Αισθητική Σώματος

Λιποδιάλυση με Ραδιοσυχνότητες

Λιποδιάλυση με Ραδιοσυχνότητες

Λιποδιάλυση με Ραδιοσυχνότητες RF για σώμα σφιχτό και γραμμωμένο.

η Λιποδιάλυση με Ραδιοσυχνότητες είναι η απάντηση στην ερώτηση, αν υπάρχει θεραπεία που να μπορεί να σας προσφέρει Λιποδιάλυση, Σύσφιξη αλλά και αντιμετώπιση μυοσκελετικών προβλημάτων;  Είναι συνδυασμός ραδιοσυχνοτήτων RF και ισομετρικής άσκησης.

Πώς λειτουργεί η Λιποδιάλυση με Ραδιοσυχνότητες;

1ο Στάδιο: 10 λεπτά Cuerpo. Θερμός υπέρηχος που συνδυάζει τη δράση υπερήχων που διεισδύουν βαθιά στους ιστούς και ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελλαστίνης. Με τις ραδιοσυχνότητες προκαλούν ελεγχόμενη θερμότητα προκαλώντας θερμικό σοκ στους ινοβλάστες που ενεργοποιούν αμέσως την αναπλαστική διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή μετά από μερικές συνεδρίες

2ο Στάδιο: 30 λεπτά Ηλεκτροθεραπεία με σκοπό τη σύσφιξη και τη γράμμωση του σώματος.

Η επιλογή του προγράμματος γίνεται με βάση τις ανάγκες του ατόμου και είναι απόλυτα εξατομικευμένο καθώς μπορούμε να ρυθμίσουμε τόσο τη συχνότητα του παλμού όσο και τη διάρκεια της σύσπασης των μυών. Κατά τη διάρκεια της ηλεκτροθεραπείας γίνεται ισομετρική σύσπαση των μυών χωρίς όμως να μεταβάλλεται το μήκος των μυών και χωρίς να υπάρχει κίνηση στην αντίστοιχη άρθρωση.

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

  • Άμεση Λιποδιάλυση
  • Βοηθάει στη σύσφιξη του δέρματος
  • Άμεση και ορατή γράμμωση
  • Αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου
  • Ενεργοποιεί το μυοσκελετικό σύστημα
  • Αντιμετωπίζει προβλήματα των αρθρώσεων

Τι άλλο μπορεί να μας προσφέρει;

Είναι εναλλακτική μορφή άσκησης που ενεργοποιεί με διαφορετικό αλλά εξίσου αποτελεσματικό τρόπο το μυοσκελετικό σύστημα ενώ αποτελεί ιδανική λύση για άτομα που έχουν προβλήματα με τις αρθρώσεις τους.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες;

Η θεραπεία διαρκεί 40 λεπτά, 10 λεπτά Cuerpo και  30 λεπτά Ηλεκτροθεραπεία.

Μπορείτε να συνδυάσετε τη θεραπεία RF Reale και με άλλες θεραπείες Ιατρικής αισθητικής σώματος και θεραπείες Ιατρικής αισθητικής προσώπου για άμεσα και εκπληκτικά αποτελέσματα!

Κλείστε το ραντεβού σας με το έμπειρο προσωπικό των Figura και δείτε το σώμα σας να αλλάζει οριστικά! Αποκτείστε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση με τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα.