνη για την διαθεσιμότητά τους.
Η Εταιρία καταβάλλει καθημερινά όλες τις δυνατές προσπάθειες έτσι ώστε να παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για εκάστοτε υπηρεσία ή προϊόν (τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμές, κτλ.). Ωστόσο, προκειμένου να περιοριστούν τυχόν λάθη, θα σας συνιστούσαμε πριν την οποιαδήποτε ολοκλήρωση αγοράς σας, να επικοινωνείτε μαζί μας σε περιπτώσεις που οι τιμές ή οποιοδήποτε άλλο προϊοντικό χαρακτηριστικό είναι πέραν των συνηθισμένων και λογικών.
Σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα υπάρχει το ενδεχόμενο να διενεργούνται ειδικές προσφορές και εκπτώσεις, στα πλαίσια προωθητικών ενεργειών της Εταιρίας, οι οποίες θα ισχύουν μόνο για καθορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες και μόνο για αγορές μέσω της ιστοσελίδας https://www.figuraclinica.com/shop.
Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε υπηρεσία ή προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%). Το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.figuraclinica.comτης Εταιρίας επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ότι οι υπηρεσίες / θεραπείες, που αγοράζει ο πελάτης μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρίας, μπορούν να εκτελεστούν από τις συνεργαζόμενες εταιρίες, αποκλειστικά εντός ΕΞΙ (6) ΜΗΝΩΝ από την ημερομηνία αγοράς τους. Μετά την παρέλευση των έξι μηνών κατά τα ως άνω, ο πελάτης δεν δικαιούται να ζητήσει την εκτέλεση των αγορασμένων παραγγελιών και ούτε βεβαίως δικαιούται να αναζητήσει το αντίτιμο που κατέβαλε για τις εν λόγω υπηρεσίες.

6. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ή ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος https://www.figuraclinica.com/shop αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) και των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003) και την Απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017 καθώς και της προσαρμογής της Ελληνικής νομοθεσίας προς την Οδηγία 2011/83/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25ης Οκτωβρίου 2011, σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών, τη τροποποίηση της οδηγίας 93/13/ΕΟΚ του Συμβουλίου και της οδηγίας 1999/44/ ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και τη κατάργηση της οδηγίας 85/577/ΕΟΚ του Συμβουλίου και της οδηγίας 97/7/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, η οποία δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αριθμό L 304 της 22.11.2011 όπως αυτή τέθηκε σε ισχύ από την 13/06/2014.

Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νομίμους εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η Εταιρία, επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

7. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

 7.1 ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για την πραγματοποίηση της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.figuraclinica.com/shop απαιτούνται:

  1. Η συμπλήρωση της ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης.

  2. Η ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, ιδίως τη συλλογή και όπου απαιτείται τη χρήση προσωπικών δεδομένων.

Σε όλες τις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος https://www.figuraclinica.com/shop και δίπλα σε κάθε διαθέσιμο προς αγορά προϊόν, υπάρχει το πλήκτρο ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ. Πλοηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και προσθέστε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε.

Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία προσθήκης υπηρεσιών ή προϊόντων πατήστε το πλήκτρο «Kαλάθι αγορών» στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης σας. Για να μπορέσετε να παραγγείλετε δεν είναι απαραίτητο να είστε εγγεγραμμένος χρήστης του https://www.figuraclinica.com/shop , θα σας συμβουλεύαμε όμως να εγγραφείτε στο https://www.figuraclinica.com/shop , καθώς θα είναι πολύ πιο εύκολη η όλη διαδικασία σε οποιαδήποτε μελλοντική χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Συμπληρώστε στην φόρμα το e-mail σας & το password που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας και κάντε login στο χώρο εγγεγραμμένων χρηστών.

Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης πατήστε το πλήκτρο δημιουργίας νέου λογαριασμού η αγορα ως επισκέπτης .Συμπληρώστε στην φόρμα εγγραφής νέου εγγεγραμμένου χρήστη ένα ενεργό email λογαριασμό ή συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σαν επισκέπτης . Το e-mail και το τηλέφωνο που θα δηλώσετε πρέπει να υπάρχει διότι όλη η επικοινωνία μας, θα γίνεται μέσω του e-mail και του τηλεφώνου που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή ή ολοκλήρωση της παραγγελίας σαν επισκέπτης σας.

α. Διαδικασία Παραγγελίας Υπηρεσιών/ Θεραπειών

Η παραγγελία ολοκληρώνεται σε (1 ) βήμα :

Πατώντας πάνω στη συγκεκριμένη υπηρεσία που επιθυμείτε να παραγγείλετε θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα εξής στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο

  • Email

  • Τηλέφωνο επικοινωνίας

  • Πόλη

  • Υπάρχει και η προαιρετική επιλογή να αναγράψετε κάποιο μήνυμα προς την εταιρία

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα σας ζητηθεί να αποδεχτείτε τους όρους χρήσης τους οποίους σας προτείνουμε να έχετε διαβάσει προτού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας πατώντας το πλήκτρο ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΓΕΛΙΑΣ

Στη συνέχεια θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δε λάβετε σχετικό e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας ή ειδοποίησή μας μέσω τηλεφώνου, αποτελεί υποχρέωσή σας να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση, καθώς πιθανά υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε δηλώσει. Η Εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που έχετε καταχωρήσει λανθασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας σας με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η επικοινωνία μας μαζί σας.

β. Διαδικασία Παραγγελίας προϊόντων:
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΘΩΣ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΕΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

7.2 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας, το https://www.figuraclinica.com/shop διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  1. Χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Η χρέωση της κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.figuraclinica.com/shop έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Σας δίνεται η δυνατότητα πληρωμής και με άτοκες δόσεις βάσει της ισχύουσας εμπορικής πολιτικής με πιστωτικές κάρτες, εξαιρουμένων των πιστωτικών καρτών εξωτερικού. Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της συνεργαζόμενης εταιρείας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών , όπoυ και θα σας ζητηθούν όλα τα στοιχεία της κάρτας σας.
    Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).
  2. Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από τη τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τη παραγγελία σας.
  3. Αντικαταβολή (μόνο με μετρητά) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 3 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%). Η δυνατότητα αντικαταβολής ισχύει για παραγγελία έως 500 ευρώ.
  4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡ. ΛΟΓΑΡΑΣΜΟΥ IBAN
ΕΘΝΙΚΗ 21744100252 GR7801102170000021744100252
ALPHA 707002002010626 GR5801407070707002002010626
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5229098260205 GR2301722290005229098260205
  1. Η παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής μέχρι την επιβεβαίωση της τράπεζας ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Συνήθως ο χρόνος αναμονής για τη λήψη επιβεβαίωσης είναι μέχρι 2 εργάσιμες. Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα αντίγραφο του καταθετηρίου μαζί με τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@figuraclinica.com . Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε την ημερομηνία, τη τράπεζα, και την αιτιολογία κατάθεσης, μαζί με τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση.
    Σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 2 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.
  2. Μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας πληρωμής μέσω διαδικτύου της PayPal.

7.3 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την Εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για τη ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, τη τιμή, τη ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής και παράδοσης, και τον χρόνο παράδοσης.
Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει ηλεκτρονικά αντίγραφο της παραγγελίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που έχει δηλώσει κατά τη καταχώρηση της παραγγελίας του, το οποίο περιλαμβάνει τη λεπτομερή περιγραφή των εμπορευμάτων της παραγγελίας και έναν μοναδικό κωδικό, με τον οποίο θα μπορεί να παρακολουθήσει τη πρόοδο και εξέλιξη της παραγγελίας του (σε περίπτωση που είναι εγγεγραμμένος χρήστης στο https://www.figuraclinica.com/shop ). 

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας σχετικά με αγορά υπηρεσίας/θεραπείας, εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα):

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση σας

  1. H αγορά σας είναι επιτυχής.

  2. Σας ενημερώνουμε πως σύντομα ένας υπάλληλος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να ορίσετε ένα ραντεβού σε κάποιο από τα καταστήματα μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή Σέρρες σε ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.

  3. Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να εκτελέσετε την υπηρεσία που αγοράσατε εντός 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς.

  4. Σε περίπτωση που υπάρχει ιατρική αντένδειξη για την εκτέλεση της υπηρεσίας που έχετε αγοράσει, η εταιρεία μας , κατόπιν ιατρικής γνωμάτευσης, θα την αντικαταστήσει με άλλη θεραπεία ίσης αξίας και με ίδιο αποτέλεσμα.

  5. Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς

Στο email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας, σας έχει αποσταλεί ένα αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό μήνυμα (email) με όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας που υπήρχαν στην προηγούμενη σελίδα (παρακαλούμε ελέγξτε το email σας).

8. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος μέσω της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας (και των συνεργατών της) ή της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών.

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται ανάλογα με τον ταχυδρομικό κώδικα (Τ.Κ.) της περιοχής της αποστολής.

9. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ /ΑΛΛΑΓΕΣ / ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Πολιτική επιστροφών

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας μέσα από το διαδίκτυο στον ιστότοπο https://www.figuraclinica.com/shop .

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ:
Έχετε 30 μέρες για να αλλάξετε γνώμη

Αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να ζητήσετε να ακυρωθεί η αγορά των υπηρεσιών που έχετε παραγγείλει μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρίας, μέσα σε 30 ημερολογιακές ημέρες με την απόδειξή σας, το έντυπο παραγγελίας σας, το mail επιβεβαίωσης παραγγελίας και το απόκομμα πιστωτικής κάρτας (σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα). Για την ακύρωση της παραγγελίας σας σχετικά με αγορά υπηρεσιών / θεραπειών μπορείτε να στέλνετε το αίτημά σας γραπτώς συμπληρώνοντας τη φόρμα υπαναχώρησης στο info@figuraclinica.com . Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά, στο 2130908630 (για κλήσεις από σταθερό ή κινητό με χρέωση σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική του τηλεπικοινωνιακού παρόχου σας) .

Επιστροφή αντίτιμου αξίας επιστρεφόμενων προϊόντων

Εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις υπαναχώρησης, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αναλογεί στην αξία των υπηρεσιών που δεν επιθυμείτε πλέον να εκτελέσετε, με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την αρχική συναλλαγή (πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, PayPal) εκτός αν επιθυμείτε άλλο τρόπο επιστροφής για τον οποίο θα πρέπει να μας ενημερώσετε γραπτώς.

Η επιστροφή του αντίτιμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατό.

Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης

Το δικαίωμα υπαναχώρησης σχετικά με τις παραγγελθείσες υπηρεσίες/θεραπείες δεν ισχύει όσον αφορά στις ακόλουθες περιπτώσεις:
α) την παροχή υπηρεσιών η τιμή των οποίων εξαρτάται από διακυμάνσεις της χρηματαγοράς τις οποίες δεν είναι δυνατόν να ελεγχθούν και οι οποίες ενδέχεται να συμβούν εντός της προθεσμίας υπαναχώρησης

β) εφόσον εντός των 30 ημερών της προθεσμίας υπαναχώρησης, έχετε ήδη ξεκινήσει την εκτέλεση των υπηρεσιών σε επιλεγμένο κατάστημα.

10. ΔΙΑΦΟΡΑ

  • Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η Εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

  • Σε περιπτώσεις που έχετε καταχωρήσει μία ηλεκτρονική παραγγελία και κατά την παραλαβή διαπιστώνετε ότι λείπει κάποιο (ή κάποια) προϊόν από τη συνολική παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διευθετήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται και να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που δεν παραλάβατε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

  • Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το https://www.figuraclinica.com/shop διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία με την ΚΥΑ 70330/2015 και την Απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017 (άρθρο 8) προβλέπεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο Πελάτης έχει πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα και διαμένει στην ΕΕ μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο https://webgate.ec.europA.E.u/odr/main/?event=main.home.show για εξωδικαστική διευθέτηση της διαφοράς.

2 κρυολιπολύσεις στα

49 00 2 ολοκληρωμένες θεραπείες κρυολιπόλυσης 60 λεπτών