Ιατρική Αισθητική Σώματος

Shock wave

Shock wave

Τέλος στην κυτταρίτιδα με θεραπεία κρουστικού υπέρηχου

Έντονη λιποδιάλυση, σύσφιξη και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας υπόσχεται η θεραπεία Shock Wave με τεχνολογία κρουστικού υπέρηχου. Τοπικό πάχος και χαλάρωση σε μπράτσα, κοιλιά, μηρούς και γόνατα; Με τον κρουστικό υπέρηχο τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και μακροχρόνια.

Η Shock Wave, η αναίμακτη θεραπεία καινούριας γενιάς κρουστικού υπερήχου εφαρμόζεται στην αισθητική ιατρική για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, την σύσφιξη της επιδερμικής χαλάρωσης και τη λιποδιάλυση. Όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν την Shock Wave για να αντιμετωπίσουν το τοπικό πάχος, την επιδερμική χαλάρωση και την κυτταρίτιδα που μπορεί να υπάρχει στα χέρια, στην κοιλιά, στους μηρούς, στα γόνατα και στις γάμπες. Ακόμα ενδείκνυται στην αντιμετώπιση πελματιαίας απονευρωσίτιδας, πόνων στους ώμους, τενοντίτιδας του αχίλλειου τένοντα κ.α

Με την Shock Wave, η κυτταρίτιδα βελτιώνεται, το τοπικό πάχος περιορίζεται και η επιδερμική χαλάρωση μειώνεται. Τα αποτελέσματα της βασίζονται στα κρουστικά κύματα που δημιουργούνται και μεταδίδονται στους ιστούς με ελεγχόμενη πίεση και συχνότητα. Η θεραπεία διεισδύσει σε βαθύτερους ιστούς, μειώνει των όγκο των λιποκυττάρων, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, προάγει την σύνθεση του κολλαγόνου και ενεργοποιεί την διαδικασία κυτταρικής ανάπλασης.

Για εμάς στα Figura κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Η λεία, ελαστική και σφριγηλή επιδερμίδα είναι όμως ο κοινός μας στόχος. Τα άμεσα και μακροχρόνια αποτελέσματα της Shock Wave Therapy θα σας ανταμείψουν.

Η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί και με θεραπεία κατά των ραγάδων, μεσοθεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, σύσφιξης και λιποδιάλυσης για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ DETOX! ΕΚΠΤΩΣΗ

30% Απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά μέσα σε ένα μήνα με την θεραπεία που σας ταιριάζει!