Ιατρική Αισθητική Σώματος

Ραγάδες με Carboxy

Ραγάδες με Carboxy

Θεραπεία ραγάδων, δέρμα λαμπερό και ελαστικό χωρίς σημάδια!

Η Θεραπεία με διοξείδιο του άνθρακα κάνει το αισθητικό πρόβλημα των ραγάδων παρελθόν, βελτιώνει την κυτταρίτιδα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Γνωρίστε την πρωτοποριακή μη χειρουργική μέθοδο με τα πιο εγγυημένα αποτελέσματα.

Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι η χορήγηση διοξειδίου του άνθρακα διαδερμικά έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Το carboxy therapy εφαρμόζεται όλο και περισσότερο για την αντιμετώπιση προβλημάτων Ιατρικής Αισθητικής και Αγγειολογίας. Το αισθητικό πρόβλημα των ραγάδων μπορεί να γίνει παρελθόν, καθώς η διαδερμική χορήγηση διοξειδίου του άνθρακα βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και συμβάλλει στην καλύτερη και πιο διάχυτη κατανομή του κολλαγόνου στον συνδετικό ιστό. Επιπλέον, η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και η υφή του δέρματος βελτιώνονται.

Η θεραπεία διαρκεί 15’-30’ και γίνεται με υποδόρια έγχυση εξατομικευμένων όγκων αέριου CO2. Άμεσα προκαλείται αγγειοδιαστολή και αυξάνεται η ροή του αίματος στο σημείο. Τοπικά, εισρέει αντιρροπιστικά οξυγόνο λόγω της υπερκαπνίας (αυξημένη συγκέντρωση CO2) και απελευθερώνονται αυξητικοί παράγοντες που βελτιώνουν τη μικρό-κυκλοφορία και τη λεμφική παροχέτευση. Ο λιπώδης ιστός διασπάται, τα λιποκύτταρα αποκτούν ρωγμές και τα τριγλυκερίδια απελευθερώνονται στα μεσοκυττάρια διαστήματα.

Η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική. Η θεραπεία CO2 therapy μπορεί να μειώσει το τοπικό λίπος έως και 4 εκ. και μπορεί να βελτιώσει και το σωματικό βάρος (έως – 1,5kg). Για ικανοποιητικά αποτελέσματα συνήθως προτείνεται η εφαρμογή 5 συνεδριών, 1 ανά 1-2 εβδομάδες, ενώ η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες σώματος ή προσώπου για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!